reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

Ehhh wiedziałam,że większość głosów będzie na tego mojego blondasa:tak::-D
ja glosowalam na mame!:p

Laski laski STOP!!!! To nie był MÓJ ślub!!! Pisałam wcześniej już, że to ślub KUZYNKI!! no ale kto mnie tam czyta....
Ale z góry dziękuję :-D
yyyy....ale i tak wszystkiego naj!:p

Pytanko dla lasek, które planują jeszcze dzieci.
Za jaki czas chciałybyście się starać o następną dzidzię?
My z Arturem myślimy, że tak za 5 latek dopiero, tzn jak Aluś będzie szedł do przedszkola:)
my jesli nam portfel pozwoli to za 5 latek, ja to bym chciala jeszcze dwojke miec... a na porodowce krzyczalam ze nigdy wiecej:p

Nie zauważyłam twojego posta:)
Więc już spieszę z odpowiedzią

Czysta mamusia!!!!!!! :)
tez tak mysle!

Imageshack - s7301779.jpg
Maja w pazdzierniku tak wygladała .. :-D
powiało sentymentem :-D
sliczna maja:)
tez czesto ogladam fotki z czasow ciazy:) szczegolnie ostatnich dni:)

my po wizycie u prababci Olka...ale u nas zimno i pochmurno,
dziewczyny mialam sie Was zapytac, kluje mnie jajnik ( otym juz pisalam) i ostatnio wyplywal mi sluz z odrobina krwi...nie wiem co jest grane:(

reklama
Pytanko dla lasek, które planują jeszcze dzieci.
Za jaki czas chciałybyście się starać o następną dzidzię?
My z Arturem myślimy, że tak za 5 latek dopiero, tzn jak Aluś będzie szedł do przedszkola:)

Ja juz nie planuje ale jak planowalam to chcialam po 3-4 latach:tak:dluzej juz nie,napewno nie wczesniej jak po 2:no:

Dagmar, jak trzeci będzie chłopak to może i nad czwartym pomyślę :-) W końcu ktoś mi musi na starość w kuchni pomagać i na święta przyjeżdżać. A jak nie uda się dziewuchy zrobić to będę miała w domu drużynę koszykarską :-)
A troszkę bardziej poważnie, to czwarte też będzie uzależnione od mojego wieku no i zasobności portfela, bo trzeba będzie samochód większy kupić :-)
'
Tylko nie zrob tak jak moj wójek,maja 6 chlopakow:tak::-Dtez chcial córke:-D

Niby tak ale wszystko zależy indywidualnie od dziecka, bo każde inne jest;-)Nam Antek nigdy nie dał w kość więc ze wspaniałym nastawieniem psychicznym zachodziłam w ciążę a że dopiero po trzech latach to dlatego że musiałam troche odpocząć psychicznie bo wiadomo podstawa to zadowolona i szczęśliwa i nieprzemęczona mamusia, wtedy i dzieci są szczęśliwe;-)

Ja tez tak mysle:tak:

ja glosowalam na mame!:p

yyyy....ale i tak wszystkiego naj!:p

my jesli nam portfel pozwoli to za 5 latek, ja to bym chciala jeszcze dwojke miec... a na porodowce krzyczalam ze nigdy wiecej:p

tez tak mysle!

sliczna maja:)
tez czesto ogladam fotki z czasow ciazy:) szczegolnie ostatnich dni:)

my po wizycie u prababci Olka...ale u nas zimno i pochmurno,
dziewczyny mialam sie Was zapytac, kluje mnie jajnik ( otym juz pisalam) i ostatnio wyplywal mi sluz z odrobina krwi...nie wiem co jest grane:(

Wiesz moze to być moment owulacji:tak:

właśnie tak.
niestety oznacza to, ze bedzie sie chudło znacznie wolniej :-(
chodzi o to, zeby stezenie toksycznych zwiazkow pochodzacych ze spalania tłuszczu nie bylo duze.
ale skoro lekarz Ci pozwolił...
ja na razie sie wstrzymam z z dwoma pierwszymi fazami.

