reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

Witajcie :) my po szczepieniu i dwuch spacerkach :) było całkiem niexle , nie płakał tak rozpaczliwie jak ostatnim razem, tylko jak wróciliśmy był trochę marudny.., oby nocka była lepsza niż ta wczorajsza...(co 1,5 h z zegarkiem w ręlu pobutka.., no ja już nie wiem o co mu chodzi..), pediatra zapisała mi jakąs zawiesinę coby mu sporządzac na te zaparcia, oby pomogło. No a co do skazy i AZS - ma starac się znaleśc alergeny, które teoretycznie moga być wszystkim, to jak szukanie igły w stogu siana..;/ale mój maluszek ładnie przybrał na wdze- ma 6,200 i jest na 42 centylu :) dobrze się rozwija, i to jest najważniejsze ;)

reklama
Aśka super niespodzianka a spamuj ile wlezie:))))
No i zarąbiście, że Fifolek już zdrowy.

My dziś byliśmy na szczepieniu i jestem duuuumna z mojego synka. Tylko raz cichutko pisnął przy wkłuciu a zaraz potem walnął uśmiech do pielęgniarki:)))
Teraz na wieczór był marudny(to pewnie po szczepince ale już ok:)))

A tak poza tym to ważymy już 7380 i mamy 70 CM:)
ja równiez ciesze się że Filipek zdrowy :) duży Twój chłopek już jest;) u nas wpisuja w książeczkę tylko centyle , nie wiem ile Filipek mój ma cm, jak ostatnio próbowałam go zmierzyć to miał 62, ale ne wiem czy dbrze to robiłam :)

Laski wpadam na chwilke tylko po to by poinformowac ze moje dziecko po kontroli !
FILIP ZDROWY !!!!!! Zero zastrzykow ,zero lekow,zero inhalacji ,normalnie juz KONIEC !
Pani doktor go pochwalila mimo ze na jej widok jak sie nachylila nad nim sie rozplakal hahaha !

Ale sie ciesze ! Jeszcze moze troche po zastrzykach marudzic ,ale to ze 2 dni moze byc nie swoj !

Jestem strasznie szczesliwa
A moj humor poprawil tez tel od Jarka "Niunia ubieraj sie "
-co sie dzieje ?
- No ubieraj sie zaraz po Ciebie podjade
sie zebralam w szoku !!! Malego zostawilam bratu na moment i wychodze wsiadlam do auta ,jedziemy!!!!!
Podjezdza moj malzonek pod fryzjera lec ,bo masz juz zaplacone rob z wlosami co ci sie podoba - odpoczniesz od malego !

:))))))))
No i poszlam !!!!!! se zrobilam balejaz na lepetynie :) podcielam wlos i zrobilam grzywe !

maz mnie ciagnie do wyra ;) - chyba mu sie podoba ahahhah!

ODPOCZELAM PSYCHICZNIE!Wiecie co ja kocham mego meza na maxa hahahh :) I kocham te jego niespodzianki!

no i do tego radosc nie z tej ziemi ze moje dziecko jest juz zdrowe :) !!!!!!

Lece do Jarka sie potulic !Jutro nadrobie was - znacie mnie zawsze to robie - puszcze spamem troche !

Nie no,gdzie ty kobieto takiego faceta znalazlas?:-DNormalnie jest nie do opisania:-);-)ciesz sie bo nie kazda tak ma:tak:;-)i kochaj ile wlezie:-D:-D:-D
SUPER ze Fifi juz zdrowiutki:-)no ale nie moglo byc inaczej,tyle kciukow w koncu bylo za niego trzymanych;-)
No ale masz minusa,jak wejde na album i tam nie bedzie nowej fotki z fryzurka to ubije jak psa:tak::wściekła/y:kurka ja nie wytzymam z ciekawosci:-D

Laski wpadam na chwilke tylko po to by poinformowac ze moje dziecko po kontroli !
FILIP ZDROWY !!!!!! Zero zastrzykow ,zero lekow,zero inhalacji ,normalnie juz KONIEC !
Pani doktor go pochwalila mimo ze na jej widok jak sie nachylila nad nim sie rozplakal hahaha !

Ale sie ciesze ! Jeszcze moze troche po zastrzykach marudzic ,ale to ze 2 dni moze byc nie swoj !

Jestem strasznie szczesliwa
A moj humor poprawil tez tel od Jarka "Niunia ubieraj sie "
-co sie dzieje ?
- No ubieraj sie zaraz po Ciebie podjade
sie zebralam w szoku !!! Malego zostawilam bratu na moment i wychodze wsiadlam do auta ,jedziemy!!!!!
Podjezdza moj malzonek pod fryzjera lec ,bo masz juz zaplacone rob z wlosami co ci sie podoba - odpoczniesz od malego !

:))))))))
No i poszlam !!!!!! se zrobilam balejaz na lepetynie :) podcielam wlos i zrobilam grzywe !

maz mnie ciagnie do wyra ;) - chyba mu sie podoba ahahhah!

ODPOCZELAM PSYCHICZNIE!Wiecie co ja kocham mego meza na maxa hahahh :) I kocham te jego niespodzianki!

no i do tego radosc nie z tej ziemi ze moje dziecko jest juz zdrowe :) !!!!!!

Lece do Jarka sie potulic !Jutro nadrobie was - znacie mnie zawsze to robie - puszcze spamem troche !

ech takich facetow ze swieca szukac !!!!

i kochany fifi zdrowy !!

no wlasnie swietnie dziala na dzieci !! moja siostra dzieciakom do 5 roku zycia nie podala antybiotyku !! /dopiero jak poszly do przedszkola ... / a u dzieci efekt placebo nie moze dzialac !!!

no własnie mea chyba nie bardzo bo to jest oddziaływanie na psychike

Placebo – Wikipedia, wolna encyklopedia

my w pracy czasem tez uzywamy tego efektu
u stałych klientow/pacjentow
ktorzy notorycznie wymuszja leki przeciwbolowe
Na Cl działa cuda :-D

chyba nie powinnam tego pisac jako przykladu:baffled:

reklama
Do góry