reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

a ja jestem wściekła!!!
okazało się, że mój mąż wrócił do palenia i się przede mną ukrywał jak jakiś gówniarz, kłamał, że przesiąknął dymem w pracy, jak mu mówiłam, że śmierdzi...
a najgorsze jest to, że mnie też zaczyna ciągnąć... :zawstydzona/y::-(

ojoj to straszne!
wez mu przemawiaj do rozsadku i sobie takze!
nie marnuj zdrowia! nie warto!
ja nigdy nie mialam papierosa w buzi!
moj maz rzucil jak bylam w 7 mcu ciazy...
oby trzymal juz tak do konca!

reklama
yrzymaj się kochana ja tez walczę z nałogiem
raz razem z męzem żuciliśmy fajki na 3 lata potem ja zaczęłam no i on się wciagnął
gdy zaszłam w ciąże z miejsca żuciliśmy znowu ale teraz mam takie ciągoty że hej
ostatnil gdy byliśmy u znajiomych którzu palą K. tez zapalił wąściakła byłam bo zachowałn się jak małolat nie ma własnego zdania tylko jak koledzy palą to on też
mnie strasznie ciągnie do papierosów ale nie chcę znowu zaczynać bo masa kasy na to idzie a pozatym strasznie fajki śmierdzą

także trzymam kciuki za ciebie i za siebie też nigdy więcej fajek

Trzymam takze za was kciuki!

yrzymaj się kochana ja tez walczę z nałogiem
raz razem z męzem żuciliśmy fajki na 3 lata potem ja zaczęłam no i on się wciagnął
gdy zaszłam w ciąże z miejsca żuciliśmy znowu ale teraz mam takie ciągoty że hej
ostatnil gdy byliśmy u znajiomych którzu palą K. tez zapalił wąściakła byłam bo zachowałn się jak małolat nie ma własnego zdania tylko jak koledzy palą to on też
mnie strasznie ciągnie do papierosów ale nie chcę znowu zaczynać bo masa kasy na to idzie a pozatym strasznie fajki śmierdzą

także trzymam kciuki za ciebie i za siebie też nigdy więcej fajek

szczerze powiem ze mnie tez ciagnie do paierosow:( ale tylko jak pikje piwko albo jakiegos drineczka,a tak to nie. raz sprobowalam od meza ale mnie odrzucilo. boje sie ze jednak mnie wciagnie znowu a tak bardzo bym nie chciala juz wracac do tego nalogu bo nie zdrowy a jeszcze w dodatku taki drogi.

ja paliłam 7 lat i z miejsca rzuciłam gdy się dowiedziałam, że jestem w ciąży, kilka dni temu minął rok odkąd nie palę, póki co gryzę słonecznik jak mam ochotę...
ale się boję, że przez K. się złamię.

wyobraz sobie co ja dzis zaobserwowalam!!!!!
no jestem jeszcze w szoku!!!!
wlosy mi wychodza garsciami...
nie przesadzam doslownie jak sie pociagne to wypadaja... jak tak dalej bedzie to
za 2 dni bede lysa...
ale nie tylko z glowy
na rekach te wloski co mam na klatce piersiowej tez sa takie biale niewidoczne to jak pociagne wychodza
moge sie oskubac jak kurczaka
juz nie powiem gdzie jeszcze ale to dzis tak nagle i nie wiem dlaczego???!!!
O kuchnia!!!! masakra jakas!!! pedz do lekarza kochana jak najszybciej niech cos zaradzi. a moze to przez za szybkie odchudzanie co??

oooo Ulenka ja dopiero teraz widze ze Ty z Poznania:-)
to nawet nie daleko mamy do siebie.... na pewno blizej niz do innych dziewczyn z BB:-)
no patrzac na to gdzie mieszkaja inne dziewczyny to nawet bardzo blisko:)))

Daniel coś mi wymiotował dziś, nie wiem czy się herbatki za dużo nie opił :no: poszły 3 fontanny, wyodbijał i teraz udało mi się go uśpić, dobre i pół godzinki jakby pospał.

biedny...Alus tez wymiotuje czasami i nie wiem dlaczego :no:

Buuu :-(
Mamy zdecydowanie zły dzień...
Maciek ma gorączkę 38,2 i zatkany nosiu :baffled:
Dałam czopek i chwilowo usnął... ale lekarz kazał przyjechać jak temperatura się nie zbije :-(

Oby się zbiła :tak: zdrówka życzę!!

Co do palenia, to nigdy nie paliłam jak Daffi - nigdy nigdy i nie mam zamiaru :))) T tez nie palił i nie pali :-)
Nie poddawaj się Kochana i nie daj nalogowi, bo dziecko + fajki, to bankructwo...

daffodill
wyobraz sobie co ja dzis zaobserwowalam!!!!!
no jestem jeszcze w szoku!!!!
wlosy mi wychodza garsciami...
nie przesadzam doslownie jak sie pociagne to wypadaja... jak tak dalej bedzie to
za 2 dni bede lysa...
ale nie tylko z glowy
na rekach te wloski co mam na klatce piersiowej tez sa takie biale niewidoczne to jak pociagne wychodza
moge sie oskubac jak kurczaka
juz nie powiem gdzie jeszcze ale to dzis tak nagle i nie wiem dlaczego???!!!​
mi tez strasznie wychodzą włosy ale tylko z głowy wyczytałam w necie
Nie martw się wypadającymi w dużych ilościach włosami. Teraz wypadają i te włosy, które traci się na bieżąco i te, które nie wypadły w czasie ciąży i po porodzie.
mam nadzieje ze to prawda i niedługo przestaną wypadac

reklama
Do góry