mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja jej wcześniej próbowałam dać takie utarte łyżeczką jak sama jadłam, ale strasznie się krzywiłam, myślałam, że takie ze słoiczka będą jej bardziej smakowały ale nici.
to samo zresztą było z mlekiem babilonem, jak pisałam zabrakło mi na nocne karmienie miałam 60 ml swojego i 90 dorobiłam i z tego dorobionego poszło z max 10 ml z wielkim skrzywieniem- a powinna być głodna- wcześniej jadła tylko 4 razy
mistrzostwo świata)))patrzcie jaki misiek !!
tu jest takich wiecej
Детишки со смешными лицами (80 фото) - Fishki.Net | Фишкина Картинка
wiesz co przy karmieniu piersia mozesz poczekac z nowymi jedzonkami nawet do 6 miesiaca !!
O kuchnia!!!! masakra jakas!!! pedz do lekarza kochana jak najszybciej niech cos zaradzi. a moze to przez za szybkie odchudzanie co??
no patrzac na to gdzie mieszkaja inne dziewczyny to nawet bardzo blisko))
Ja czasem zdrobnię jakiś wyraz, ale staram się rzadko co by dziecko potem wiedziało jak się normalnie mówi bo z doświadczenia wiem, że jak dorosły zacznie 'masiać' to potem ciężko mu się odzwyczaić. Moja podopieczna kiedyś mówiła 'nyny' i mi to do dziś zostało;DJa też niektóre rzeczy tak zdrabniam ale ogólnie staram się jak najwięcej "normalnie" do niego mówić..a nic mnie bardziej nie wkurza jak ktoś nas odwiedza i mówi do Tomka jak do nienormalnego
Ja dalej kapię w wanience i nie wyobrażam sobie już teraz przenieść go do brodzika
Dopiero jak zacznie siedzieć!
My mamy teraz idealny wg mnie brodzik dla dzieci...ma jakieś 15 cm głębokości w środku..jak nalewam Hani wody to jak siedzi to akurat jest do pasa w wodzie..i mam do niej łatwy dostęp...min dlatego nie chcę głębokiego brodzika
O zapomniałam, że Ty z Katowicmusimy sie kiedys spotkac
te ktore sa w sumie ze slaska okolice Katowic, i np GEORGINA z pzczyny ja o was mam pol godzinmi i wy do mnie tez