reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

A ja dzis po kolejnej koszmarnej nocce....
tym razem pobudki byly od 23 i juz nie mialy co godzinnych przerw tylko chwilami po 20 minutach wstawala z placzem.....
toż to ja sie teraz chyba wykoncze
d020.gif

reklama
AGA z checia sie spotkam mozemy sie gdzies umowic:)
ale to jak auto mi naprawia:)

ja mialam wyjsc na spacer ale male zasnal po butli i ni chce go budzis...poza tym pewnie zaraz zacznie padac....

zabiore sie za mgr moze;/

co do plytek DAFF masz racje my sie napalilimy na zolta lazienke i tez na niej wszystko widac....kazda krople wody...musze je myc mikrofibra...
w krk mam plytki kore przypo minaja marmur blekitny i bezwy i tam jest super nic nie widac....

co do plytek DAFF masz racje my sie napalilimy na zolta lazienke i tez na niej wszystko widac....kazda krople wody...musze je myc mikrofibra...
w krk mam plytki kore przypo minaja marmur blekitny i bezwy i tam jest super nic nie widac....

dokladnie... ja mam brazowe podobne do tych jakie ktos (bo juz nie pamietam kto) podeslal na zdj...
zreszta moge zaarz fotke trasznac to wam pokaze o ile aparat ladnie to ujmie co sie dzieje po wodzie!

laseczki co robicie na obiadek??
ja pomidorowke z rycem..ale na drugienie mam zadnej koncepcji chyba walne mezowi pyzy z miesem i boczkiem..a sobie daruje drugie ze wzgleddu na to ze utylam 2 kg...
a mialam chudnac..;/

Fajne to krzesełko do kąpieli.Ale mój mąż stwierdzi ,że kolejny niepotrzebny grat ... .Wczoraj przynieślismy z piwnicy hustawkę fisher price po Weronice i okazało się ,że baterie w niej wylały.Czy da się jeszcze coś z tym zrobic czy jest szansa żeby działała.Zaczęłam oglądać aukcje na allegro i mój mąż się wściekł ,bo twierdził ,że to naprawi.Zrobił mi straszną awanturę i mam już wszystkiego dość...

Ja do tych akcesoriów do kąpania nie jestem przekonana..ale co do męża to niestety mam to samo:no:
A czy to się da naprawić? Nie wiem bo nie znam się:zawstydzona/y:
Co się stało że taka smutna minka?
A ja dzis po kolejnej koszmarnej nocce....
tym razem pobudki byly od 23 i juz nie mialy co godzinnych przerw tylko chwilami po 20 minutach wstawala z placzem.....
toż to ja sie teraz chyba wykoncze
d020.gif

Wspólczuję ...biedna Julcia tak się męczy...a gdzie koniec:szok:
AGA z checia sie spotkam mozemy sie gdzies umowic:)
ale to jak auto mi naprawia:)

.

To zapraszam do mnie bo ja to niestety uziemiona jestem:no:

Co do jakości płytek...wiadomo że chciałoby się najlepsze...ale ja niestety muszę patrzeć przede wszystkim na to żeby się w budżecie zmieścić...a jak będę musiała potem pucować...coś za coś niestety:no:

laseczki co robicie na obiadek??
ja pomidorowke z rycem..ale na drugienie mam zadnej koncepcji chyba walne mezowi pyzy z miesem i boczkiem..a sobie daruje drugie ze wzgleddu na to ze utylam 2 kg...
a mialam chudnac..;/
Ja barszczyk i kopytka(kupne hi hi)) z kiełbasą i cebulą..ale to dla a bo ja nie przepadam:-D

reklama
No z ta skaza niby nie wiadomo ale znajac szczescnie pewnie jest ;(;(;( jakos nie umiem póki co sobie z tym poradzic płakać mi sie chce sorki ze sieje panike... ale jak pediatra mowi skaza to wiecie... alergolog przez tel powiedziala zeby jeszcze nie zmieniac mleka a pedistra zeby zmienic zeby na cale cialo z policzkow nie poszlo to zaczerwienienie i niewiem co robic... kogo sluchac...

łzy mi leca jak malemu dziecku... dobrze ze maly zasnal na chwile...

Do góry