To zapraszam na kawę
uwierz ze gdyby nie auto ktore stoi na kanale wsiadlabym i jechala nawet na drugi koniec Polski
a tak poza tym AGA skad Tys??
pomyslilam bo czytalam posty sorki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To zapraszam na kawę
Hmmm Aga ao północy go karmisz?? może spróbuj powalczyc nocą;-)A u nas nocka dość fajna choć mały wstał o 6
Ale do 7 przysypiałam trochę no ale jak już Hania wstała i woła że chce lulki to wiedziałam że już po spaniu
Wczoraj mały zjadł tylko 110 ml mleka z kaszką o 20 no i znów obudził się o północy
Chyba jednak ta kaszka nic nie daje
uwierz ze gdyby nie auto ktore stoi na kanale wsiadlabym i jechala nawet na drugi koniec Polski
Tez bym z chęcią z Wami kawke wypiła
Bardzo Ładne, podobają mi sie!
OOO to juz wykopy zaczynacie, super!!!!
My rok temu tez zaczęliśmy, dokładnie 1 kwietnia a 15 wrzesnia już mieszkaliśmy;-) teraz Mea czeka Cię troszke nerwówki, szczególnie w końcowym etapie ale fajnie, zazdroszcze:-)
Nie chce się chwalić ale większośc na budowie ja dopilnowałam;-) bo mąż akurat na wyjeżdzie był, zostawił na miejscu ekipę i budowali.... oczywiście non stop telefonicznie sie komunikowali;-);-) a wracał do domu raz na dwa tygodnie... wiec wiekszośc rzeczy ja sama ciężarówka musiałam dopilnować i załatwiać. Ale udało się, jestem z siebie dumna:-):-)Szybkono ale jak sa pieniadze i dobra ekipa to robota idziepozatym twoj mezulek napewno sie spieszył bo zalezalo mu zeby jak najszybciej sie wprowadzic;-)powiem cio ze tego fachu meza to ci zazdroszcze
Fajnie Wam.... do mnie na zadupie na Mazury to nikt nie dojedzie:--(musimy sie kiedys spotkac
te ktore sa w sumie ze slaska okolice Katowic, i np GEORGINA z pzczyny ja o was mam pol godzinmi i wy do mnie tez
my dalej będziemy kąpać w wanience pomimo wielkości dziecka ;-) bo zaraz się oebjrzysz, a malec już będzie siedział i wtedy będzie miał dużo miejsca w tej wanience ;-) więc ja z wanienki nie rezygnuje i jeszcze długo ją będe używać.. zresztą tak jak z Dominiką ;-)Hej dziewczyny,
a ja chętnie wprowadziłabym łatwy plan dnia, ale język niemowląt czytam już kilka miesięcy :-) czas mam jedynie wieczorem w łóżku, ale po kilku stronach odpływam. Lajtway napisz mi, może być na priv, jak to u was wygląda.
I mam pytanko o kąpiel. Kąpiecie jeszcze w wanienkach? Mój Franek już się ledwo mieści, a mam tą większą. Jakie macie pomysły co dalej? Ja wanny nie mam, mam głęboki brodzik, ale nie wiem czy tam będzie się go łatwo kąpać, bo "szerokość" ruchów krępuje kabina.
o co chodzi? o co chodzi? :-) spotkanie? :-) ja jestem z Olkusza więc do Katowic to rzut beretem, pół godzinki i jestem ;-)musimy sie kiedys spotkac
te ktore sa w sumie ze slaska okolice Katowic, i np GEORGINA z pzczyny ja o was mam pol godzinmi i wy do mnie tez
o prosze jeszcze blizej do chrzanowao co chodzi? o co chodzi? :-) spotkanie? :-) ja jestem z Olkusza więc do Katowic to rzut beretem, pół godzinki i jestem ;-)
(wogóle to ja mieszkałam w Katowicach jeszcze rok temu...)
OOO to juz wykopy zaczynacie, super!!!!
My rok temu tez zaczęliśmy, dokładnie 1 kwietnia a 15 wrzesnia już mieszkaliśmy;-) teraz Mea czeka Cię troszke nerwówki, szczególnie w końcowym etapie ale fajnie, zazdroszcze:-)