reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

Mea, popieram każde słowo- i z tego co dzis na uczelni słyszałam to nie tylko ja
Jeśli chodzi o płytki- my mamy zółtą łazienkę ale n9ie mam z nią żadnego problemu. Fakt że na ciemnych płytkach bez wzorków dużo lepiej widac plamy ale czyste prezentują się za tro bosko- ja już chyba wolę szorowac, hehe
Poza tym powinnam się uczyć a mi się nie chce....

reklama
wiecie co mam wielka potrzebe napisania o tym co czuje tu na forum i ciekawa jestem waszego o tym zdania

JA JESTEM PRZECIWNA CHOWANIU PREZYDENTA I JEGO ZONY NA WAWELU !!! krypty wawelskie to miejsce krolow i ludzi zasłóżonych dla nasego narodu ... czym Lech Kaczyński zaslozyl sobie aby tam spoczac ??? czy wystarczy zginac w medialnej aferze zeby byc chowanym na wawelu ?? prezydentura to jego praca !!!

ot musialam to napisac ..
też mam takie zdanie :tak::tak:

właśnie widziałam protesty pod wawelem,
powinien leżeć z innymi prezydentami a nie królami

i dodam ze nie czytalam ksiazi jezyk niemowlat..sami sie tak juz dotarlismy i mamy staly plan dnia:)
czasami spi wiecej np jak jestesmy caly dzien na dworze ale to ne zmienia jego por jedzenia ani snu w nocy...
My też mamy stały plan dnia i jestem z tego faktu bardzo zadowolona:) Na pewno to ułatwia wiele;)

Co do jedzenia to ja mam tak ze pierwsza lyzeczka w buzi i sie kwasi....
druga ok i reszta tez......
dzis zjadla caly sloiczek! i co? to mial byc sloiczek zamiast mleka a ona dalej krzyczala i wtrabila jeszcze 120ml mleka!
masakra!!!!!!

Daffi uważaj, bo wiesz, że łatwo przekarmić dziecko :tak:

wiecie co mam wielka potrzebe napisania o tym co czuje tu na forum i ciekawa jestem waszego o tym zdania

JA JESTEM PRZECIWNA CHOWANIU PREZYDENTA I JEGO ZONY NA WAWELU !!! krypty wawelskie to miejsce krolow i ludzi zasłóżonych dla nasego narodu ... czym Lech Kaczyński zaslozyl sobie aby tam spoczac ??? czy wystarczy zginac w medialnej aferze zeby byc chowanym na wawelu ?? prezydentura to jego praca !!!

ot musialam to napisac ..

AMEN :-D
Masz rację! Niech na Powązkach go pochowają. Bez przesady z tą wielkością (jak na ironię) prezydenta. Zginął tragicznie, ale nie róbmy z niego herosa, mesjasza, króla albo kogoś podobnego. Zginął tragicznie i smutno mi było, jak się dowiedziałam, ale to już przegięcie pały ten Wawel.

Kochane dziekuje wam !!!
Nie spowdziewalam sie az tyle odpowiedzi ! jestescie kochane dziekuje za wsparcie !
rady itd

do napisania

Do usług kochana i oby rady nasze pomogły :tak:

patrzcie jaki misiek !!

:-D:-D:-D

Ty chociaż masz @ a ja coś się doczekać mojego nie mogę. Po ciąży miałam co 3tyg okres a zaraz będzie miesiąc jak miałam ostatni @:p Mam nadzieję, że moja antykoncepcja nie zawiedzie:p

Spoko będzie dobrze ;-)
Też się bałam , że mi Alusia wyskoczy :-D
A jaką antykoncepcje stosujesz?

reklama
Do góry