reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

reklama
wiecie co mam wielka potrzebe napisania o tym co czuje tu na forum i ciekawa jestem waszego o tym zdania

JA JESTEM PRZECIWNA CHOWANIU PREZYDENTA I JEGO ZONY NA WAWELU !!! krypty wawelskie to miejsce krolow i ludzi zasłóżonych dla nasego narodu ... czym Lech Kaczyński zaslozyl sobie aby tam spoczac ??? czy wystarczy zginac w medialnej aferze zeby byc chowanym na wawelu ?? prezydentura to jego praca !!!

ot musialam to napisac ..
No mi też tam jakoś nie pasują..;)

Cześć Dziewczynki!
Ja tak na chwilkę, bo zaraz Alę trzeba karmić.
Mną także wstrząsnęła katastrofa prezydenckiego samolotu. Nawet nie potrafię sobie wyobrazić, co czują ich rodziny. Ale co do pochowania pary prezydenckiej na wawelu to także jestem przeciwna z powodów, które już wcześniej wymieniłyście.
monia tak mi przykro z powodu Hani. Wierzę jednak, że implant przyniesie skutek i Hania jeszcze was usłyszy. Dużo siły Kochana, trzymajcie się obie dzielne. Ja też odciągam dla Ali mleko laktatorem a potem daje z butelki (miałyśmy problemy ze spadkiem wagi i lekarka zaleciła odciągać, żeby było wiadomo ile zje. Ala już ładnie waży, ale ja jakoś bałam się wrócić do karmienia z samej piersi i daję jej cysia raz dziennie bardziej dla siebie, bo uwielbiam to uczucie:) Wstaję nawet w nocy o 4tej, żeby odciągnąć i tym samym podtrzymać laktację. Ala dostaje też mleczko sztuczne- enfamil i bardzo jej smakuje to może i Hania się skusi.
Co do palenia to ani ja ani Sławek nigdy nie paliliśmy. Ja się śmieję, że tyle się w domu nawdychałam (oboje rodzice palili, tata niedawno przestał), że już sama nie potrzebowałam zapalić.
No nic tyle na dzisiaj mojego pisania. Lecę do Niuni!
Pozdrawiam gorąco!

Ja chyba jakas zacofana jestem bo moj Szymek jeszcze nic nie sprobowal oprocz mleka:)
No i dobrze bo Szymek jeszcze mały, przyjdzie i na Niego czas;-)
wiecie co mam wielka potrzebe napisania o tym co czuje tu na forum i ciekawa jestem waszego o tym zdania

JA JESTEM PRZECIWNA CHOWANIU PREZYDENTA I JEGO ZONY NA WAWELU !!! krypty wawelskie to miejsce krolow i ludzi zasłóżonych dla nasego narodu ... czym Lech Kaczyński zaslozyl sobie aby tam spoczac ??? czy wystarczy zginac w medialnej aferze zeby byc chowanym na wawelu ?? prezydentura to jego praca !!!

ot musialam to napisac ..
Ot i dobrze napisałaś:tak: Też bardzo współczuje rodzinom ofiar ale nie przesadzajmy.
Nie podoba mi się to, że człowiek, który na każdym kroku był krytykowany nagle bohaterem narodowym się stał....

Ja też nie paliłam, nie palę i palić nie zamierzam:)
Ja kiedys paliłam, jak studiowałam ale to wieki temu było bo stara dupa jestem;-)

Witam się i ja, moje dziecię zaczęło kasłać więc dziś zamiast szczepienia będzie chyba tylko wizyta u pediatry.Do tego piszczy co podrażnia mu gardło.
Co do wypowiedzi mea_osi na temat pogrzebu prezydenta przyznaję jej trochę racji ale myślę że to chowanie na Wawelu jest tylko tym spowodowane że umarł jako prezydent pełniący swoje obowiązki tak jak królowie umierali będąc królami.A czy powinien być pochowany na Wawelu czy na Powązkach nie mam zdania,gdyż nie interesuje się polityką.

Witam się i ja, moje dziecię zaczęło kasłać więc dziś zamiast szczepienia będzie chyba tylko wizyta u pediatry.Do tego piszczy co podrażnia mu gardło.
Co do wypowiedzi mea_osi na temat pogrzebu prezydenta przyznaję jej trochę racji ale myślę że to chowanie na Wawelu jest tylko tym spowodowane że umarł jako prezydent pełniący swoje obowiązki tak jak królowie umierali będąc królami.A czy powinien być pochowany na Wawelu czy na Powązkach nie mam zdania,gdyż nie interesuje się polityką.

a czy kazdy kto ginie w miejscu pracy powinien byc chonorowany jak krol ?? przesada ... poza tym on krakowa nie kochal !! jego miastem byla warszawa !!

reklama
Do góry