reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

Witam ;)

Maggie Ty jestes widze nawet Moderatorem :szok: jakos chyba dawno Cię nie było bo nie mialam okazji poznac heheh
Myslalam ze Tylko nasza Asica i Mea to moderatorki ;)

Małe sprostowanie, żeby nie było ... modem jestem ale nie na tym wątku. Tu nic nie robie. Opiekuje sie wątkiem staraczek. :)

Dziewczyny co do kąpieli to widze że oilatum króluje ale wiecie co, mi pani w aptece podsunęła tańszy polski odpowiednik, bardziej przebadany: Oilan. Ja używałam emulsji ale teraz wyszedł jeszcze olejek więc daje do kąpieli i emulsje i troszke olejku. Rewelacja. Igorkowi sie skórka polepszyła. Super jest.

Ostatnia edycja:
reklama
dziewczyny kurcze znow mam problem:( malemy wyskoczyly juz jakis czas temu chrostki mial je na calym cialku i pediatra kazala smarowac i kapac w oillatum po tym przeszlo a teraz mu wyszly na buzce takie bardzo suche place czerwone z takimi malymi chrostkami ma juz to ktorys dzien i nawet oillatum mu nie pomaga! Mozecie cos na to poradzic??? denerwuje sie:(
nie pomoge ci ale u nas jest to samo i kazala prac w platkach mydlanych, ale tez nie pomaga dlatego idziemy do dermatologa

ale sie usmialam:))) poprosilam meza zeby mi do suwaczka dolaczyl zdjecia Antosia no i oczywiscie wykonal moja prosbe,ale jak to zobaczylam to parsknelam smiechem sama do siebie:)))) no widzicie to mega zdjecie?!?! a ja nie umiem teraz wykasowac i musze na niego czekac ale jaja!!!! :))))
wlasnie fajne nie usuwaj! ja za to nie wiem jak takie duze dodac:p:zawstydzona/y:

Dziewczyny z tego co wiem to niestety skaza może dopiero teraz wyjść.

Tylko czy to skaza? Nie zmieniałyście ostatnio proszku? Może dałyście coś do zjedzenia albo jeżeli karmicie to same coś zjadłyście?

Dziewczyny z tego co wiem to niestety skaza może dopiero teraz wyjść.

Tylko czy to skaza? Nie zmieniałyście ostatnio proszku? Może dałyście coś do zjedzenia albo jeżeli karmicie to same coś zjadłyście?

niestety nic nie zmienialam. proszek i plyn wciaz ten sam,jedynie to herbatke mu dalam nowa ale juz wczesniej to sie pojawilo a herbatke dalam wczoraj.Moze przez tydz bede dawala samo mleczko i wode bez herbatek i poobserwuje co sie bedzie dzialo dalej. kurcze sama nie wiem co robic a moze jutro gnac do lekarza...poczekam do jutra i podejme decyzje.

no chyba mi nie powiesz, że to nie jest sztuczne i udawane... :eek: jeśli zginąłby ktoś bliski z mojej strony to z pewnością nie afiszowałabym tego na naszej klasie stawiając znaczki w postaci świeczek :no: bez przesady...
smutek owszem... zobaczysz, że za kilka dni część z tych ludzi zapomni...
prawdziwy smutek przeżywa się w środku.

Zgadzam się...żałoba to nie kopiowanie i wklejanie tego samego na NK....niech się lepiej ludzie naprawdę pomodlą za ofiary, a nie przeżywają wklejając kolejne bezsensowne zdjęcie.

Witam ;)

My już po śniadanku mleczny Start z Biedronki kaszka o smaku waniliowym hehe ;) Oczywiscie ja i mąż nie Igorek :-D
Wiecie co stoimy z meżem w biedronce i przed nami facet juz przy kasie on zaplacił zostalo mu sie spakowac no i mowi do kasjerki "Juz moze Pani ich liczyc " (ich - czyli nas ) a ona do niego : " Spokojnie to nie zając to biedronka" :eek::-D

hehehehhe ;)

Widze nowe osoby ;)

Maggie Ty jestes widze nawet Moderatorem :szok: jakos chyba dawno Cię nie było bo nie mialam okazji poznac heheh
Myslalam ze Tylko nasza Asica i Mea to moderatorki ;)

Mika a Ty chyba juz wczesniej pisałas i przestalas no tez nie mialam okazji poznac ;)

Cherie ja Rozumiem niby świeczki i opisy itd hmm polacy łacza sie ale na n-k ???? przeciez to NASZA KLASA dla osób z klasa ;)

Wszyscy zdjecia żałoby itd a ja śmiejacego sie Igorka :eek: To sobie ludzie o mnie pomysla :eek:

Mea no kochana śmigaj do lekarza i dawaj znać co tam z nasza Agatka widziałam filmik jak pływa na brzuszku na sweetaśna jest ;)

Luuuuzna halo jesstes jak tam Igorka kumpel Alanek ? ;) mieli sie wyrwac na dziewczynki hhahah:-D

Hmmm a pytanko do Dafi ,natalka m nie ma neta ze sie malo pojawia ? tak z ciekawosci :rofl2:

I jeszcze jedno o co chodzi z monia ???:-( bo niewiem czy dobrze doczytalam :-(???

HAHAHAHHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHHAHAAHAHAHHAAHAH
To się z T usmiałam :-D:-D Jednak wierna biedronce jesteś :-D No padam na twarz ze śmiechu :-D
A igorek dodaje usmiechu na NK chociaż :-)
No i koniecznie muszą laseczki wyrwać jakieś, bo już duzi są :szok:

oj niedobra ja oj niedobra ;P

nieeee no jak ja dawno w eurobisnes nie gralam !kiedys gralismy co wieczor !

moje dziecie spi juz od 1miesiaca cala noc i jestem very happy z tego powodu !nie ma to jak wyspana mama ;P
moj tez uwielbia sloiki ,wciaga juz po calym sloiczku na raz ! dzisiaj jadl marchewkowa z ryzem ,zjadl caly sloiki i malo !!!!!!!!!!!!! ale wiecej nie dawalam.wczoraj tez jedlismy zupke jarzynowa ;) maly ja uwielbia !

no Fifi wcina wszystko co mu do dziubka bym dala ! zadowolony strasznie ze wzdogaconego menu hehe ! a ty mi tutaj nie pisze ze do wagi nie wrocisz ,pamietaj ze ja urodzilam w listopadzie i tez mie zrzucanie wagi zajelo troche!

Jejku ale żarty chłopak :-D
Asia a ile mleczka wypija Ci teraz dziennie?
No i Eurobiznes rządzi :-) też gram nałogowo :-):-D
Mam nadzieję, że wróce do wagi wyjściowej :dry:

Zgadzam się...żałoba to nie kopiowanie i wklejanie tego samego na NK....niech się lepiej ludzie naprawdę pomodlą za ofiary, a nie przeżywają wklejając kolejne bezsensowne zdjęcie.

HAHAHAHHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHHAHAAHAHAHHAAHAH
To się z T usmiałam :-D:-D Jednak wierna biedronce jesteś :-D No padam na twarz ze śmiechu :-D
A igorek dodaje usmiechu na NK chociaż :-)
No i koniecznie muszą laseczki wyrwać jakieś, bo już duzi są :szok:

Jejku ale żarty chłopak :-D
Asia a ile mleczka wypija Ci teraz dziennie?
No i Eurobiznes rządzi :-) też gram nałogowo :-):-D
Mam nadzieję, że wróce do wagi wyjściowej :dry:
luuzna dawaj na gg

reklama
Do góry