reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

reklama
A zdaje mi się że Pauluś wczoraj pisała że z tego smoka STRASZNIE leci nawet kaszka.....
chyba zobaczę czy dalej będzie pił bez problemów z tej najzwyklejszej butelki z nuka...bo do tej smoczek dokupie w aptece a do TT muszę na allegro zamawiać bo na takim zadupiu nie dostanę!
A jeśli mogę się jeszcze zapytać...to teraz dosypujesz dwie łyżeczki....a ile max idzie dodać?
Nie znam się na tym bo Hania nauczyła się pic z butelki jak miała 10 miesięcy a wtedy jadła juz normalnie łyżeczką kaszkę i nic jej do mleka nie dosypywałam
Jak dla nas to leci dobrze z tego smoka TT, w kazdym razie jeżeli chodzi o podawanie gęstszego posiłku niz mleko to chyba większego znaczenia nie ma, ja miałam pod reka smoka TT więc z tego podałam;-)
Wydaje mi sie że te 2 łyżeczki na 150 ml na dzien dzisiejszy to max co możemy dać z butli, bo inaczej trzeba by było dużą dziurę robić, za jakiś czas będę próbowała kleik na gęsto mu robić i z łyżeczki karmić;-)

My dzis nocka masakryczna!!!!!!
Julka poszla spac po 20 i od godziny 1 caly czas stekala zeby wlozyc jej smoczka i tak co godzine bylo
d010.gif

normalnie jestem taka niewyspana...a jeszcze teraz marudzi!
mam dosc tych jej zebow w tej chwili!!!!!!!

Daffi a widziałas wychodzi jej jakiś ząb?

jak bylysmy u lekarza to mowila nam dr ze ida zeby.... dziasla sa strasznie miekkie i widac biala kreske na dolnychjedynkach.... taka jak nitka.... ale mowila ze nim zab sie przebije to moze to potrwac! ona w dzien juz jest nie znosna wszystko co bierze do buzi to gryzie dziaslami..juz nie ssie jak kiedys...

jak bylysmy u lekarza to mowila nam dr ze ida zeby.... dziasla sa strasznie miekkie i widac biala kreske na dolnychjedynkach.... taka jak nitka.... ale mowila ze nim zab sie przebije to moze to potrwac! ona w dzien juz jest nie znosna wszystko co bierze do buzi to gryzie dziaslami..juz nie ssie jak kiedys...
oj może potrwać.. u nas przy Dominice od momentu pojawienia się białych kreseczek minęły aż 2 miesiące aż się wybiły...
a010.gif
a010.gif

oj może potrwać.. u nas przy Dominice od momentu pojawienia się białych kreseczek minęły aż 2 miesiące aż się wybiły...
a010.gif
a010.gif

no u nas juz miesiac minal! ale teraz co sie dzieje to masakra..ja myslalam ze gorzej byc nie moze.a ona w nocy doslownie co godzine sie budzila... i chyba 3 razy z wrzaskiem... maz do niej dzis wstawal bo ja sil nie mialam!

reklama
Pauluś wiem tylko że np na allegro do kaszek znalazłam tylko smoczek 6+:tak: z TT oczywiście!
Ale już niewazne..narazie bedę podawać z nuka..wczoraj wypił bez szemrania:-D

Do góry