reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

reklama
hej dziewczyny :-)

ja dzisiaj dałam mojej balbinie jabłuszko ze słoiczka, tzn chciałam dać: pierwszą łyżeczkę włożyłam do buzi i za 10 sekund wszystko było na brodzie, usało mi się włożyć drugą ale tak szybko opuściła buzię, że nie zdąrzyłam zebrać łyzeczką i wylądowała na śliniaczku, a do trzeciej nie udało mi się przecisnąć przez usta, a gwiazda zrobiła się czerwona i gotowa do płaczu :-D:-D
też tak miałyście???

Hej dziewczynki wrocilam tesknil tu ktos za mna w ogole hihi?:) Weselicho bylo fajne ale ta tragedia co sie wydarzyla rano w dzien slubu mojej przyjaciolki normalnie porazka az sie czlowiek na poczatku nie wiedzial jak zachowac ale dziewczyna zaplanowala wesele rok temu wszystko zaplacone jedzenie zrobione goscie przyjechali z calej polski to trzeba bylo sie normalnie zachowac chociaz nie bylo trabienia i okrzykow podczas jazdy autkami a na poprawinach w ogole nie bylo tancow i muzyczka cicha a wesele jakw esele potanczylismy ale chyba ze wzgledu na ta tragedie nikt sie nie upil no kazdy trzymal fason.

ja dzisiaj dałam mojej balbinie jabłuszko ze słoiczka, tzn chciałam dać: pierwszą łyżeczkę włożyłam do buzi i za 10 sekund wszystko było na brodzie, usało mi się włożyć drugą ale tak szybko opuściła buzię, że nie zdąrzyłam zebrać łyzeczką i wylądowała na śliniaczku, a do trzeciej nie udało mi się przecisnąć przez usta, a gwiazda zrobiła się czerwona i gotowa do płaczu :-D:-D
też tak miałyście???

nieeee wrecz przeciwnie !! moja mysza jest pierwsza do jabluszek !!! wlasnie ide jej utrzec jedno :)

Hej dziewczynki wrocilam tesknil tu ktos za mna w ogole hihi?:) Weselicho bylo fajne ale ta tragedia co sie wydarzyla rano w dzien slubu mojej przyjaciolki normalnie porazka az sie czlowiek na poczatku nie wiedzial jak zachowac ale dziewczyna zaplanowala wesele rok temu wszystko zaplacone jedzenie zrobione goscie przyjechali z calej polski to trzeba bylo sie normalnie zachowac chociaz nie bylo trabienia i okrzykow podczas jazdy autkami a na poprawinach w ogole nie bylo tancow i muzyczka cicha a wesele jakw esele potanczylismy ale chyba ze wzgledu na ta tragedie nikt sie nie upil no kazdy trzymal fason.

ja pamietam wesele kumpla jak zmarl papiez ... zupelnie nie weselne ... ale wszyscy je pamietaja jako wspaniala uroczystosc ...

też tak miałyście???

my tak mamy :-D:-D do dziś ;) płacze przy jedzeniu albo wierci się tak, że nie da się nic wcisnąć do ust

właśnie słyszałam pare wesel w sobotę...kurde ludzie się napracują rok, żeby potem nie pobawić się, jak się planowało...ehhh. No i pogoda nie dopisała nawet.

reklama
nieeee wrecz przeciwnie !! moja mysza jest pierwsza do jabluszek !!! wlasnie ide jej utrzec jedno :)

ja jej wcześniej próbowałam dać takie utarte łyżeczką jak sama jadłam, ale strasznie się krzywiłam, myślałam, że takie ze słoiczka będą jej bardziej smakowały ale nici.

to samo zresztą było z mlekiem babilonem, jak pisałam zabrakło mi na nocne karmienie miałam 60 ml swojego i 90 dorobiłam i z tego dorobionego poszło z max 10 ml z wielkim skrzywieniem- a powinna być głodna- wcześniej jadła tylko 4 razy

Do góry