Ostatnia edycja:
jestem:) przetrwalam jakos te chrzciny ale wieczorem mialam juz dosc i po lampce wina padlam jak mucha:) moje dziecie krzyczalo jak jej glowe polewali.... chyba diabelek z niej wychodzil:):-) a tak poza tym wszystko bylo ok:-D...

tylko moja siostra mnie po chamsku wystawila:no:i jestem na nia tak wsciekla ze jej kilka nieprzyjemnych slow powiedzialam ,,,,,,,,,,, odkad rozstala sie z mezem i ma nowego pajaca( no masakra nie facet) wogole na nia liczyc nie mozna,,,,,,,,,,a zawsze bylysmy sobie baardzo bliskie........tak sobie ja wytresowal:szok: z reszta dluuuga historia

no i od dzis diete zaczelam,,,, zobaczyy co z tego bedzie. a w domku jeszczw tyle pysznosci... ktorych przes swieta ze stresu nawet nie sprobowalam.. z reszta jakos mnie nie ciagnelo:tak:ale za to jak teraz kusi:szok::-D:-D

ok ide was nadrabiac:):blink:

Ciekawe czy inne "wielokrotne" mamy mnie poprą, ale uważam, że przy większej ilości dzieci jest łatwiej, starsze nawet pomogą i zabawią, mnie się jakoś łatwiej chowa Franka, przy tym wcale nie zaniedbuje Staśka.
A brat ma synów bliźniaków, oni ciągle się bawią ze sobą, sami się wychowują, ingerencja rodziców ogranicza się do pielęgnacji.

ja zawsze marzylam o trojce dzieci ... ciekawe czy mi sie uda :) ale popieram ... przy nastepnych jest latwiej :) wiem bo nas w domu bylo 4 i najmlodsza wspolnie wychowywalysmy z siostrami, rodzice mieli juz luzik :D

Witam się ja ja;) Wesołych i pogodnych Świąt:) my dzisiaj mamy 3 miesiące;)
Jakieś 3 godzinki temu wróciliśmy od teściów więc tez troche odpoczęłam, Filipek był niańczony przez dziadków;) i całe szczęscie bo był koszmarnie marudny, teściowa zajrzała d buźki a tam....dwie wyrzynające sie dolne jedynki :szok: w szoku byłam, bo zarówno ja jak i mój mąz pono zacęliśmy ząbkowac a to podobno jest genetyczne ;) także wróciliśmy do domku i zakupilismy bobodent, mam nadzieję, że wyjda szybko:) a ja dalej mam okres..., to już 13 dzień..(biorę tabletki anty a przy pierwszym opakowaniu podobno takie rzeczy się zażają, no ale żeby eciało ze mnie tyle co w 2 dniu krwawienia to już przesad..;/). No nic, ide pod prysznic , obejrze coś w telewizji i kłade się spac;) jutro znowu w gościnę- tym razem do moich rodziców, także dobrej nocy dziewczyny :)
no kochana ja juz 15 dni sie mecze z @!!!!!!!!!!!!!!niech sie juz konczy bo zwariuje...nawet sie poprzytulac nie moge....

luuuzna gratulacje! czekamy na zdjęcia!
daffi ale głupoty gadasz, ja i "szczupło" to błędne twierdzenie.
ale spokojna głowa, dziś wieczorem jadę po produkty i od jutra zaczynam dietę dukana :-)

heheh ja ja tez od dzis wprowadzilam z 6 kg przydaloby sie zgubic:)wiec bedziem sie wspierac:)

reklama
i jak Ci minął pierwszy dzień? co jadłaś dobrego? :-)
Pauluś, całkiem fajna ta spacerówka. tylko mnie się bardziej drugi kolor podoba :-p

heh... rano serek wiejski light i jajko,,, pozniej tunczyka, rybke na parze w ziolach no i na koniec znow serek.,,, na jutro mam kerfir light piers z kurczaka w musztardzie a nad reszra pomysle:) mozez mi cos podpowiedziec:)

Do góry