reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

reklama
A u nas nocka dość fajna choć mały wstał o 6:wściekła/y:
Ale do 7 przysypiałam trochę no ale jak już Hania wstała i woła że chce lulki to wiedziałam że już po spaniu:no:
Wczoraj mały zjadł tylko 110 ml mleka z kaszką o 20 no i znów obudził się o północy:no:
Chyba jednak ta kaszka nic nie daje:no:
Hmmm Aga ao północy go karmisz?? może spróbuj powalczyc nocą;-)
uwierz ze gdyby nie auto ktore stoi na kanale wsiadlabym i jechala nawet na drugi koniec Polski:)

Tez bym z chęcią z Wami kawke wypiła:tak:

Bardzo Ładne, podobają mi sie!

OOO to juz wykopy zaczynacie, super!!!!
My rok temu tez zaczęliśmy, dokładnie 1 kwietnia a 15 wrzesnia już mieszkaliśmy;-) teraz Mea czeka Cię troszke nerwówki, szczególnie w końcowym etapie ale fajnie, zazdroszcze:-)

Szybko:tak:no ale jak sa pieniadze i dobra ekipa to robota idzie:tak:pozatym twoj mezulek napewno sie spieszył bo zalezalo mu zeby jak najszybciej sie wprowadzic;-)powiem cio ze tego fachu meza to ci zazdroszcze:tak:

Szybko:tak:no ale jak sa pieniadze i dobra ekipa to robota idzie:tak:pozatym twoj mezulek napewno sie spieszył bo zalezalo mu zeby jak najszybciej sie wprowadzic;-)powiem cio ze tego fachu meza to ci zazdroszcze:tak:
Nie chce się chwalić ale większośc na budowie ja dopilnowałam;-) bo mąż akurat na wyjeżdzie był, zostawił na miejscu ekipę i budowali.... oczywiście non stop telefonicznie sie komunikowali;-);-) a wracał do domu raz na dwa tygodnie... wiec wiekszośc rzeczy ja sama ciężarówka musiałam dopilnować i załatwiać. Ale udało się, jestem z siebie dumna:-):-)
musimy sie kiedys spotkac:)

te ktore sa w sumie ze slaska okolice Katowic, i np GEORGINA z pzczyny ja o was mam pol godzinmi i wy do mnie tez:)
Fajnie Wam.... do mnie na zadupie na Mazury to nikt nie dojedzie:-:)-(

Witam się, nie mam siły poprostu mam taki mocny @ że czuję się maxa osłabiona.Dobrze że to już 3 dzień. W wolnej chwili poczytam co u was. Mój mały ostanio szaleje budzi się w cały świat w nocy też piszczy nie wiem o co chodzi. Jutro idziemy do pediatry i na 3 szczepienie muszę jej powiedzieć o jego dziwnym zachowaniu. W niedzielę miałam wizytę znajomych z 2letnią córką piszczała i mały się wystraszył ale nie wiem czy może go tak rozbić na kilka dni.

ja zaraz jade złożyć pity do skarbowego, potem kupić gips i na mieszkanie rozłożyć elektrykowi gniazdka i włączniki..
a jutro przychodzi koleś pomierzyć drzwi do łazienki i w sobote będą zmieniać
c015.gif

wczoraj już przyjechały meble do dużego pokoju :-)

no ja już chce się wprowadzać a tu mieszkanie dalej w rozsypce :angry:

kopciuszku ja będe robić zieloną łazienkę, bo mój R. bardzo chce :-) i będzie ta zielona, bo reszte mieszkania ja obmyślałam kolory, więc przynajmniej dam mu tą łazienke w takiej kolorystyce jak chce ;-)

Hej dziewczyny,
a ja chętnie wprowadziłabym łatwy plan dnia, ale język niemowląt czytam już kilka miesięcy :-) czas mam jedynie wieczorem w łóżku, ale po kilku stronach odpływam. Lajtway napisz mi, może być na priv, jak to u was wygląda.
I mam pytanko o kąpiel. Kąpiecie jeszcze w wanienkach? Mój Franek już się ledwo mieści, a mam tą większą. Jakie macie pomysły co dalej? Ja wanny nie mam, mam głęboki brodzik, ale nie wiem czy tam będzie się go łatwo kąpać, bo "szerokość" ruchów krępuje kabina.
my dalej będziemy kąpać w wanience pomimo wielkości dziecka ;-) bo zaraz się oebjrzysz, a malec już będzie siedział i wtedy będzie miał dużo miejsca w tej wanience ;-) więc ja z wanienki nie rezygnuje i jeszcze długo ją będe używać.. zresztą tak jak z Dominiką ;-)

georgina też myślałam nad łazienką biało-niebieską ;-)

musimy sie kiedys spotkac:)

te ktore sa w sumie ze slaska okolice Katowic, i np GEORGINA z pzczyny ja o was mam pol godzinmi i wy do mnie tez:)
o co chodzi? o co chodzi? :-) spotkanie? :-) ja jestem z Olkusza więc do Katowic to rzut beretem, pół godzinki i jestem ;-)
(wogóle to ja mieszkałam w Katowicach jeszcze rok temu...)

Temat kąpieli i przypomniało mi się;-) :tak: to jest świetny wynalazek jak nasze dzieci będą już siedziały w kąpieli, czyli juz całkiem niedługo, koleżanka takie krzesełko do kąpieli miała i była zadowolona, nazywa się to flipper
flipper_ev01.jpg

reklama
OOO to juz wykopy zaczynacie, super!!!!
My rok temu tez zaczęliśmy, dokładnie 1 kwietnia a 15 wrzesnia już mieszkaliśmy;-) teraz Mea czeka Cię troszke nerwówki, szczególnie w końcowym etapie ale fajnie, zazdroszcze:-)

nie doczytalas - narazie znajomi zaczynaja a my im wczoraj pomagalismy dzialke z drzew uprzatnac !!!
my jeszcze troche poczekamy ... najwczesniej na jesien wystartujemy ;(

Do góry