reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

Nie ma problemu, tylko, że w przyszłym tyg ma być skracana, więc zaczekam aż zostanie skrócona to zobaczycie mnie w kiecce takiej jak ma być 8 maja:)

Magda85 - ale się uśmiałam z tej bladej dupy AHAAHAHA;d

tylko przyszłemu mezowi sie nie pokazuj;-)
napewno bedziesz wygladac slicznie ja tez miałam ecre suknie
a wypozyczałas czy kupiłas??

ja wypozyczyłam i bardzo z tego faktu jestem zadowolona

reklama
No w wypożyczalni dałabym więcej:) Wpierw chciałam właśnie wypożyczyć, ale kumpela się chciała kiecki pozbyć to była okazja bo kwota nieduża:) A kiecka w moim stylu;)

a ja ogladam Katyn i ocza nie wierze co te skur...
zrobili przeciez to była egzekucja za egzekucją
zeby tak z zimna krwia zabic tylu ludzi :eek:
strzelac w tył głowy zupenie bezbronna osobe:no:
jak to ktos madry napisał chyba Nałkowska
to ludzie ludzia zgotowali ten los

Hej. Laski jest smoczek do kaszek z TT ale ja bym go nie kupowala. Czytalam opinie na bangla.pl i podobno ten smok jest wielki i nawet gesta kaszka z niego sama wycieka taka ma wielka dziure w ksztalcie *. Ja w smoku 0m+ powiekszylam sama i malemu pasuje a do samego mleczka uzywam 3m+. Dobry jest tez trojprzeplywowy z aventa

Hej laseczki nie dam rady nadrobic wczoraj szykowalam sie na slub i w miescie szukalam bolerka znalazlam ufff i majty sobie az do cyckow kupilam ale jakie fajowe haha.
Doczytalam tylko o Moni kochana bardzo mi przykro ja caly czas kurde o Tobie myslalam i chcialam smsa napisac od tygodnia mam zablokowany tel i nie mialam kiedy doladowac i dzien w dzien sobie mowilam ze do MONI napisze jak doladuje tylko konto ostatnio codziennie o Tobie myslalam chyba Cie na forum przyciagnelysmy myslami:) Na pewno bedzie dobrze mam kuzyna ktory nie slyszal jak byl maly teraz ma aparat normalnie mowi ma zone dzieciaczka i jest zdrowy a mojego kolegi siostra ma ten implant w ogole w zyciu bym nie powiedziala bo ona mowi i slyszy normalnie nic nie widac bedzie dobrze zobaczysz!!!!
dzięki kochana, takich słów właśnie potrzebowałam :-), ja niestety nigdy w swoim otoczeniu nie spotkałam osoby niesłyszącej,bądź z implantem, istnienie takich osób i prawidłowe ich funkcjonowanie jest dla mnie strasznie dobrą wiadomością

wiecie, ja siebie oskarżam nawet za to, że nie zawiesiłam czerwonej kokardki, i jak ktoś mi o niej mówił to się śmiałam, a teraz jestem zła na siebie- wiem, że jest to głupie ale niestety pomimo , ze jestem osobą wykształconą takie myśli kołatają mi się w głowie

reklama
wiecie, ja siebie oskarżam nawet za to, że nie zawiesiłam czerwonej kokardki, i jak ktoś mi o niej mówił to się śmiałam, a teraz jestem zła na siebie- wiem, że jest to głupie ale niestety pomimo , ze jestem osobą wykształconą takie myśli kołatają mi się w głowie
NIe, nie Twoja to wina!!!!!!!!!! A jesli chodzi o zauroczenia to inaczej działa...
Monia...będzie dobrze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Głowa do góry!

Do góry