reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

reklama
Witam porannie :)
Mały śpi, więc mogę wszamać śniadanko.

Laski mały nie chce pić herbatki ziołowej :-( wody też...kurde a kupy nie robił dwa dni :-( rano coś tam mu wyleciało z baczkiem, ale poza tym nic nie zrobił :-( martwię się

hej laseczki...
loooo ale mnie nie bylo.....

mam nadzieje ze wszystkiemamuski i dzieciaki zdrowe!!!

u nas nawet ok...
Rychu zdrowy odpukac!!
przestal ulewac na szzescie tzn raz na dzien mu si ejeszcze zdarzy ale nie tak jak wczesniej po kazdym jedzeniu....

chrzscilismy w niedziele..to byla masakra przekrzczal ksiedza....usnal na ostatnie 15 minut mszy...
:-D
dostal mate fisher price rainforest i kaske...mata mus ie podobala pietnascie minut..teraz w niej placze...chyba ze poloze sie z nim....
moje dziecko wymaga 100% uwagi...non stop trzeba do niego mowic bo jak nie to krzyczy...nie placze tylko krzyczy ze zlosci:-D

ja dostalam pierwszy prawdziwy okres...;/na szczescie juz mog tampona uzyc....
ale brzuch boli bardziej niz przed ciaza...;/

nie nadrabiam was bo nie mam szans ale juz obiecuje zagladac czesciej czytajcie co dzien:)

dzis jade do krk na uczelnie i na zakupy bo w niedz mamy chrzest u szwagierki i ja jestem chrzesna..
musze jakas kiece kupic wczoraj kupilam buty a dzis reszte:)

a na prezent kupilam
OGRÓDEK ZABAW MUZYCZNYCH 5w1 LITTLE TIKES KRAKÓW (943290701) - Aukcje internetowe Allegro

takie cos bo sami sobie to wybrali i dokupilam kilka polowek sukienek i buciki, Biblie dla dzieci i pamiatke chrztu z medalikiem:-)

Rysiek wazy juz 7,5 kg i ma rozmiar 74/80.....
hehe klociusz maly!! smieje sie na glos:) i notorycznie slini mame:)
uroczy taki wiek:)

no i za kilka dni konczymy 4 m-ce:)

dziewczyny jak wprowadzic zupki jak je dopiero dwie lyzeczki jablka:)

Kasia a Rychu przestał ulewać tak sam z siebie czy 'coś' robiłaś?

Oooo a Maciejce dzisiaj 4 miechy stuknęły ;-) Trzeba imprezkę urządzić ;-)
sam przestal...
nic nie robilam...
kazali mi odsawic herbatki i jablka..
ale nie zrobilam tego bo on kupki nie moze zrobic wiec bym u tylko dolozyla...a tak jak pije i je jabluzko to robi kupke co dzien:)

hej dziewczynki:)
Kurcze wiecie ze my dzisiaj idziemy dopiero na pierwsze szczepienie!!! co mielismy termin to malemu cos dolegalo i bylo trzeba przekladac,mam nadzieje ze dzis w koncu da rade!
Kuchnia felek nie mam czasu was nadrabiac,od czasu do czasu wejde i poczytam troszke ale jak juz poczytam to nie mam czasu na odp! Az mi wstyd! a tak tesknie za wami... Dzis maz w domku to popoludniu po szczepieniu dam znac. Buziole!!!

jaki fajny ten gryzak chyba tez kupie za wczasu:)
u nas mowili m-c temu o zebach a ani widu ani slychu dziasla sie splaszczyly zby nie ida...

reklama
Cześć Kobietki mnie znowu coś bierze niby nie mam ani kataru ani kaszlu ale dreszcze lekkie chodzą po ciele mam nadzieję że mały nie załapie. Dziś przespał całą noc od 21 do 7, i znowu wrócił do łóżeczka może rzeczywiście to kilkudniowe marudzenie to był skok rozwojowy, kupiłam na wszelki wypadek bobodent i gryzak tommee tippie Gryzak Smoczek DZIĄSEŁKO Tommee Tippee 2 KOLORY (979367115) - Aukcje internetowe Allegro
Kupiłam taki i Piotrek go nie chce ssać :no:

Do góry