reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

Mea, popieram każde słowo- i z tego co dzis na uczelni słyszałam to nie tylko ja
Jeśli chodzi o płytki- my mamy zółtą łazienkę ale n9ie mam z nią żadnego problemu. Fakt że na ciemnych płytkach bez wzorków dużo lepiej widac plamy ale czyste prezentują się za tro bosko- ja już chyba wolę szorowac, hehe
Poza tym powinnam się uczyć a mi się nie chce....

reklama
wiecie co mam wielka potrzebe napisania o tym co czuje tu na forum i ciekawa jestem waszego o tym zdania

JA JESTEM PRZECIWNA CHOWANIU PREZYDENTA I JEGO ZONY NA WAWELU !!! krypty wawelskie to miejsce krolow i ludzi zasłóżonych dla nasego narodu ... czym Lech Kaczyński zaslozyl sobie aby tam spoczac ??? czy wystarczy zginac w medialnej aferze zeby byc chowanym na wawelu ?? prezydentura to jego praca !!!

ot musialam to napisac ..
też mam takie zdanie :tak::tak:

właśnie widziałam protesty pod wawelem,
powinien leżeć z innymi prezydentami a nie królami

i dodam ze nie czytalam ksiazi jezyk niemowlat..sami sie tak juz dotarlismy i mamy staly plan dnia:)
czasami spi wiecej np jak jestesmy caly dzien na dworze ale to ne zmienia jego por jedzenia ani snu w nocy...
My też mamy stały plan dnia i jestem z tego faktu bardzo zadowolona:) Na pewno to ułatwia wiele;)

Co do jedzenia to ja mam tak ze pierwsza lyzeczka w buzi i sie kwasi....
druga ok i reszta tez......
dzis zjadla caly sloiczek! i co? to mial byc sloiczek zamiast mleka a ona dalej krzyczala i wtrabila jeszcze 120ml mleka!
masakra!!!!!!

Daffi uważaj, bo wiesz, że łatwo przekarmić dziecko :tak:

wiecie co mam wielka potrzebe napisania o tym co czuje tu na forum i ciekawa jestem waszego o tym zdania

JA JESTEM PRZECIWNA CHOWANIU PREZYDENTA I JEGO ZONY NA WAWELU !!! krypty wawelskie to miejsce krolow i ludzi zasłóżonych dla nasego narodu ... czym Lech Kaczyński zaslozyl sobie aby tam spoczac ??? czy wystarczy zginac w medialnej aferze zeby byc chowanym na wawelu ?? prezydentura to jego praca !!!

ot musialam to napisac ..

AMEN :-D
Masz rację! Niech na Powązkach go pochowają. Bez przesady z tą wielkością (jak na ironię) prezydenta. Zginął tragicznie, ale nie róbmy z niego herosa, mesjasza, króla albo kogoś podobnego. Zginął tragicznie i smutno mi było, jak się dowiedziałam, ale to już przegięcie pały ten Wawel.

Kochane dziekuje wam !!!
Nie spowdziewalam sie az tyle odpowiedzi ! jestescie kochane dziekuje za wsparcie !
rady itd

do napisania

Do usług kochana i oby rady nasze pomogły :tak:

patrzcie jaki misiek !!

:-D:-D:-D

Ty chociaż masz @ a ja coś się doczekać mojego nie mogę. Po ciąży miałam co 3tyg okres a zaraz będzie miesiąc jak miałam ostatni @:p Mam nadzieję, że moja antykoncepcja nie zawiedzie:p

Spoko będzie dobrze ;-)
Też się bałam , że mi Alusia wyskoczy :-D
A jaką antykoncepcje stosujesz?

reklama
Do góry