reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

ale sie usmialam:))) poprosilam meza zeby mi do suwaczka dolaczyl zdjecia Antosia no i oczywiscie wykonal moja prosbe,ale jak to zobaczylam to parsknelam smiechem sama do siebie:)))) no widzicie to mega zdjecie?!?! a ja nie umiem teraz wykasowac i musze na niego czekac ale jaja!!!! :))))

reklama
ale sie usmialam:))) poprosilam meza zeby mi do suwaczka dolaczyl zdjecia Antosia no i oczywiscie wykonal moja prosbe,ale jak to zobaczylam to parsknelam smiechem sama do siebie:)))) no widzicie to mega zdjecie?!?! a ja nie umiem teraz wykasowac i musze na niego czekac ale jaja!!!! :))))

Nie kasuj!!!!!!!!!!!!!
Super zdjęcie..a jak Antoś słodko tam wyglada:tak:

Co do wprowadzania nowych smaków ja ostatnio nie umiałam się powstrzymać i otworzyłam jabłuszka które Tomek od kogoś dostał....dałam mu ze 3 razy oblizać końcówkę łyżeczki zamoczonej w jabłku....ale się krzywił:-D:-D:-D
A ze my cyckowi to z zupkami jeszcze sobie poczekamy:tak:

Witam ;)

My już po śniadanku mleczny Start z Biedronki kaszka o smaku waniliowym hehe ;) Oczywiscie ja i mąż nie Igorek :-D
Wiecie co stoimy z meżem w biedronce i przed nami facet juz przy kasie on zaplacił zostalo mu sie spakowac no i mowi do kasjerki "Juz moze Pani ich liczyc " (ich - czyli nas ) a ona do niego : " Spokojnie to nie zając to biedronka" :eek::-D

hehehehhe ;)

Widze nowe osoby ;)

Maggie Ty jestes widze nawet Moderatorem :szok: jakos chyba dawno Cię nie było bo nie mialam okazji poznac heheh
Myslalam ze Tylko nasza Asica i Mea to moderatorki ;)

Mika a Ty chyba juz wczesniej pisałas i przestalas no tez nie mialam okazji poznac ;)

Cherie ja Rozumiem niby świeczki i opisy itd hmm polacy łacza sie ale na n-k ???? przeciez to NASZA KLASA dla osób z klasa ;)

Wszyscy zdjecia żałoby itd a ja śmiejacego sie Igorka :eek: To sobie ludzie o mnie pomysla :eek:

Mea no kochana śmigaj do lekarza i dawaj znać co tam z nasza Agatka widziałam filmik jak pływa na brzuszku na sweetaśna jest ;)

Luuuuzna halo jesstes jak tam Igorka kumpel Alanek ? ;) mieli sie wyrwac na dziewczynki hhahah:-D

Hmmm a pytanko do Dafi ,natalka m nie ma neta ze sie malo pojawia ? tak z ciekawosci :rofl2:

I jeszcze jedno o co chodzi z monia ???:-( bo niewiem czy dobrze doczytalam :-(???
mam neta tylko czasu brak:tak:

Ty Ty! już się o Ciebie martwiłyśmy!!! nununu!
oj Aśka Aśka... :no:

oj niedobra ja oj niedobra ;P

nie no jestes bezbledna i najlepsza ahhaha
wez sie tu martw o babe!!!!!
hehe zartuje:-)
nic sie nie stalo... wazneze zajrzalas i dalas znak:-)

no widzisz taka zem zakrecona ! he he

A ja sobie siedzę z lampką wina a A szykuje kolacje:-D
A potem gramy w Eurobusines:-D:-D:-D

I jestem w szoku bo mój synus zasnął dziś bez jednego nawet jęku:szok::-D
Pogadał sobie sam do siebie i zasnął:szok:
No jestem w szoku:-D

Maarta ratunku:-(
Wydaje mi się że ty pisałaś że używasz butelki Tommee Tippee?
Bo zrobiłam wieczorem 150 ml mleka..wsypałam łyżeczkę kleiku..i Tomek nie umiał tego wypić z tego smoka co ja mam!!! Czy z tej firmy są też specjalne smoczki do kaszek? Bo ja mam ten zwykły 0+! Szczerze to nawet ja miałam problem żeby coś pociągnąć:no:

nieeee no jak ja dawno w eurobisnes nie gralam !kiedys gralismy co wieczor !

