reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

musimy sie kiedys spotkac:)

te ktore sa w sumie ze slaska okolice Katowic, i np GEORGINA z pzczyny ja o was mam pol godzinmi i wy do mnie tez:)

No widzisz ja też ze Śląska:-D
Niedaleko Rybnika i Mei:tak:
Zaproszenie aktualne:tak:

Maarta z tym przetrzymaniem w nocy to chyba nie u nas:no:
Jak kiedyś czekałam jak się zaczynał wiercić w nocy bo miałam nadzieję że może jednak będzie spał dalej to za każdym razem tak się rozbudzał że albo musiałam brać go do łóżka i zasypiał przy cycu ( tak jest teraz) albo nie spał 3 h..tak jak w dzień i dopiero jak robił się zmęczony to zasypiał:no:
Z dwojga złego wolę go potem oduczać spania z nami( z Hania raz dwa mi poszło) niz żeby robił sobie te przerwy w nocy:no:
Widać takie mam dzieci że potrzebuję tego nocnego duldania:-D
Hanię karmiłam 14 miesięcy..a ostatnie 3 to piła wlaśnie tylko w nocy... i pomały rezygnowałam z kolejnych aż w końcu piła tylko koło 5 a raz nie obudziła się po prostu...i skończyła sama:tak:

reklama
Fajne to krzesełko do kąpieli.Ale mój mąż stwierdzi ,że kolejny niepotrzebny grat ... .Wczoraj przynieślismy z piwnicy hustawkę fisher price po Weronice i okazało się ,że baterie w niej wylały.Czy da się jeszcze coś z tym zrobic czy jest szansa żeby działała.Zaczęłam oglądać aukcje na allegro i mój mąż się wściekł ,bo twierdził ,że to naprawi.Zrobił mi straszną awanturę i mam już wszystkiego dość...

my też będziemy robić zieloną ;-)

kopciuszku to takie płytki? bardzo fajnie wyglądają takie łazienki :-) po tej co pokazuje na fotce tego tak nie widać bo akurat był "syf" :-p
img1193y.jpg

wiecie co??z plytkami to trzeba tez patrzec nie na wyglad a na jakosc!!!!!!
ja mam tragiczne! wizualnie sa sliczne ale niech tylko kapnie kropelka wody...
zostaja na nich same plamy zacieki odbicia od stopy itp...takze za kazdym wejsciem do lazienki trzeba ja przemyc bo inaczej wyglada jak po wojnie!

Nan jest przede wszystkim DROGI...ehh szczęście w nieszczęściu mam Bebilon na receptę i polowę płaci mi państwo...nie wiem jakbyśmy wyrabiali finansowo jakbym miała Nan kupować w sklepie :szok:

wiesz co... u mnie wychodzilo tak ze na NAN1 wychodze taniej niz Bebilon...ale po NAN byla glodna co 1h lub 1,5h

wiecie co??z plytkami to trzeba tez patrzec nie na wyglad a na jakosc!!!!!!
ja mam tragiczne! wizualnie sa sliczne ale niech tylko kapnie kropelka wody...
zostaja na nich same plamy zacieki odbicia od stopy itp...takze za kazdym wejsciem do lazienki trzeba ja przemyc bo inaczej wyglada jak po wojnie!

serio?! nie pomyślałam o tym i nie wracam na jakość przy oglądaniu płytek :(

reklama
Do góry