reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

Nie ma problemu, tylko, że w przyszłym tyg ma być skracana, więc zaczekam aż zostanie skrócona to zobaczycie mnie w kiecce takiej jak ma być 8 maja:)

Magda85 - ale się uśmiałam z tej bladej dupy AHAAHAHA;d

tylko przyszłemu mezowi sie nie pokazuj;-)
napewno bedziesz wygladac slicznie ja tez miałam ecre suknie
a wypozyczałas czy kupiłas??

ja wypozyczyłam i bardzo z tego faktu jestem zadowolona

reklama
No w wypożyczalni dałabym więcej:) Wpierw chciałam właśnie wypożyczyć, ale kumpela się chciała kiecki pozbyć to była okazja bo kwota nieduża:) A kiecka w moim stylu;)

a ja ogladam Katyn i ocza nie wierze co te skur...
zrobili przeciez to była egzekucja za egzekucją
zeby tak z zimna krwia zabic tylu ludzi :eek:
strzelac w tył głowy zupenie bezbronna osobe:no:
jak to ktos madry napisał chyba Nałkowska
to ludzie ludzia zgotowali ten los

Hej. Laski jest smoczek do kaszek z TT ale ja bym go nie kupowala. Czytalam opinie na bangla.pl i podobno ten smok jest wielki i nawet gesta kaszka z niego sama wycieka taka ma wielka dziure w ksztalcie *. Ja w smoku 0m+ powiekszylam sama i malemu pasuje a do samego mleczka uzywam 3m+. Dobry jest tez trojprzeplywowy z aventa

Hej laseczki nie dam rady nadrobic wczoraj szykowalam sie na slub i w miescie szukalam bolerka znalazlam ufff i majty sobie az do cyckow kupilam ale jakie fajowe haha.
Doczytalam tylko o Moni kochana bardzo mi przykro ja caly czas kurde o Tobie myslalam i chcialam smsa napisac od tygodnia mam zablokowany tel i nie mialam kiedy doladowac i dzien w dzien sobie mowilam ze do MONI napisze jak doladuje tylko konto ostatnio codziennie o Tobie myslalam chyba Cie na forum przyciagnelysmy myslami:) Na pewno bedzie dobrze mam kuzyna ktory nie slyszal jak byl maly teraz ma aparat normalnie mowi ma zone dzieciaczka i jest zdrowy a mojego kolegi siostra ma ten implant w ogole w zyciu bym nie powiedziala bo ona mowi i slyszy normalnie nic nie widac bedzie dobrze zobaczysz!!!!
dzięki kochana, takich słów właśnie potrzebowałam :-), ja niestety nigdy w swoim otoczeniu nie spotkałam osoby niesłyszącej,bądź z implantem, istnienie takich osób i prawidłowe ich funkcjonowanie jest dla mnie strasznie dobrą wiadomością

wiecie, ja siebie oskarżam nawet za to, że nie zawiesiłam czerwonej kokardki, i jak ktoś mi o niej mówił to się śmiałam, a teraz jestem zła na siebie- wiem, że jest to głupie ale niestety pomimo , ze jestem osobą wykształconą takie myśli kołatają mi się w głowie

reklama
wiecie, ja siebie oskarżam nawet za to, że nie zawiesiłam czerwonej kokardki, i jak ktoś mi o niej mówił to się śmiałam, a teraz jestem zła na siebie- wiem, że jest to głupie ale niestety pomimo , ze jestem osobą wykształconą takie myśli kołatają mi się w głowie
NIe, nie Twoja to wina!!!!!!!!!! A jesli chodzi o zauroczenia to inaczej działa...
Monia...będzie dobrze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Głowa do góry!

Do góry