reklama
dobra, ja już lece do łóżka
dobrej nocki! :-)
dobranoc
ps fajne masz te emotki
Dla mnie jest tam wiele znakow zapytania:-tak:i pewnie nie wszystko da sie wyjasnic:-(ciekawa jestem czyja byla wina...czy zawinił pilot czy moze ten kto go naprowadzał...
a ja sobie mysle ze tak poprostu miało byc ...
a co do tego dlaczego lecieli razem
to chyba dlatego ze oprocz tej maszyny maja tylko jeszcze jeden samolot
ktory aktualnie jest w remoncie buuu:-(
Chérie
Mama Danielka
a ja sobie mysle ze tak poprostu miało byc ...
a co do tego dlaczego lecieli razem
to chyba dlatego ze oprocz tej maszyny maja tylko jeszcze jeden samolot
ktory aktualnie jest w remoncie buuu:-(
witaj polska rzeczywistość...
też się nie raz kładłam z Danielem, dopóki mnie "czuł" to spał, jak wyszłam z pokoju to się budził.
G
Georgina
Gość
Noo fajne Ale żeby dzieci w tym wieku chodziły? hehehehehej dziewczyny
dziękuje za odpowiedzi. dziwne z tymi bączkami naszego synka, bo w dzień nigdy nie płacze jak pryka.
my niedawno wróciliśmy do domku. dzień spedziliśmy u babci Damianka. poprosiliśmy J brata, żeby został chrzestnym naszego synka, oczywiście się zgodził hehe. chrzcimy młodego 29 maja,czyli od razu po naszym ślubie. szukam na allegro jakiegoś ubranka i znalazłam takie coś, co o tym sądzicie? Ubranko do chrztu firmy Krasnal 68 A002 CHRZEST (979193528) - Aukcje internetowe Allegro
my na szczeście nie mamy żadnych problemó skórnych, ale koleżanki synkowi wyskoczyła skaza po skończeniu 3 miesięcy
G
Georgina
Gość
Oczywiście każdy ma swoje zdanie i odczucia Jak najbardziej szanuję TwojeMoże i się naśmiewali i pewnie zapomną, ale teraz współczują, jest im przykro, tu nie chodzi o polityków a o ludzi. Można się z czyimś zdaniem nie zgadzać co nie znaczy, że się kogoś nie szanuje. Dla mnie polityka i politycy to był zawsze temat odległy i niejednokrotnie wstyd mi było za różne pyskówki i błędy, szczególnie widoczne na arenie międzynarodowej, ale teraz przeżywam bardzo mocno to co się stało. Ludzie potrzebują podzielić się z kimś swoimi odczuciami i zarazem oddać hołd tym co odeszli. Nie można ganić ich za sposób w jaki to robią, ja nie widzę w tym nic złego choć sama się w ten sposób nie uzewnętrzniam. To tak jakbyśmy negowali to, że ludzie wywieszają flagi, przynoszą znicze i kwiaty czy uczestniczą w uroczystościach pogrzebowych. Uważam też, że to dobrze, że potrafimy się jednoczyć i wspierać w tak trudnych chwilach. Ja wiele myślałam w ten weekend o życiu i nie tylko, w domu w dresach ale milczałam czy stałam gdy grali hymn. A to co teraz piszę nie jest po to żeby zwrócić na siebie uwagę tylko by dać wyraz temu co czuję. Każdy wyraża się na swój sposób.
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
no fajne to ja sobie zakupie na nowa chate
a ty mi odp w sprawie tych materacy bo wydaje mi sie ze wiesz
przynajmniej do roku powinno dziecko spac na kokosie ... potem gryka ...
reklama
Ja zarówno Antkowi jak i Piotrowi kupowałam materacyk gryczano -kokosowy i nie zmieniałam i tak po 1,5 roku Antek przeniósł się do wiekszego łóżeczka bo było już mu ciasno;-)a ja mam znow pytanie odnosnie tych materacy
kokos gryka teraz dziecko spi na kokosie tak???
a kiedy zmieniamy na gryke
cos słyszałam ze na wiosne
ale moze to wogole nie ma znaczenia
Niestety wielka tragedia spotkała wiele rodzin, większość osierociła żony, mężów, dzieci!!!! Mnóstwo osób straciło swoich bliskich, każda katastrofa jest tragiczna:-( Bardzo współczuje!dla mnie rowniez to byli poprostu ludzie a nie ktos konkretny no moze oprocz pary prezydenckiej
kazdy z nich miał rodziny ktore napewno teraz bardzo cierpia po stracie bliskich
ja tyle co dla nich moge zrobie
to sie modlic po kilka razy dzien mowie wieczny odpoczynek....
I nie istotne jaka była przyczyna bo to tylko człowiek siedział za sterami samolotu a samolot to tylko maszyna.... takie katastrofy niestety się zdarzają.
Piękne jest to, że Polacy w takich momentach wiedzą jak się zachować i jednoczą się, to wiele znaczy....
I pomimo tego, że nie lubiłam naszego Prezydenta, bardzo współczuję..... Nie oznacza to, że zmienię opcje polityczne... bo spotkałam się już z takimi opiniami, przeciwnicy sprzed kilku dni nagle zostali oświeceni i myślą całkiem inaczej.... być może to chwilowe.