reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
wiesz dla mnie nie liczy sie porod... jakos to przezyje.. skoro przezylam ten to i inne przezyje.. dla mnie najwazneijsze jest to ze mialabym kolejna kruszynkei juz by mi sie tak w domu nie nudzilo i Julka wychowywala by sie z braciszkiem lub siostrzyczka i tylko rok roznicy by byl czyli calkiem niezle by sie dogadywali:-)

No to prawda. Moi się dogadują świetnie i taka malutka różnica, ale co w tyły dostałam przy nich to moje.
Jedno w wózku, drugie w nosidle... oj już nigdy ;-)

my planujemy drugie dziecko jak się ustatkuje sytuacja finansowa i obydwoje pokończymy studia i kursy - czyli jakieś 4 lata.

Pytanko dla lasek, które planują jeszcze dzieci.
Za jaki czas chciałybyście się starać o następną dzidzię?
My z Arturem myślimy, że tak za 5 latek dopiero, tzn jak Aluś będzie szedł do przedszkola:)
Ja myślę za jakieś 2-3 lata, a z powodów poniższych:
-bo bezpieczeństwo, jestem po cesarce
-bo z roku na rok nie jestem coraz młodsza
-bo praca
Moje plany jednak rzadko się udają. Staś miał być półtora roku wcześniej, ale nie mogłam zajść. Franek miał być rok po roku, najdalej 2, ale czekałam w pracy na umowę na czas nieokreślony, no i doszły 3 m-ce na starania :-(

Pytanko dla lasek, które planują jeszcze dzieci.
Za jaki czas chciałybyście się starać o następną dzidzię?
My z Arturem myślimy, że tak za 5 latek dopiero, tzn jak Aluś będzie szedł do przedszkola:)

Ja po cc nie za szybko :-( tak za rok....bo nie chce dużej przepaści wiekowej między dziećmi :tak:

laseczki ktore oddaly glos na mama czy tata zmienilam link na inny.. tamten zle byl skostruowany.. jak mzecie i chcecie oddajcie ponownie glosik:-)

Ja myślę za jakieś 2-3 lata, a z powodów poniższych:
-bo bezpieczeństwo, jestem po cesarce
-bo z roku na rok nie jestem coraz młodsza
-bo praca
Moje plany jednak rzadko się udają. Staś miał być półtora roku wcześniej, ale nie mogłam zajść. Franek miał być rok po roku, najdalej 2, ale czekałam w pracy na umowę na czas nieokreślony, no i doszły 3 m-ce na starania :-(

No proszę a mi mówią, że oszalałam bo 3ke dzieci mam :p

dagmar dobre :-D Ja tu widzę:

uuu i znów baby babolą na BB - bobasy na was czekają!

No zanudzamy ich po prostu :-d

padam laski. Mam dość. Kaj marudzi jak stara katarynka. Niech już mu lepiej wyjdą te zębiska i spokój :-O

reklama
No proszę a mi mówią, że oszalałam bo 3ke dzieci mam :p
Dagmar, jak trzeci będzie chłopak to może i nad czwartym pomyślę :-) W końcu ktoś mi musi na starość w kuchni pomagać i na święta przyjeżdżać. A jak nie uda się dziewuchy zrobić to będę miała w domu drużynę koszykarską :-)
A troszkę bardziej poważnie, to czwarte też będzie uzależnione od mojego wieku no i zasobności portfela, bo trzeba będzie samochód większy kupić :-)

Do góry