reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

my graliśmy w Rummikuba i mój J skopał mi dupsko!! hehe:) ostatnio ja wygrałam, więc jest jeden jeden:)
monia ja nie znam nikogo z niedosłuchem, ale wierzę, że z Haneczka bedzie słyszeć ściskamy Was mocno z Damianem!

reklama
dzięki kochana, takich słów właśnie potrzebowałam :-), ja niestety nigdy w swoim otoczeniu nie spotkałam osoby niesłyszącej,bądź z implantem, istnienie takich osób i prawidłowe ich funkcjonowanie jest dla mnie strasznie dobrą wiadomością

wiecie, ja siebie oskarżam nawet za to, że nie zawiesiłam czerwonej kokardki, i jak ktoś mi o niej mówił to się śmiałam, a teraz jestem zła na siebie- wiem, że jest to głupie ale niestety pomimo , ze jestem osobą wykształconą takie myśli kołatają mi się w głowie

MONIA to nie tak:no:ja np tez nie mam i nie miałam czerwonej wstarzeczki:tak:to napewno nie twoja wina:no:trzeba wierzyc ze kiedys Bóg wynagrodzi wam to co teraz przezywacie i ze bedziecie sie mogli cieszyc ze corcia bedzie słyszec;-)

Kopciuszku a ja mam pytanie do Ciebie!!!!
co Twój maz robi gdy luszczyca mu wyjdzie?
u mojego meza okazalo sie ze 2 tyg temu zaczelo mu cos wszedzie na ciele wyskakiwac...poszedl do dermatologa....
diagnoza: łuszczyca! ma to genetycznie po dziadku..ale to co przepisala niezbyt działa!!!!!:-(
mój mąż tez ma łuszczycę
najgorszę na łuszczyce są alkohol papierosy i stres
K. przestał palic jak zaszłam w ciązę i od tej pory łuszczyca zniknęła
ale wiemy że jak by tylko zaczął znowu to ona wraca
dobrz\e jest też natłuszczac miejsca zmienione chorobą (oliwka nie działa)

Mea a robicie coś na szczeblu "moderatorskim" z tym że jest dostę do wszystkich zamknętych grup?
Bo dalej widzę że z boku są nasze linki aguagu i twój projekt domku...i inne do których z kolei my nie powinnyśmy mieć dostępu

nie wiedzialam ze jeszcze widac ... zaraz napisze ...

jak patrzę na naszą klasę to aż mnie trzęsie...
no kuźwa komercyjna żałoba narodowa... :no: składająca się z nawiasów i apostrofów typu [']... wkurza mnie to.

myslalam ze tylko ja mam wstret do tego nagminnego wstawiania wstazeczek i siwcenia swieczek ... wrrr tak jak by to co dalo ... zamiast jednej swieczki to jedna zdrowaske !!!

my wciąż jesteśmy. winnyśmy im pamięć. wszystkim... tym sprzed lat i tym co dziś...
historia zatoczyła koło.

jak by ktos napisal taki scenariusz filmu to by go wysmiali za nierealnosc ;/

A ja sobie siedzę z lampką wina a A szykuje kolacje:-D
A potem gramy w Eurobusines:-D:-D:-D

my ostatnio gralismy w "kocham cie polsko" TAAAAAKA BYLA ZABAWA :D
polecam - sietna gra :)

Jezu słyszałyście o katastrofie!!!!!!!!!!
Taka tragedia:no:

A no katastrofa - żal mi ludzi, bo prezydent czy nie, ale człowiek, a mi każdego człowieka żal jak zginie :-(

A i ja mam dobre wiadomosci:-)bylismy z Julcia u pani doktor i przepisala nam antybioty w syropie wiec juz nie bedzie zastrzykow:-)dziwila sie bardzo ze takie zastrzyki miala przepisane:tak:te zastrzyki podaje sie przy silnym zapaleniu pluc a nie przy czerwonym gardle:tak:juz do tej "fra-ncy" nie pójde nigdy:wściekła/y::no:nawet jak by mialaby byc jedynym lekarzem.

straszne :no: nie chodź już do niej ! My tez chyba zmieniamy pediatrę :tak: bo ta stara nietoperzyca przepisuje antybiotyki tylko dzieciom jak podrosną...nie chcę dziecka faszerować tym szajsem

hehe to no wszystko sie wyjasnilo:) ja też sie zdziwiłam jak to zobaczyłam:) może powinnam wysłać pw do Emwu a nie pisać na ogólnym.

