reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

Witam się i ja:-D

Jejciu naprawdę 2 pampersy są do 6 kg:szok::szok::szok: Bo opakowanie już dawno wyżuciłam..no ale i tak już się skończyły!
I muszę napisać że dady nie nadają się u nas na noc! Rano była masakra:szok:Cały był obsikany!!! Plecki, boczki..no wszystko:no:
Dziewczynki naprewdę inaczej sikają bo z Hanią nawet w nocy używałam dada i nigdy mi się nie przesikała!
Dobra zamykam temat obiecując że kupię więkse:-D:-D:-D

Daffi a ja się opażyłam przez niecierpliwość:zawstydzona/y:
Chciałam wczoraj spróbować niby pączka upieczonego w piekarniku i cały gorący dzem wypłynął mi na rękę:no: Myślałam że umrę z bólu i wszystko strzepałam na wymytą podłogę:-D

Dziewczyny a u kogo jeszcze piecze się Święcelnik:-D
Jakby ktoś nie wiedział jest to drożdzowe ciasto sładkie jak na pączki i do środka zawijamy kiełbasę boczek i szynki:tak:
Pychotka:tak:

Też chciałam Wam życzyć radosnych spokojnych i pełnych miłosci Świąt ( oraz udanych Chrztów:-D)
ja tez uzywałam przez krótki czas tych pieluszek Dada i potwierdzam - u nas tez się nie sprawdziły:no: w dzien jeszcze jakos uszło ale w nocy musialam pieluszke zmieniac ai często ubranka były obsiusiane, hugiessy 3 na noc sa rewelacyjne :) u nas na pomorzu nie robimy Święcelnika- a przynjamniej w moim rodzinnym domu nie ma takiej tradycji, i powiem szczerze że pierwszy raz słysze o takim cieście ;P :-p

reklama
Hej ja juz wrocilam z kosciulka,jadelko posiecone wiec teraz moge zabrac sie za generalne sprzatanie;-)
Witam się i ja:-D

Jejciu naprawdę 2 pampersy są do 6 kg:szok::szok::szok: Bo opakowanie już dawno wyżuciłam..no ale i tak już się skończyły!
I muszę napisać że dady nie nadają się u nas na noc! Rano była masakra:szok:Cały był obsikany!!! Plecki, boczki..no wszystko:no:
Dziewczynki naprewdę inaczej sikają bo z Hanią nawet w nocy używałam dada i nigdy mi się nie przesikała!
Dobra zamykam temat obiecując że kupię więkse:-D:-D:-D

Daffi a ja się opażyłam przez niecierpliwość:zawstydzona/y:
Chciałam wczoraj spróbować niby pączka upieczonego w piekarniku i cały gorący dzem wypłynął mi na rękę:no: Myślałam że umrę z bólu i wszystko strzepałam na wymytą podłogę:-D

Dziewczyny a u kogo jeszcze piecze się Święcelnik:-D
Jakby ktoś nie wiedział jest to drożdzowe ciasto sładkie jak na pączki i do środka zawijamy kiełbasę boczek i szynki:tak:
Pychotka:tak:

Też chciałam Wam życzyć radosnych spokojnych i pełnych miłosci Świąt ( oraz udanych Chrztów:-D)

Ja nawet na oczy nie widzialam takiego Święcelnika:no:i jak czytam co w nim jest to jakos niezbyt mi by smakowal:no:ciasto z kielbasa-to nie dla mnie.

Kasiuch ja jak pierwszy raz dostałam paczkę to też taka skromniasta bardzo, ulotki, próbka kremiku;) Ale teraz to już są bogate te paczki, aż w szoku jestem:) Doczekasz się:) Mi w szybkim tempie te paczki przychodzą, myślałam, że raz na miech będę dostawać a już dostałam 3 paczki w ciągu 1.5 miesiąca.
no to duzo....a poczekam poczekam mi tam sie nie spieszy:p:)

a ja jeszcze ani jednej nie dostałam.. ;-/
a tez wypelnialam ankiety..

jedynie babka mi dzwoniła i truła o jakimś ubezpieczeniu..
ale że sie mi dziecko spłakało to musiałam zakonczyc rozmowe ;)
do mnie dzwonily 2 jedna od ubezpieczenia a druga od plyt.....i nawijalu przez 10 minut.....:/

ja paczki tez nie dostałam ale dzisiaj w skrzynce pocztowej znalazłam gazetę twój maluszek;) dostała może tez któraś z was ?
JA!ja!JA!

a ja dostalam reklamowki z hippa i gazetke "twoj maluszek" /w ktorej nawiase mowiac nie ma nic ciekawego/

anka a nie mialas czkawki dzis ?? bo cie obgadywalam jak bylam u kosmetyczki :D
]
zgodze sie-nic ciekawego:/

ja tez uzywałam przez krótki czas tych pieluszek Dada i potwierdzam - u nas tez się nie sprawdziły:no: w dzien jeszcze jakos uszło ale w nocy musialam pieluszke zmieniac ai często ubranka były obsiusiane, hugiessy 3 na noc sa rewelacyjne :) u nas na pomorzu nie robimy Święcelnika- a przynjamniej w moim rodzinnym domu nie ma takiej tradycji, i powiem szczerze że pierwszy raz słysze o takim cieście ;P :-p
ja tez....ale z chcecia bym posmakowala:)

witam sie, i lece zaraz do kosciola z koszyczkiem
i Chcialam Dziewczynki Życzyć udanych chrzcin! Zeby wszystko poszło po Waszej myśli!

Kasiuch do mnie też od płyt dla dzieci dzwoniła hehe. Boooże, ale nudy a Mój odebrał i mnie do tel poprosił.

Martynka używała 2.5 miesiąca Dady, były super, ale od czasu promocji Huggies właśnie tych używamy i są przesuper:)

ŻYCZYMY WAM KOCHANE RADOSNYCH I ZDROWYCH ŚWIĄT:)

wzajemnie dziewczyny!

by Wasze życie było tak radosne jak to Święto kolorowe i kwieciste,
ćwierkające, jak żółte kurczęta
i miłe, jak bazie!
życzę Wam, by te święta pozwoliły odkryć głębię i radość płynącą z życia!

reklama
Kasiuch do mnie też od płyt dla dzieci dzwoniła hehe. Boooże, ale nudy a Mój odebrał i mnie do tel poprosił.

Martynka używała 2.5 miesiąca Dady, były super, ale od czasu promocji Huggies właśnie tych używamy i są przesuper:)

ŻYCZYMY WAM KOCHANE RADOSNYCH I ZDROWYCH ŚWIĄT:)
no to uniknąl wysluchiwania biadolennia przez 10 minut:)

Do góry