G
Georgina
Gość
Bo ma czasJa chyba jakas zacofana jestem bo moj Szymek jeszcze nic nie sprobowal oprocz mleka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bo ma czasJa chyba jakas zacofana jestem bo moj Szymek jeszcze nic nie sprobowal oprocz mleka
No mi też tam jakoś nie pasują..wiecie co mam wielka potrzebe napisania o tym co czuje tu na forum i ciekawa jestem waszego o tym zdania
JA JESTEM PRZECIWNA CHOWANIU PREZYDENTA I JEGO ZONY NA WAWELU !!! krypty wawelskie to miejsce krolow i ludzi zasłóżonych dla nasego narodu ... czym Lech Kaczyński zaslozyl sobie aby tam spoczac ??? czy wystarczy zginac w medialnej aferze zeby byc chowanym na wawelu ?? prezydentura to jego praca !!!
ot musialam to napisac ..
Plastry Evra.Spoko będzie dobrze ;-)
Też się bałam , że mi Alusia wyskoczy
A jaką antykoncepcje stosujesz?
No co do nocek to moja się w nocy budzi 2x lub 1xmy tez mamy staly plan dnia i jestem z tego powodu baaaaardzo szczesliwa ... nawet dluzsze spacery tego nie burza ... spimy w dzien od 12 do 15 i popoludniu okolo 20 - 30 min po godzinie 17.30 ... wieczorem 20 lozeczko i tak do 9 rano
No i dobrze bo Szymek jeszcze mały, przyjdzie i na Niego czas;-)Ja chyba jakas zacofana jestem bo moj Szymek jeszcze nic nie sprobowal oprocz mleka
Ot i dobrze napisałaś Też bardzo współczuje rodzinom ofiar ale nie przesadzajmy.wiecie co mam wielka potrzebe napisania o tym co czuje tu na forum i ciekawa jestem waszego o tym zdania
JA JESTEM PRZECIWNA CHOWANIU PREZYDENTA I JEGO ZONY NA WAWELU !!! krypty wawelskie to miejsce krolow i ludzi zasłóżonych dla nasego narodu ... czym Lech Kaczyński zaslozyl sobie aby tam spoczac ??? czy wystarczy zginac w medialnej aferze zeby byc chowanym na wawelu ?? prezydentura to jego praca !!!
ot musialam to napisac ..
Ja kiedys paliłam, jak studiowałam ale to wieki temu było bo stara dupa jestem;-)Ja też nie paliłam, nie palę i palić nie zamierzam
Witam się i ja, moje dziecię zaczęło kasłać więc dziś zamiast szczepienia będzie chyba tylko wizyta u pediatry.Do tego piszczy co podrażnia mu gardło.
Co do wypowiedzi mea_osi na temat pogrzebu prezydenta przyznaję jej trochę racji ale myślę że to chowanie na Wawelu jest tylko tym spowodowane że umarł jako prezydent pełniący swoje obowiązki tak jak królowie umierali będąc królami.A czy powinien być pochowany na Wawelu czy na Powązkach nie mam zdania,gdyż nie interesuje się polityką.
a czy kazdy kto ginie w miejscu pracy powinien byc chonorowany jak krol ?? przesada ... poza tym on krakowa nie kochal !! jego miastem byla warszawa !!