D
daffodill
Gość
Ehhh wiedziałam,że większość głosów będzie na tego mojego blondasa
no ale zebys nie pomyslala ze cos teges heheh ale ten Twoj blondas to niezłe ciacho:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ehhh wiedziałam,że większość głosów będzie na tego mojego blondasa
Pauluś, jednak tata...
a mój Danielek??? :-)
Pytanko dla lasek, które planują jeszcze dzieci.
Za jaki czas chciałybyście się starać o następną dzidzię?
My z Arturem myślimy, że tak za 5 latek dopiero, tzn jak Aluś będzie szedł do przedszkola
Pytanko dla lasek, które planują jeszcze dzieci.
Za jaki czas chciałybyście się starać o następną dzidzię?
My z Arturem myślimy, że tak za 5 latek dopiero, tzn jak Aluś będzie szedł do przedszkola
ja juz bym chciala... i jesli nadejdzie chwila ze sytuacja materialna sie poprawi to od razu przystepujemy do dzialan o ile juz sie jakas fasolka w brzuszku mym nie gniezdzi
no ale zebys nie pomyslala ze cos teges heheh ale ten Twoj blondas to niezłe ciacho:-)
Wow podziwiam Ja po moim koszmarnym porodzie o nieeeeeeja juz bym chciala... i jesli nadejdzie chwila ze sytuacja materialna sie poprawi to od razu przystepujemy do dzialan o ile juz sie jakas fasolka w brzuszku mym nie gniezdzi
Noś mnie zabiła poprostu.
Po takim porodzie!!!??? SZOK!!!
Wow podziwiam Ja po moim koszmarnym porodzie o nieeeeee
wiem sama jak sobie go przypomne to az mnie wszytsko boli hehe.. ale juz teraz nie bede rodzic w moim miescie... wole dojechac kawalek:-)
ale jesli juz jest to co zrobie.... zesmy nie mysleli pozatym co ma byc to bedzie:-)
choc ja jestem pewna ze nic no ale okaze sie po 20tym.... ale w razie co to tym razem moze i bylby chlopiec.... akurat dni plodne byly ale nie wiadomo:-)
uiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikgffbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb bn bgcxfc
Coś takiego postanowił napisać Aluś do cioć)))))