reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

właśnie słyszałam pare wesel w sobotę...kurde ludzie się napracują rok, żeby potem nie pobawić się, jak się planowało...ehhh. No i pogoda nie dopisała nawet.
No porazka ale los nam nieraz pisze takie scenariusze a w swinoujsciu byla taka lodowka i deszcz ze nie dalo sie w kosciuele wysiedziec brrrr istnie pogoda pod ten smutny dzien

reklama
Ja chyba jakas zacofana jestem bo moj Szymek jeszcze nic nie sprobowal oprocz mleka:)
karnitynka, kochana nie martw się, ja raz próbowałam dać jej okruszynkę na łyżeczce dla smaku, a teraz próbuję wprowadzić cosik bo brakuje mi mleka a gnida nie chce pić sztucznego.
dziś kupiłam enfamil, może to gwiazdeczce zasmakuje :)

a co do mojego B. jak się zorientowałyście żaden samolot nie spadł, czyli konkubent bezpiecznie doleciał do celu

karnitynka, kochana nie martw się, ja raz próbowałam dać jej okruszynkę na łyżeczce dla smaku, a teraz próbuję wprowadzić cosik bo brakuje mi mleka a gnida nie chce pić sztucznego.
dziś kupiłam enfamil, może to gwiazdeczce zasmakuje :)

a co do mojego B. jak się zorientowałyście żaden samolot nie spadł, czyli konkubent bezpiecznie doleciał do celu

Mysle ze niedlugo zaczne wprowadzac malemu tak jak i wy jak zacznie 4 miesiac no super ze Twoj bezpiecznie wyladowal ja to sie teraz bede bala jak moj T bedzie latal do pracy:(

byłam na mieszkaniu, wybuliłam kase elektrykowi i posprzątałam przedpokój i balkon :-)

balkon planuje pomalować w sobotę :-D

Hejo hejo!!!!
U nas deszczowy dzień więc ze spacerku nici, za to mala popatrzy troche na misia i pada co chwile...
Mamy mały problem od wczoraj Amela puszcza dużo bączków i czasami jej się zdarzy, że z takiego bączka wyskoczy jakaś malutka kupka ( w troszku innym kolorze, zapachu i chyba bardziej wodnista) Wogóle Mała jest marudna, ślini się okropnie i zagryza piąstki.... Dziewczyny proszę o diagnozę!!!!!!!!

może ząbki? :-)

Ja chyba jakas zacofana jestem bo moj Szymek jeszcze nic nie sprobowal oprocz mleka:)

mój też nie :-) i to tylko na zdrowie dla naszych maluchów ;-)

MOj maly ostatnio nie chce sypiac w dzien robi z 2 drzemki po 20 minut no i na spacerze ile bym nie ybla a jak pogody nie ma i nie pojde na spacer to on nie bedzie spal hehe zeby jeszcze dal sie wyspac a ten cwaniak idzie spac o 20 ale budzi sie o 6 rano ale ja mu sie nie pokazuje na oczy i do 7 lezy i sam ze soba gada pozniej zaczyna sie nudzic:)

reklama
Jak bylam na szczepieniu 2 tyg temu to lekarka mi powiedziala ze jeszze dlugo dlugo amm malemu nic nie dawac i ma mleko pic a nie ma ani alergii ani kolek ani problemow skornych no ale ja bede stosowala ten schemat zywienia co marta kiedys podala bo w poczekalni u lekarki tez bylo ze od 4 mies juz sie stopniowo jedzonko wprowadza

Do góry