Danielek jak zwykle zasnął w okolicach 19. teraz o 23 dostanie butlę na śpiocha i mam nadzieję, że prześpi znowu całą noc (jak to robi od dwóch dni).

moje dziecie spi juz od 1miesiaca cala noc i jestem very happy z tego powodu !nie ma to jak wyspana mama ;P

To co sie dzis wydarzyło chyba dotkneło nas wszystkich:-:)-:)-(
i przypomniało jakie zycie jest ulotne ...
generalnie mam dosc tego tygodnia
tyle złego sie wydarzyło :no:
umarła jeszcze sasiadka i szwagier został oddelegowany
do mniej płatnej pracy i bedzie musiał daleko dojezdzac
to kara za bład jaki popełnił
niestety rutyna zabija

dzieki dziewczynki za wyrazy wspólczucia
z powodu smierci babci

tule mocno ! kochana babci jest o wiele lepiej teraz ! i to prawda zycie jest ulotne ,wiec spieszmy sie kochac ludzi -tak szybko odchodza!

Martynka dziś pokosztowała zupki jarzynowej, tzn zjadła pół słoiczka i była zachwycona:)
Cieszę się, że deserki i zupka do tej pory jej smakują:)

Poszłam sobie dziś na 7min na solarkę. No trza być opaloną do ślubu bo kiecka ecru a ja blada jak dupa bym była to aż nie pasuje:p

moj tez uwielbia sloiki ,wciaga juz po calym sloiczku na raz ! dzisiaj jadl marchewkowa z ryzem ,zjadl caly sloiki i malo !!!!!!!!!!!!! ale wiecej nie dawalam.wczoraj tez jedlismy zupke jarzynowa ;) maly ja uwielbia !

Nie ma problemu, tylko, że w przyszłym tyg ma być skracana, więc zaczekam aż zostanie skrócona to zobaczycie mnie w kiecce takiej jak ma być 8 maja:)

Magda85 - ale się uśmiałam z tej bladej dupy AHAAHAHA;d

no ja sie doczekac nie moge aby cie zobaczyc :)

Oglądałam Katyń z pół roku temu i miałam te same uczucia..

ja tez !

dzięki kochana, takich słów właśnie potrzebowałam :-), ja niestety nigdy w swoim otoczeniu nie spotkałam osoby niesłyszącej,bądź z implantem, istnienie takich osób i prawidłowe ich funkcjonowanie jest dla mnie strasznie dobrą wiadomością

wiecie, ja siebie oskarżam nawet za to, że nie zawiesiłam czerwonej kokardki, i jak ktoś mi o niej mówił to się śmiałam, a teraz jestem zła na siebie- wiem, że jest to głupie ale niestety pomimo , ze jestem osobą wykształconą takie myśli kołatają mi się w głowie

monia bedzie dobrze i nie obwiniaj sie to nie twoja wina ,co do kokardek u Patryka mialam teraz dalam se spokoj i jest dobrze - zabobony i tyle!tule cie mocno i trzymam kciuki za was!