No zamieszanie było, ale najważniejsze, że się wyjaśniło :tak: Witam :-)

Witajcie moje kochane dupeczki !
Jestem zyje ,dzieciaki zdrowe i wszystko wporzadku.
Nie bylo mnie ojjj jakos ponad tydzien !Ale moja mama zjechala z niemiec przed swietami i tak trzeba bylo sie nacieszyc soba ,zreszta glupio mi bylo siadac na kompa jak przyjezdza po 2 miesiacach na kilka dni.
Chcialabym powiedziec ze moje dzieciaki zdrowiutkie ,Filip pokosztowal na swieta roznych rzeczy ;)
Tak czy siak dziadek mu dal szynki pocokac !- poniej sie przyznal ze dziecko se cokalo szynke !
Pietke od chleba -pocokal ale szału nie bylo!
Chrupki kukurydziane codziennie to juz rytuał :)-uwielbia je !
Rosoł - jedna lyzeczka !
Zupa jarzynowa to jest to co on kocha!
Wczoraj dostal lyzeczke danonka - wiem ze wczesniej ale Patryk dostal w wieku 7 miesiecy i jakos problemu nie bylo.
Filip az sie rzucal na lyzeczke! Narazie tylko jedna i poczekamy kilka dni!
NO i na noc kaszke mleczko-ryzowa z malinami wyciaga 180 ml !

Waze 54 kg ! No i weszlam we wszystkie spodnie sprzed ciazy XS ! - az jestem w szoku bo bylam pewna ze az taka szkapa ze mnie nie bedzie ehhhh ! Cycek juz nie mam wcale ! BUUUUUU!

U nas do dupy pogoda raz slonce raz deszcz!
Mam Full fotek co by wam pokazac ale to poznije bo proboje posprzatac chate !

Jezeli chodzi o tragedie - maskarka jakas - szok - ! Normalnie brak slow i jedyne madre posuniecie teraz to poprostu modlitwa !
[*]

No witaj witaj Kochana, długo Cię nie było hehe. Jejku, ale Fifi wcina :szok: i to jakie rzeczy już...może doczytałaś, że mój bąbel (w przeciwieństwie do mamy) nie ma na nic ochoty :-D ah te dzieci...najwidoczniej za wcześnie na nowości.
No i szczuplutka jesteś :-) Ja do wagi swojej nigdy nie wrócę :-( o 50 kg mogę zapomnieć....

dziewczyny nie nadrobię was teraz, ale wieczorem obiecuje że się pojawię :happy:

my właśnie wróciliśmy z mieszkania...
i super, drzwi wejściowe eleganckie :-):-) no boskie :-)

elektryka dobiega końca :happy:
przepraszam was że nie nadrabiam, ale ja już wogóle nie mam czasu na nic :-(
jeszcze na dodatek jutro mam oddać rozdział pracy na uczelnie, a ja mam 2/3 jego... i musze dziś zawalić noc i pisać prace...

przed chwilą wróciliśmy z mieszkania i wymieniliśmy drzwi wejściowe :happy: eleganckie i boskie :-):-)elektryk kończy już robić instalację elektr. więc pojechałam i zakupiłam mu wszystkie gniazdka i włączniki :-)
już miałam taką radoche i mówię, że niedługo zaczne sobie malować pokoiki 8) a koleś co do mnie?
że on by się nie odważył na te ściany położyć ani farby ani tapet, bo niedługo to może odejść, bo nie wiadomo ile razy malowane........
g040.gif
g040.gif

i co?! zamiast już remontować to dalej musimy rozpruwać to mieszkanie
k045.gif

dziś już dzwoniliśmy o fachowca i ma nam całkiem zerwać tynki ze ścian w całym mieszkaniu i potem kłaść gładź............

koszty tego mieszkania będą takie że.... ja nie wiem kiedy my ruszymy z tą budową
g025.gif
g025.gif

Powodzenia w remoncie :tak: Oby wszystko wyszło cacy ;-) Będzie dobrze, znam ból remontu...zawsze coś wyskoczy ponad plany

jak patrzę na naszą klasę to aż mnie trzęsie...
no kuźwa komercyjna żałoba narodowa... :no: składająca się z nawiasów i apostrofów typu [']... wkurza mnie to.

I mnie!! No i le można zapalać pseudo świeczek??? No każdy ma to w opisie....zdjęcia też Kaczyńskiego u każdego - jakie to sztuczne...

