reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

Witam się i ja:-D

Jejciu naprawdę 2 pampersy są do 6 kg:szok::szok::szok: Bo opakowanie już dawno wyżuciłam..no ale i tak już się skończyły!
I muszę napisać że dady nie nadają się u nas na noc! Rano była masakra:szok:Cały był obsikany!!! Plecki, boczki..no wszystko:no:
Dziewczynki naprewdę inaczej sikają bo z Hanią nawet w nocy używałam dada i nigdy mi się nie przesikała!
Dobra zamykam temat obiecując że kupię więkse:-D:-D:-D

Daffi a ja się opażyłam przez niecierpliwość:zawstydzona/y:
Chciałam wczoraj spróbować niby pączka upieczonego w piekarniku i cały gorący dzem wypłynął mi na rękę:no: Myślałam że umrę z bólu i wszystko strzepałam na wymytą podłogę:-D

Dziewczyny a u kogo jeszcze piecze się Święcelnik:-D
Jakby ktoś nie wiedział jest to drożdzowe ciasto sładkie jak na pączki i do środka zawijamy kiełbasę boczek i szynki:tak:
Pychotka:tak:

Też chciałam Wam życzyć radosnych spokojnych i pełnych miłosci Świąt ( oraz udanych Chrztów:-D)
ja tez uzywałam przez krótki czas tych pieluszek Dada i potwierdzam - u nas tez się nie sprawdziły:no: w dzien jeszcze jakos uszło ale w nocy musialam pieluszke zmieniac ai często ubranka były obsiusiane, hugiessy 3 na noc sa rewelacyjne :) u nas na pomorzu nie robimy Święcelnika- a przynjamniej w moim rodzinnym domu nie ma takiej tradycji, i powiem szczerze że pierwszy raz słysze o takim cieście ;P :-p

reklama
Hej ja juz wrocilam z kosciulka,jadelko posiecone wiec teraz moge zabrac sie za generalne sprzatanie;-)
Witam się i ja:-D

Jejciu naprawdę 2 pampersy są do 6 kg:szok::szok::szok: Bo opakowanie już dawno wyżuciłam..no ale i tak już się skończyły!
I muszę napisać że dady nie nadają się u nas na noc! Rano była masakra:szok:Cały był obsikany!!! Plecki, boczki..no wszystko:no:
Dziewczynki naprewdę inaczej sikają bo z Hanią nawet w nocy używałam dada i nigdy mi się nie przesikała!
Dobra zamykam temat obiecując że kupię więkse:-D:-D:-D

Daffi a ja się opażyłam przez niecierpliwość:zawstydzona/y:
Chciałam wczoraj spróbować niby pączka upieczonego w piekarniku i cały gorący dzem wypłynął mi na rękę:no: Myślałam że umrę z bólu i wszystko strzepałam na wymytą podłogę:-D

Dziewczyny a u kogo jeszcze piecze się Święcelnik:-D
Jakby ktoś nie wiedział jest to drożdzowe ciasto sładkie jak na pączki i do środka zawijamy kiełbasę boczek i szynki:tak:
Pychotka:tak:

Też chciałam Wam życzyć radosnych spokojnych i pełnych miłosci Świąt ( oraz udanych Chrztów:-D)

Ja nawet na oczy nie widzialam takiego Święcelnika:no:i jak czytam co w nim jest to jakos niezbyt mi by smakowal:no:ciasto z kielbasa-to nie dla mnie.

Kasiuch ja jak pierwszy raz dostałam paczkę to też taka skromniasta bardzo, ulotki, próbka kremiku;) Ale teraz to już są bogate te paczki, aż w szoku jestem:) Doczekasz się:) Mi w szybkim tempie te paczki przychodzą, myślałam, że raz na miech będę dostawać a już dostałam 3 paczki w ciągu 1.5 miesiąca.
no to duzo....a poczekam poczekam mi tam sie nie spieszy:p:)

a ja jeszcze ani jednej nie dostałam.. ;-/
a tez wypelnialam ankiety..

jedynie babka mi dzwoniła i truła o jakimś ubezpieczeniu..
ale że sie mi dziecko spłakało to musiałam zakonczyc rozmowe ;)
do mnie dzwonily 2 jedna od ubezpieczenia a druga od plyt.....i nawijalu przez 10 minut.....:/

ja paczki tez nie dostałam ale dzisiaj w skrzynce pocztowej znalazłam gazetę twój maluszek;) dostała może tez któraś z was ?
JA!ja!JA!

a ja dostalam reklamowki z hippa i gazetke "twoj maluszek" /w ktorej nawiase mowiac nie ma nic ciekawego/

anka a nie mialas czkawki dzis ?? bo cie obgadywalam jak bylam u kosmetyczki :D
]
zgodze sie-nic ciekawego:/

ja tez uzywałam przez krótki czas tych pieluszek Dada i potwierdzam - u nas tez się nie sprawdziły:no: w dzien jeszcze jakos uszło ale w nocy musialam pieluszke zmieniac ai często ubranka były obsiusiane, hugiessy 3 na noc sa rewelacyjne :) u nas na pomorzu nie robimy Święcelnika- a przynjamniej w moim rodzinnym domu nie ma takiej tradycji, i powiem szczerze że pierwszy raz słysze o takim cieście ;P :-p
ja tez....ale z chcecia bym posmakowala:)

witam sie, i lece zaraz do kosciola z koszyczkiem
i Chcialam Dziewczynki Życzyć udanych chrzcin! Zeby wszystko poszło po Waszej myśli!

Kasiuch do mnie też od płyt dla dzieci dzwoniła hehe. Boooże, ale nudy a Mój odebrał i mnie do tel poprosił.

Martynka używała 2.5 miesiąca Dady, były super, ale od czasu promocji Huggies właśnie tych używamy i są przesuper:)

ŻYCZYMY WAM KOCHANE RADOSNYCH I ZDROWYCH ŚWIĄT:)

wzajemnie dziewczyny!

by Wasze życie było tak radosne jak to Święto kolorowe i kwieciste,
ćwierkające, jak żółte kurczęta
i miłe, jak bazie!
życzę Wam, by te święta pozwoliły odkryć głębię i radość płynącą z życia!

reklama
Kasiuch do mnie też od płyt dla dzieci dzwoniła hehe. Boooże, ale nudy a Mój odebrał i mnie do tel poprosił.

Martynka używała 2.5 miesiąca Dady, były super, ale od czasu promocji Huggies właśnie tych używamy i są przesuper:)

ŻYCZYMY WAM KOCHANE RADOSNYCH I ZDROWYCH ŚWIĄT:)
no to uniknąl wysluchiwania biadolennia przez 10 minut:)

Do góry