Na pewno od pasa w dół to mama;-);-)hehe to fakt..wszyscy nam to mowia... choc w swieta bylo tak ze jedni twierdzili ze to czysty mama a drudzy czysty tata:-) ciezko sie zdecydowac:-)
reklama
hej laseczki...
loooo ale mnie nie bylo.....
mam nadzieje ze wszystkiemamuski i dzieciaki zdrowe!!!
u nas nawet ok...
Rychu zdrowy odpukac!!
przestal ulewac na szzescie tzn raz na dzien mu si ejeszcze zdarzy ale nie tak jak wczesniej po kazdym jedzeniu....
chrzscilismy w niedziele..to byla masakra przekrzczal ksiedza....usnal na ostatnie 15 minut mszy...
dostal mate fisher price rainforest i kaske...mata mus ie podobala pietnascie minut..teraz w niej placze...chyba ze poloze sie z nim....
moje dziecko wymaga 100% uwagi...non stop trzeba do niego mowic bo jak nie to krzyczy...nie placze tylko krzyczy ze zlosci
ja dostalam pierwszy prawdziwy okres...;/na szczescie juz mog tampona uzyc....
ale brzuch boli bardziej niz przed ciaza...;/
nie nadrabiam was bo nie mam szans ale juz obiecuje zagladac czesciej czytajcie co dzien
dzis jade do krk na uczelnie i na zakupy bo w niedz mamy chrzest u szwagierki i ja jestem chrzesna..
musze jakas kiece kupic wczoraj kupilam buty a dzis reszte
a na prezent kupilam
OGRÓDEK ZABAW MUZYCZNYCH 5w1 LITTLE TIKES KRAKÓW (943290701) - Aukcje internetowe Allegro
takie cos bo sami sobie to wybrali i dokupilam kilka polowek sukienek i buciki, Biblie dla dzieci i pamiatke chrztu z medalikiem:-)
Rysiek wazy juz 7,5 kg i ma rozmiar 74/80.....
hehe klociusz maly!! smieje sie na glos i notorycznie slini mame
uroczy taki wiek
no i za kilka dni konczymy 4 m-ce
dziewczyny jak wprowadzic zupki jak je dopiero dwie lyzeczki jablka
loooo ale mnie nie bylo.....
mam nadzieje ze wszystkiemamuski i dzieciaki zdrowe!!!
u nas nawet ok...
Rychu zdrowy odpukac!!
przestal ulewac na szzescie tzn raz na dzien mu si ejeszcze zdarzy ale nie tak jak wczesniej po kazdym jedzeniu....
chrzscilismy w niedziele..to byla masakra przekrzczal ksiedza....usnal na ostatnie 15 minut mszy...
dostal mate fisher price rainforest i kaske...mata mus ie podobala pietnascie minut..teraz w niej placze...chyba ze poloze sie z nim....
moje dziecko wymaga 100% uwagi...non stop trzeba do niego mowic bo jak nie to krzyczy...nie placze tylko krzyczy ze zlosci
ja dostalam pierwszy prawdziwy okres...;/na szczescie juz mog tampona uzyc....
ale brzuch boli bardziej niz przed ciaza...;/
nie nadrabiam was bo nie mam szans ale juz obiecuje zagladac czesciej czytajcie co dzien
dzis jade do krk na uczelnie i na zakupy bo w niedz mamy chrzest u szwagierki i ja jestem chrzesna..
musze jakas kiece kupic wczoraj kupilam buty a dzis reszte
a na prezent kupilam
OGRÓDEK ZABAW MUZYCZNYCH 5w1 LITTLE TIKES KRAKÓW (943290701) - Aukcje internetowe Allegro
takie cos bo sami sobie to wybrali i dokupilam kilka polowek sukienek i buciki, Biblie dla dzieci i pamiatke chrztu z medalikiem:-)
Rysiek wazy juz 7,5 kg i ma rozmiar 74/80.....
hehe klociusz maly!! smieje sie na glos i notorycznie slini mame
uroczy taki wiek
no i za kilka dni konczymy 4 m-ce
dziewczyny jak wprowadzic zupki jak je dopiero dwie lyzeczki jablka
Hot chocolate
Mama Macola ;)
Kasia a Rychu przestał ulewać tak sam z siebie czy 'coś' robiłaś?Rychu zdrowy odpukac!!
Oooo a Maciejce dzisiaj 4 miechy stuknęły ;-) Trzeba imprezkę urządzić ;-)
sam przestal...Kasia a Rychu przestał ulewać tak sam z siebie czy 'coś' robiłaś?
Oooo a Maciejce dzisiaj 4 miechy stuknęły ;-) Trzeba imprezkę urządzić ;-)
nic nie robilam...
kazali mi odsawic herbatki i jablka..
ale nie zrobilam tego bo on kupki nie moze zrobic wiec bym u tylko dolozyla...a tak jak pije i je jabluzko to robi kupke co dzien
ulenka7883
mamusia Antolka:)))
hej dziewczynki
Kurcze wiecie ze my dzisiaj idziemy dopiero na pierwsze szczepienie!!! co mielismy termin to malemu cos dolegalo i bylo trzeba przekladac,mam nadzieje ze dzis w koncu da rade!
Kuchnia felek nie mam czasu was nadrabiac,od czasu do czasu wejde i poczytam troszke ale jak juz poczytam to nie mam czasu na odp! Az mi wstyd! a tak tesknie za wami... Dzis maz w domku to popoludniu po szczepieniu dam znac. Buziole!!!
Kurcze wiecie ze my dzisiaj idziemy dopiero na pierwsze szczepienie!!! co mielismy termin to malemu cos dolegalo i bylo trzeba przekladac,mam nadzieje ze dzis w koncu da rade!
Kuchnia felek nie mam czasu was nadrabiac,od czasu do czasu wejde i poczytam troszke ale jak juz poczytam to nie mam czasu na odp! Az mi wstyd! a tak tesknie za wami... Dzis maz w domku to popoludniu po szczepieniu dam znac. Buziole!!!
Cześć Kobietki mnie znowu coś bierze niby nie mam ani kataru ani kaszlu ale dreszcze lekkie chodzą po ciele mam nadzieję że mały nie załapie. Dziś przespał całą noc od 21 do 7, i znowu wrócił do łóżeczka może rzeczywiście to kilkudniowe marudzenie to był skok rozwojowy, kupiłam na wszelki wypadek bobodent i gryzak tommee tippie Gryzak Smoczek DZIĄSEŁKO Tommee Tippee 2 KOLORY (979367115) - Aukcje internetowe Allegro
reklama
Kupiłam taki i Piotrek go nie chce ssaćCześć Kobietki mnie znowu coś bierze niby nie mam ani kataru ani kaszlu ale dreszcze lekkie chodzą po ciele mam nadzieję że mały nie załapie. Dziś przespał całą noc od 21 do 7, i znowu wrócił do łóżeczka może rzeczywiście to kilkudniowe marudzenie to był skok rozwojowy, kupiłam na wszelki wypadek bobodent i gryzak tommee tippie Gryzak Smoczek DZIĄSEŁKO Tommee Tippee 2 KOLORY (979367115) - Aukcje internetowe Allegro