No witaj witaj Kochana, długo Cię nie było hehe. Jejku, ale Fifi wcina :szok: i to jakie rzeczy już...może doczytałaś, że mój bąbel (w przeciwieństwie do mamy) nie ma na nic ochoty :-D ah te dzieci...najwidoczniej za wcześnie na nowości.
No i szczuplutka jesteś :-) Ja do wagi swojej nigdy nie wrócę :-( o 50 kg mogę zapomnieć....

no Fifi wcina wszystko co mu do dziubka bym dala ! zadowolony strasznie ze wzdogaconego menu hehe ! a ty mi tutaj nie pisze ze do wagi nie wrocisz ,pamietaj ze ja urodzilam w listopadzie i tez mie zrzucanie wagi zajelo troche!

dziewczyny czy wasze dzieciaczki tez sie budza w nocy przez baczki??kurcze nasz wczoraj znowu to miał dopada go to zazwyczaj koło 23, 24..jak nie ma ataku bączków to spi pięknie do 5..już nie wiem co to może byc, czy ja coś zlego jem, czy co..dodam, że z miesiąc temu miał taki okres, że budził sie koło 4 i cisnął kupke do 5 zmieniliśmy pieluszke i dalej szliśmy spać. dawaliśmy mu espumisan ale tez nie pomagało.

my nie mamy takich problemow! malenstwo na bank brzuszek go boli.zaaplikuj mu jakies kropelki na kolke!

cholera jasna moja agatka ma kaszelek ... najpierw nie chciala jesc, wmuszalam w nia flache ale plula mlekiem i sie darla a teraz kaszel ... jutro jedziemy do lekarza ...

Kurcze trzymam kciuki aby nic sie z tego nie narobilo! Jesc nie bedzie chciala tak jak kazdy gdy sie czuje zle !Byc moze boli ja gardelko! :-/

a ja mam problem-dostaliśmy zaproszenie na 25 lecie ślubu do Gubina i zastanawiam się czy iść. Kiecka już jest, jutro fryzjer ale jakoś ciężko mi z myślą,że nie będę widziała się z Misią 24 h

a ja mam problem-dostaliśmy zaproszenie na 25 lecie ślubu do Gubina i zastanawiam się czy iść. Kiecka już jest, jutro fryzjer ale jakoś ciężko mi z myślą,że nie będę widziała się z Misią 24 h

wiem co czujesz! ja jejnie umiem zostawic na 3 godz. ostatnio pojechalam do swiebodzina buszowac po sklepach w celu kupienia czegos na slub brata i nie moglam wyjsc z domu bo tulilam i calowalam julke caly czas a jak wrocilam to chcialam miec ja caly czas na rekach i tulic!!!!!

wiem co czujesz! ja jejnie umiem zostawic na 3 godz. ostatnio pojechalam do swiebodzina buszowac po sklepach w celu kupienia czegos na slub brata i nie moglam wyjsc z domu bo tulilam i calowalam julke caly czas a jak wrocilam to chcialam miec ja caly czas na rekach i tulic!!!!!
ciężko jakoś...
i co kupiłaś coś fajnego???
ja byłam w ZG:tak:

narazie agatka ladnie zjadla popoludniu ... ale wczesniej zrobila mega luzna kupke - moze to brzuszek ... zobaczymy co bedzie dalej ... no i narazie nie kaszle ...

Witam się po spacerku... miałam nie iść bo trochę przeziębiona jestem, ale chciałam trochę czasu z małżem spędzić :-) Zimno i wilgotno u nas bleee :crazy:
Mea mam nadzieję, że u Agatki to nic poważnego ;-)

Maćkowi wyskoczyła na pleckach i w zgięciu rączki taka sucha, bladoróżowa plamka... nie wiem czy to uczulenie czy co :wściekła/y: Jutro idziemy do pediatry to podpytam, ale może któraś z was też miała taki przypadek :sorry:

reklama
dziewczyny kurcze znow mam problem:( malemy wyskoczyly juz jakis czas temu chrostki mial je na calym cialku i pediatra kazala smarowac i kapac w oillatum po tym przeszlo a teraz mu wyszly na buzce takie bardzo suche place czerwone z takimi malymi chrostkami ma juz to ktorys dzien i nawet oillatum mu nie pomaga! Mozecie cos na to poradzic??? denerwuje sie:(

Do góry