reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

reklama
Pytanko dla lasek, które planują jeszcze dzieci.
Za jaki czas chciałybyście się starać o następną dzidzię?
My z Arturem myślimy, że tak za 5 latek dopiero, tzn jak Aluś będzie szedł do przedszkola:)

ja juz bym chciala... i jesli nadejdzie chwila ze sytuacja materialna sie poprawi to od razu przystepujemy do dzialan o ile juz sie jakas fasolka w brzuszku mym nie gniezdzi:-p

Pytanko dla lasek, które planują jeszcze dzieci.
Za jaki czas chciałybyście się starać o następną dzidzię?
My z Arturem myślimy, że tak za 5 latek dopiero, tzn jak Aluś będzie szedł do przedszkola:)

za 4 lata. Tak za 5 może już być gotowa ;-D

ja juz bym chciala... i jesli nadejdzie chwila ze sytuacja materialna sie poprawi to od razu przystepujemy do dzialan o ile juz sie jakas fasolka w brzuszku mym nie gniezdzi:-p

Noś mnie zabiła poprostu.
Po takim porodzie!!!??? SZOK!!!

Noś mnie zabiła poprostu.
Po takim porodzie!!!??? SZOK!!!

wiem sama jak sobie go przypomne to az mnie wszytsko boli hehe.. ale juz teraz nie bede rodzic w moim miescie... wole dojechac kawalek:-)
ale jesli juz jest to co zrobie.... zesmy nie mysleli pozatym co ma byc to bedzie:-)
choc ja jestem pewna ze nic no ale okaze sie po 20tym.... ale w razie co to tym razem moze i bylby chlopiec.... akurat dni plodne byly ale nie wiadomo:-)

Wow podziwiam :szok: Ja po moim koszmarnym porodzie o nieeeeee:no:

wiesz dla mnie nie liczy sie porod... jakos to przezyje.. skoro przezylam ten to i inne przezyje.. dla mnie najwazneijsze jest to ze mialabym kolejna kruszynkei juz by mi sie tak w domu nie nudzilo i Julka wychowywala by sie z braciszkiem lub siostrzyczka i tylko rok roznicy by byl czyli calkiem niezle by sie dogadywali:-)

reklama
wiem sama jak sobie go przypomne to az mnie wszytsko boli hehe.. ale juz teraz nie bede rodzic w moim miescie... wole dojechac kawalek:-)
ale jesli juz jest to co zrobie.... zesmy nie mysleli pozatym co ma byc to bedzie:-)
choc ja jestem pewna ze nic no ale okaze sie po 20tym.... ale w razie co to tym razem moze i bylby chlopiec.... akurat dni plodne byly ale nie wiadomo:-)

No jak jest to nic. Planować bym się nie odważyŁa. podziwiam :-D

uiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikgffbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb bn bgcxfc

Coś takiego postanowił napisać Aluś do cioć:))))))

Aluś powiedział:

cześć stare dupy, dawać mi tu młodych do kompa, bo z wami to nie ma o czym gadać, dzieci i dzieci, bleee

Do góry