reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

patrzcie jaki misiek !!

deti005.jpg

tu jest takich wiecej :)

http://www.fishki.net/comment.php?id=67790

Ostatnia edycja:
reklama
ja jej wcześniej próbowałam dać takie utarte łyżeczką jak sama jadłam, ale strasznie się krzywiłam, myślałam, że takie ze słoiczka będą jej bardziej smakowały ale nici.

to samo zresztą było z mlekiem babilonem, jak pisałam zabrakło mi na nocne karmienie miałam 60 ml swojego i 90 dorobiłam i z tego dorobionego poszło z max 10 ml z wielkim skrzywieniem- a powinna być głodna- wcześniej jadła tylko 4 razy

wiesz co przy karmieniu piersia mozesz poczekac z nowymi jedzonkami nawet do 6 miesiaca !!

wiesz co przy karmieniu piersia mozesz poczekac z nowymi jedzonkami nawet do 6 miesiaca !!

wiem o tym, ale moje piersi mają dość malą produkcję :(, a sztuczne nie za bardzo jej podchodzi, a raczej wcale nie wchodzi, więc liczyłam, że braki nadrobię jedzonkiem,

tym bardziej, że niedługo czeka nas pobyt w szpitalu, kolejny stres i obawiam się, że braki mogą się powiększyć, choć modlę się aby móc karmić balbinę piersią
bozzze jak patrzę na miśkę, bawię się z nią to serce mi pęka,:-(

Co do jedzenia to ja mam tak ze pierwsza lyzeczka w buzi i sie kwasi....
druga ok i reszta tez......
dzis zjadla caly sloiczek! i co? to mial byc sloiczek zamiast mleka a ona dalej krzyczala i wtrabila jeszcze 120ml mleka!
masakra!!!!!!

Ja też niektóre rzeczy tak zdrabniam ale ogólnie staram się jak najwięcej "normalnie" do niego mówić..a nic mnie bardziej nie wkurza jak ktoś nas odwiedza i mówi do Tomka jak do nienormalnego:wściekła/y:

Ja dalej kapię w wanience i nie wyobrażam sobie już teraz przenieść go do brodzika:no:
Dopiero jak zacznie siedzieć!
My mamy teraz idealny wg mnie brodzik dla dzieci...ma jakieś 15 cm głębokości w środku..jak nalewam Hani wody to jak siedzi to akurat jest do pasa w wodzie..i mam do niej łatwy dostęp...min dlatego nie chcę głębokiego brodzika:tak:
Ja czasem zdrobnię jakiś wyraz, ale staram się rzadko co by dziecko potem wiedziało jak się normalnie mówi bo z doświadczenia wiem, że jak dorosły zacznie 'masiać' to potem ciężko mu się odzwyczaić. Moja podopieczna kiedyś mówiła 'nyny' i mi to do dziś zostało;D

Co do brodzika to Martynkę też będę w nim kąpać dopiero jak będzie potrafiła siedzieć:)

reklama
Do góry