Martynka dziś pokosztowała zupki jarzynowej, tzn zjadła pół słoiczka i była zachwycona:)
Cieszę się, że deserki i zupka do tej pory jej smakują:)

Poszłam sobie dziś na 7min na solarkę. No trza być opaloną do ślubu bo kiecka ecru a ja blada jak dupa bym była to aż nie pasuje:p

Hehe no to dobrze, że wcina ta Twoja Myszka :))) No i opalona będziesz :D Moja kuzynka blada jak ściana na ślubie była, bo ciąża, to i opalać się nie mogła.

cherie a ja wstawilam na nk rozbrajajace oczywiscie mnie zdjecie...he:tak:

zaraz LOOKNĘ :-D

No znalazłam na allegro do kaszek ale jednocześnie pisze że jest od 6+
Ale przynajmniej dowiedziałam się że i tak powinnam zmienić smoczek bo są też od 3+ a ja jadę dalej na 0+:-):-):-)
Ale tak to jest jak się raz dziennie daje butlę...na niczym się nie znam;-)

Cherie ja tez nie rozumię jak można takie zdjęcia wklejać:no:
I dalej do mnie nie dociera co się stało:no: Nie żebym się jakoś specjalnie interesowała polityką ale jednak większość tych ludzi znałam z telewizji:no:

Hehe ja też na początku tylko 0 bo nie czaiłam, że mozna inne dawać, a mały nie protestował :-D
I ja nie znałam połowy tych polityków :eek:

a ja ogladam Katyn i ocza nie wierze co te skur...
zrobili przeciez to była egzekucja za egzekucją
zeby tak z zimna krwia zabic tylu ludzi :eek:
strzelac w tył głowy zupenie bezbronna osobe:no:
jak to ktos madry napisał chyba Nałkowska
to ludzie ludzia zgotowali ten los

Racja. Zresztą o Katyniu teraz nikt za bardzo nie myśli, jak np rok temu...teraz będzie tylko prezydent na 1 miejscu...trochę żal, bo tamtym ludziom się należy taka sama pamięć.

NIe, nie Twoja to wina!!!!!!!!!! A jesli chodzi o zauroczenia to inaczej działa...
Monia...będzie dobrze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Głowa do góry!

Nie czaję tego zauroczenia i nie chcę chyba...zabobony nie są dla mnie :-D

mój mąż tez ma łuszczycę

Mój T też ma...ale nie pali, pije okazjonalnie i nie stresuje się jak np ja :-D
Ma ją juz parę lat i nie można tego wyleczyć..

Ide dziecko przebrać, bo ja tu na BB a on od dawna z kupą leży i mnie woła :-D

mój mąż tez ma łuszczycę

moj maz nie pije nie pali... stres jest bez tego nie da sie zyc!
natluszcza mascia cholesterolowa!

dzięki kochana, takich słów właśnie potrzebowałam :-), ja niestety nigdy w swoim otoczeniu nie spotkałam osoby niesłyszącej,bądź z implantem, istnienie takich osób i prawidłowe ich funkcjonowanie jest dla mnie strasznie dobrą wiadomością

wiecie, ja siebie oskarżam nawet za to, że nie zawiesiłam czerwonej kokardki, i jak ktoś mi o niej mówił to się śmiałam, a teraz jestem zła na siebie- wiem, że jest to głupie ale niestety pomimo , ze jestem osobą wykształconą takie myśli kołatają mi się w głowie

Nawet tak nie myśl!!!!
Ja ani przy Hani ani teraz nic czerwonego nie zawiązywałam bo nie wierzę w takie rzeczy!
Teraz najwazniejsze żebyś wierzyła że wszystko będzie dobrze...może porozmawiaj jeszcze z Karnitynką...podniesie cię to trochę na duchu ! I ucałuj od nas Haneczkę! I jak znajdziesz trochę czasu to prosimy o jakieś zdjęcie:tak:
Ide dziecko przebrać, bo ja tu na BB a on od dawna z kupą leży i mnie woła :-D

He he mój teraz tak samo woła:-D
Ale mam usprawiedliwienie bo czekam czy aby jeszcze czegos nie pociśnie:-)

Paulus to mówisz zeby dziurkę powiekszyć?
Kurcze aventa nie mam a nie będę kupować bo trochę kosztuje ta butelka a jak nie będzie chciał z niej pić to co zrobię?

reklama
a moje dziecko zapomnialo sie obudzic ... spi sobie smacznie :)
a co do kupy to moja agatka za nic nie robi do pieluchy ... cisnie cisnie i zrobi dopiero jak ja rozbiore !!!!

Do góry