reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

no napewno boli go brzuszek:( biedaczek mój. wiesz mi sie wydaje, że on nie ma problemów z kupą, bo w dzień robi 3 czasem 4 kupki..zauważyłam, że takie coś go dopada właśnie w nocy.on nie umie prykać przez sen, zawsze sie obudzi. uwielbiam słodycze, więc to może od tego. musze się ograniczyć, mi tez to wyjdzie na dobre napewno:)

reklama
cholera jasna moja agatka ma kaszelek ... najpierw nie chciala jesc, wmuszalam w nia flache ale plula mlekiem i sie darla a teraz kaszel ... jutro jedziemy do lekarza ...

no napewno boli go brzuszek:( biedaczek mój. wiesz mi sie wydaje, że on nie ma problemów z kupą, bo w dzień robi 3 czasem 4 kupki..zauważyłam, że takie coś go dopada właśnie w nocy.on nie umie prykać przez sen, zawsze sie obudzi. uwielbiam słodycze, więc to może od tego. musze się ograniczyć, mi tez to wyjdzie na dobre napewno:)

mi w szpitalu tez pwoiedzieli ze kawaleczek ok ale nie za duzo heheheh
oprocz espumisanu podawalas cos jeszcze???
moze espumisan mu nie pomaga...
na kolki jedno dziecko dostawalo infcol bylo ok a inne musialy np sab simplex.....
moze warto czegos jeszcze sprobowac... biedactwo malutkie sie meczy...

cholera jasna moja agatka ma kaszelek ... najpierw nie chciala jesc, wmuszalam w nia flache ale plula mlekiem i sie darla a teraz kaszel ... jutro jedziemy do lekarza ...

ojoj.... 3mam kciuki! oby bylo dobrze!!!!!
ja wczensiej jak julka miala katar to tez myslalam ze ma kaszel i sie balam ale u nas sie okazalo ze ona kaszle jak jej te smarkusie splywaja i nie ogarnia tego!
oby szybko zniknal kaszelek! zycze zdrowka Agatce!

Ale co w tym złego?Jak ty bys sie czuła i sie zachowala jesli byłby dzis razem z tymi ktorzy zgineli ktos bardzoi ci bliski?Przeciez to tylko ludzie,po kazdym kto od nas odchodzi pozostaje smutek,moim zdaniem to nic zlego...

no chyba mi nie powiesz, że to nie jest sztuczne i udawane... :eek: jeśli zginąłby ktoś bliski z mojej strony to z pewnością nie afiszowałabym tego na naszej klasie stawiając znaczki w postaci świeczek :no: bez przesady...
smutek owszem... zobaczysz, że za kilka dni część z tych ludzi zapomni...
prawdziwy smutek przeżywa się w środku.

Ostatnia edycja:
Kurcze biedaczek:( sprobuj podac mu infacol ja dawalam jak malego cos takiego dopadalo i rewelacyjnie nam pomagal! a slodycze pewnie mu szkodza jak to kazdemu w nadmiaze! trzymam kciukaski za malego!

kuchnia jak nie chce jesc to pewnie gardelko ja tez boli:( masz racje niech specjalista ja zbada! buziaczki dla Agatki:)

Witam ;)

My już po śniadanku mleczny Start z Biedronki kaszka o smaku waniliowym hehe ;) Oczywiscie ja i mąż nie Igorek :-D
Wiecie co stoimy z meżem w biedronce i przed nami facet juz przy kasie on zaplacił zostalo mu sie spakowac no i mowi do kasjerki "Juz moze Pani ich liczyc " (ich - czyli nas ) a ona do niego : " Spokojnie to nie zając to biedronka" :eek::-D

hehehehhe ;)

Widze nowe osoby ;)

Maggie Ty jestes widze nawet Moderatorem :szok: jakos chyba dawno Cię nie było bo nie mialam okazji poznac heheh
Myslalam ze Tylko nasza Asica i Mea to moderatorki ;)

Mika a Ty chyba juz wczesniej pisałas i przestalas no tez nie mialam okazji poznac ;)

Cherie ja Rozumiem niby świeczki i opisy itd hmm polacy łacza sie ale na n-k ???? przeciez to NASZA KLASA dla osób z klasa ;)

Wszyscy zdjecia żałoby itd a ja śmiejacego sie Igorka :eek: To sobie ludzie o mnie pomysla :eek:

Mea no kochana śmigaj do lekarza i dawaj znać co tam z nasza Agatka widziałam filmik jak pływa na brzuszku na sweetaśna jest ;)

Luuuuzna halo jesstes jak tam Igorka kumpel Alanek ? ;) mieli sie wyrwac na dziewczynki hhahah:-D

Hmmm a pytanko do Dafi ,natalka m nie ma neta ze sie malo pojawia ? tak z ciekawosci :rofl2:

I jeszcze jedno o co chodzi z monia ???:-( bo niewiem czy dobrze doczytalam :-(???

reklama
Ktoś jeszcze rzucił ostatnio hasło dziewczyny ale szalejecie z zupkami ale chyba nie wiele z nas je podaje ... My osobiscie tylko po jabuszku i marchewce jestesmy.... i dla nas narazie tyle jabuszko poszlo marchew cos nie bardzo ...
A pozatym my mamy butelkowe to musimy myslec juz o tym bo juz kazdego dnia koncza nasze dzieciaczki 4 miesiac zaczynamy 5 a wlasnie od tego musimy zaczac podawac powoli normalne jedzonko ja i tak zupke mam zamiar podac jak misio jednak bedzie po 5 narazie owocki no i ten gluten chyba teraz jest lepiej przyswajalny ... ale zobaczymy powoli jak misio bedzie moj reagowal na to wszystko ;)

Do góry