hej dziewczyny.
podczytywałam Was wczoraj, ale jakoś nie było czasu na pisanie.
dzieki
lajtway za wytłumaczenie prostego planu
wczoraj coś tam próbowałam, ale to nie tak ma chyba wyglądać..
Cherie ja też paliłam i tez 7 lat i tez jak się dowiedziałam o fasolce to od razu rzuciłam mó J rzucił 2 miesiące przede mną
wiem, że gdybym nie zaszła w ciąże to dalej bym paliła, chociaż wiem, że to głupie to mi to smakowało i to lubiłam. też mnie ciągnie, ale walcze i się nie poddaje
i ty też tak zrób
dla synka żeby mu nie śmierdzieć fajami.
aga jak nauczyłaś Tomeczka zasypiania samego? kładłaś go do łózeczka on płakał a ty czekałas az zasnał?
wszystkim mamusiom dzieciaczkó z podejżeniem skazy życze, żeby to nie była skaza.
nasz mały zasnął wczoraj sam bez mojego suta w buzi
i obudził sie o 3:30 na karmienie. teraz próbuje go uśpic też bez cyca, narazie nam sie nie udaje, ale postaram się byc cierpliwa
co do chowania prezydenta na Wawelu, może macie racje, że to nie na miejscu. najbardziej w tym wszystkim żal mi Marty..moja mamka też nie żyje 23 sierpnia minie 2 rocznica śmierci i nie wyobrażam sobie żeby ktoś zechciał Ja pochować tak daleko ode mnie..odwiedzamy mamke jak często się da i nie wyobrażam sobie gdyby ktoś mi to zabrał. nie interesuje sie polityką, ale mójh tatus mówi, że to wszystko jarosław wymyslil.
synek mega marudzi nie chce zasnać w łóżeczku, wymusza cycusia. musze byc twarda i go nie wyciagać i w końcu uśnie tak?