reklama
hehe spokoJulka wybacz ja na nk wchodzę czasami tylko.
ulenka7883
mamusia Antolka:)))
hej dziewczynki!
Jak zwykle weszlam poczytalam was troszke,obejrzalam zdjecia maluszkow naszych i zaraz zmykam Kurcze tak sobie mysle ze ten czas leci w zastraszajacym tempie...dopiero co w ciaze zachodzilysmy,dzieci rodzilysmy a tu popatrzcie dzieciaczki maja juz nie ktore 4miesiace!!! SZOKK!!! Moj maly jutro konczy 3 wiec jutro wkleje zdjecie mojego wielkoluda)) Dobra zmykam na kawke,bo dzis taka pogoda ze bez kawy nie da sie zyc! Buziaki dla was kochane i dla waszych przeslicznych smykow!!!! ))
Jak zwykle weszlam poczytalam was troszke,obejrzalam zdjecia maluszkow naszych i zaraz zmykam Kurcze tak sobie mysle ze ten czas leci w zastraszajacym tempie...dopiero co w ciaze zachodzilysmy,dzieci rodzilysmy a tu popatrzcie dzieciaczki maja juz nie ktore 4miesiace!!! SZOKK!!! Moj maly jutro konczy 3 wiec jutro wkleje zdjecie mojego wielkoluda)) Dobra zmykam na kawke,bo dzis taka pogoda ze bez kawy nie da sie zyc! Buziaki dla was kochane i dla waszych przeslicznych smykow!!!! ))
D
daffodill
Gość
Hehe Daffi Alusia też wrzucili na Bodziakowo.pl
juz patrze
rewelacja... najlepsza ma mine na bujaczku... ahahahahha
luuuzna
Mama Alanka
hej dziewczynki!
Racja! Pamiętam, jak rodzicom niedawno mówiłam o ciąży, a tu już dziecko takie duże Ani się nie obejrzymy, a będziemy wstawiać zdjęcia z roczków ;-)
Ja dziś mam mamę, więc siedzę sobie przy herbatce i ciasteczkach, czytam sobie i się relaksuję póki mogę :-)
magda85-gdańsk
Fanka BB :)
dziewczyny czy wasze dzieciaczki tez sie budza w nocy przez baczki??kurcze nasz wczoraj znowu to miał dopada go to zazwyczaj koło 23, 24..jak nie ma ataku bączków to spi pięknie do 5..już nie wiem co to może byc, czy ja coś zlego jem, czy co..dodam, że z miesiąc temu miał taki okres, że budził sie koło 4 i cisnął kupke do 5 zmieniliśmy pieluszke i dalej szliśmy spać. dawaliśmy mu espumisan ale tez nie pomagało.
reklama
D
daffodill
Gość
dziewczyny czy wasze dzieciaczki tez sie budza w nocy przez baczki??kurcze nasz wczoraj znowu to miał dopada go to zazwyczaj koło 23, 24..jak nie ma ataku bączków to spi pięknie do 5..już nie wiem co to może byc, czy ja coś zlego jem, czy co..dodam, że z miesiąc temu miał taki okres, że budził sie koło 4 i cisnął kupke do 5 zmieniliśmy pieluszke i dalej szliśmy spać. dawaliśmy mu espumisan ale tez nie pomagało.
ojoj.. my takich problemow nie mamy... ani kolek ani problemow z kupka nie mamy.....
a zjadasz faktycznie cos co mogloby zaszkodzic mu???
skoro budzi sie przy tych baczkach to na pewno go boli brzuszek... bo raczej dziecko nie budzi sie przy tym wiem po corce... bo baczki puszcza nieziemsko glosne i solidne hehehe ale spi przy tym jak smok!