reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
J

Wiesz moze to być moment owulacji:tak:
dzieki i oby:)

Hej wróciłam z wyprawy na miasto i kupiliśmy już spacerówkę, miała być lekka(alternatywa dla tej z wózka wielofunkcyjnego), w miarę tania i wygodna. Kupiliśmy taką co o niej myślicie???
Kolor 04
Wózek MINI BABY DESIGN POKROWIEC+FOLIA WYS.0 ZŁ (985941191) - Aukcje internetowe Allegro
swietny jest mi tam sie podoba!

DAFI
ty masz takie nosidelko, nie? powiedz mi czy jest wygodne,dla ciebie, bo sie przymierzam do niego:)
ORYGINALNE, KULTOWE, NOSIDEŁKO promocja, Jakość (975506661) - Aukcje internetowe Allegro

Cześć laseczki :-)

Widzę, że dzisiaj pojawił się temat następnych maluszków :-D
ja zawsze marzylam o trojce dzieci ...
My z kolei zawsze mówiliśmy, że chcemy mieć tylko jedno dzieciątko :-p Ale teraz coś nam się odwidziało i śmiejemy się, że przydałoby się drugie :-D
Najwcześniej będziemy próbowali za 2-3 lata bo ja cesarkowa jestem a po drugie zaczynamy budowę, więc dobrze by było aby maleństwo przyszło na gotowe ;-) W projekcie jest już zaplanowany dodatkowy pokoik dla następnego bąbla :tak:
Myślę, że na dwójce poprzestaniemy bo już lata będą nie 'te' na dalsze potomstwo :-D

A my dzisiaj byliśmy u pedagog, która stwierdziła, że Maciek rozwija się adekwatnie do wieku i że jest straszna gaduła z niego :-D Tak się rozgadał, że nie chciał dopuścić kobieciny do głosu :-D

Niestety waga jest niziutka (5840g; 3 centyl), od ostatniego ważenia przybrał na wadze tylko 100g... w poniedziałek idziemy do pediatry :baffled: ciekawa jestem co powie :confused:

jestem:) przetrwalam jakos te chrzciny ale wieczorem mialam juz dosc i po lampce wina padlam jak mucha:) moje dziecie krzyczalo jak jej glowe polewali.... chyba diabelek z niej wychodzil:):-) a tak poza tym wszystko bylo ok:-D...

tylko moja siostra mnie po chamsku wystawila:no:i jestem na nia tak wsciekla ze jej kilka nieprzyjemnych slow powiedzialam ,,,,,,,,,,, odkad rozstala sie z mezem i ma nowego pajaca( no masakra nie facet) wogole na nia liczyc nie mozna,,,,,,,,,,a zawsze bylysmy sobie baardzo bliskie........tak sobie ja wytresowal:szok: z reszta dluuuga historia

no i od dzis diete zaczelam,,,, zobaczyy co z tego bedzie. a w domku jeszczw tyle pysznosci... ktorych przes swieta ze stresu nawet nie sprobowalam.. z reszta jakos mnie nie ciagnelo:tak:ale za to jak teraz kusi:szok::-D:-D

ok ide was nadrabiac:):blink:

Grunt że przetrwałas...następna taka impreza dopiero za rok ( przynajmniej u nas roczek też obchodzi się uroczyście:no:)
Hej wróciłam z wyprawy na miasto i kupiliśmy już spacerówkę, miała być lekka(alternatywa dla tej z wózka wielofunkcyjnego), w miarę tania i wygodna. Kupiliśmy taką co o niej myślicie???
Kolor 04
Wózek MINI BABY DESIGN POKROWIEC+FOLIA WYS.0 ZŁ (985941191) - Aukcje internetowe Allegro

ogólnie super ale mi nie podoba się ta barierka ochronna z przodu..koleżanka tez taką ma i bardzo narzeka:tak:
O wiele lepsze są te "dookoła" dziecka..ale to tylko moje zdanie

Co do diet..poczytałam trochę o tej waszej diecie i powiem wam że to prawie to samo co Sauth beach..ale moim zdaniem w gorszej wersji:tak:
Ja SB stosowałam rok temu i w prawie 4 tyg schudłam 4 kg i też nigdy nie chodziłam głodna...i co najważniejsze można jeść niektóre warzywa..i to nawet sporo:tak:
A też jest to dieta która w ko.ńcu ma nas doprowadzić do zdrowego odżywiania:tak:
I w miarę szybko wprowadza się ciemny ryż, kasze itp!
Ja na pewno do niej wrócę..jak będzie taka potrzeba jak skończę karmić:-)

Kolor 04

Fajny:tak:ja sie zastanawiam nad tym
BABY DESIGN SPRINT super stan!!! (984660756) - Aukcje internetowe Allegro

dzieki i oby:)

swietny jest mi tam sie podoba!

DAFI
ty masz takie nosidelko, nie? powiedz mi czy jest wygodne,dla ciebie, bo sie przymierzam do niego:)
ORYGINALNE, KULTOWE, NOSIDEŁKO promocja, Jakość (975506661) - Aukcje internetowe Allegro

Ja zamawialam od tego sprzedawcy:tak:jest wygodne:tak:

reklama
Do góry