reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

reklama
wiesz dla mnie nie liczy sie porod... jakos to przezyje.. skoro przezylam ten to i inne przezyje.. dla mnie najwazneijsze jest to ze mialabym kolejna kruszynkei juz by mi sie tak w domu nie nudzilo i Julka wychowywala by sie z braciszkiem lub siostrzyczka i tylko rok roznicy by byl czyli calkiem niezle by sie dogadywali:-)

No to prawda. Moi się dogadują świetnie i taka malutka różnica, ale co w tyły dostałam przy nich to moje.
Jedno w wózku, drugie w nosidle... oj już nigdy ;-)

my planujemy drugie dziecko jak się ustatkuje sytuacja finansowa i obydwoje pokończymy studia i kursy - czyli jakieś 4 lata.

Pytanko dla lasek, które planują jeszcze dzieci.
Za jaki czas chciałybyście się starać o następną dzidzię?
My z Arturem myślimy, że tak za 5 latek dopiero, tzn jak Aluś będzie szedł do przedszkola:)
Ja myślę za jakieś 2-3 lata, a z powodów poniższych:
-bo bezpieczeństwo, jestem po cesarce
-bo z roku na rok nie jestem coraz młodsza
-bo praca
Moje plany jednak rzadko się udają. Staś miał być półtora roku wcześniej, ale nie mogłam zajść. Franek miał być rok po roku, najdalej 2, ale czekałam w pracy na umowę na czas nieokreślony, no i doszły 3 m-ce na starania :-(

Pytanko dla lasek, które planują jeszcze dzieci.
Za jaki czas chciałybyście się starać o następną dzidzię?
My z Arturem myślimy, że tak za 5 latek dopiero, tzn jak Aluś będzie szedł do przedszkola:)

Ja po cc nie za szybko :-( tak za rok....bo nie chce dużej przepaści wiekowej między dziećmi :tak:

laseczki ktore oddaly glos na mama czy tata zmienilam link na inny.. tamten zle byl skostruowany.. jak mzecie i chcecie oddajcie ponownie glosik:-)

Ja myślę za jakieś 2-3 lata, a z powodów poniższych:
-bo bezpieczeństwo, jestem po cesarce
-bo z roku na rok nie jestem coraz młodsza
-bo praca
Moje plany jednak rzadko się udają. Staś miał być półtora roku wcześniej, ale nie mogłam zajść. Franek miał być rok po roku, najdalej 2, ale czekałam w pracy na umowę na czas nieokreślony, no i doszły 3 m-ce na starania :-(

No proszę a mi mówią, że oszalałam bo 3ke dzieci mam :p

dagmar dobre :-D Ja tu widzę:

uuu i znów baby babolą na BB - bobasy na was czekają!

No zanudzamy ich po prostu :-d

padam laski. Mam dość. Kaj marudzi jak stara katarynka. Niech już mu lepiej wyjdą te zębiska i spokój :-O

reklama
No proszę a mi mówią, że oszalałam bo 3ke dzieci mam :p
Dagmar, jak trzeci będzie chłopak to może i nad czwartym pomyślę :-) W końcu ktoś mi musi na starość w kuchni pomagać i na święta przyjeżdżać. A jak nie uda się dziewuchy zrobić to będę miała w domu drużynę koszykarską :-)
A troszkę bardziej poważnie, to czwarte też będzie uzależnione od mojego wieku no i zasobności portfela, bo trzeba będzie samochód większy kupić :-)

Do góry