reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

ja swoja to mam pod broda na pozycjie " do swiata " chyba jeszcze troche za wczesnie ale moze sie myle marta sie na tym zna
moja tak lubi byc noszona namietnie ciumka chuste tzn. w takiej poycji jak ty pokazałas

Ułożenie przodem do świata może dziecku zaszkodzić dlatego, że cały ciężar ciała opiera się na kroczu, nóżki zwisają w dół a powinny być w tej pozycji kucznej. Kręgosłup też się nienaturalnie wygina. Ja bym z taką pozycją noszenia poczekała aż dziecko podrośnie;-);-)

reklama
a co do homeopatii to w ciąży nie raz mnie wyleczyły krople do nosa Euphorbium, Osciloccociunum i tabletki na gardło Homeogene 9 :-)

no ja tez tych do nosa uzywałam i L 52 i wydawało mi sie ze mi to wogole nie pomaga:baffled::zawstydzona/y:

no i jeszcze jak do tego obejrzałam uwage na temat homeopatii:blink:
pewnie nastawienie tez robi swoje

kopciuszku on jest z firmy la roche posay ??bo tylko to mi w google wyskakuje

dzieki dziewczyny babcia jeszcze probuje sie usmiechac- dzis złapała mnie za nos i sie usmiechneła
starosc sie Bogu nie udała:no:
cieszmy sie tym co do mamy
a ja mam " słabosc " do starszych ludzi bo mnie od malenkiego do momentu az poszłam do szkoły prababcia chowała
Tak własnie z tej firmy:tak:

cholercia a ja sie jakos do homeopati nie moge przekonac
nie wiem dokonca czemu
ale jakos w to nie wierze
wydaje mi sie ze takie placebo
to moze tylko na dorosłych działac
obym sie nie musiała przekonac

no wlasnie swietnie dziala na dzieci !! moja siostra dzieciakom do 5 roku zycia nie podala antybiotyku !! /dopiero jak poszly do przedszkola ... / a u dzieci efekt placebo nie moze dzialac !!!

Laski wpadam na chwilke tylko po to by poinformowac ze moje dziecko po kontroli !
FILIP ZDROWY !!!!!! Zero zastrzykow ,zero lekow,zero inhalacji ,normalnie juz KONIEC !
Pani doktor go pochwalila mimo ze na jej widok jak sie nachylila nad nim sie rozplakal hahaha !

Ale sie ciesze ! Jeszcze moze troche po zastrzykach marudzic ,ale to ze 2 dni moze byc nie swoj !

Jestem strasznie szczesliwa
A moj humor poprawil tez tel od Jarka "Niunia ubieraj sie "
-co sie dzieje ?
- No ubieraj sie zaraz po Ciebie podjade
sie zebralam w szoku !!! Malego zostawilam bratu na moment i wychodze wsiadlam do auta ,jedziemy!!!!!
Podjezdza moj malzonek pod fryzjera lec ,bo masz juz zaplacone rob z wlosami co ci sie podoba - odpoczniesz od malego !

:))))))))
No i poszlam !!!!!! se zrobilam balejaz na lepetynie :) podcielam wlos i zrobilam grzywe !

maz mnie ciagnie do wyra ;) - chyba mu sie podoba ahahhah!

ODPOCZELAM PSYCHICZNIE!Wiecie co ja kocham mego meza na maxa hahahh :) I kocham te jego niespodzianki!

no i do tego radosc nie z tej ziemi ze moje dziecko jest juz zdrowe :) !!!!!!

Lece do Jarka sie potulic !Jutro nadrobie was - znacie mnie zawsze to robie - puszcze spamem troche !

Laski wpadam na chwilke tylko po to by poinformowac ze moje dziecko po kontroli !
FILIP ZDROWY !!!!!! Zero zastrzykow ,zero lekow,zero inhalacji ,normalnie juz KONIEC !
Pani doktor go pochwalila mimo ze na jej widok jak sie nachylila nad nim sie rozplakal hahaha !

Ale sie ciesze ! Jeszcze moze troche po zastrzykach marudzic ,ale to ze 2 dni moze byc nie swoj !

Jestem strasznie szczesliwa
A moj humor poprawil tez tel od Jarka "Niunia ubieraj sie "
-co sie dzieje ?
- No ubieraj sie zaraz po Ciebie podjade
sie zebralam w szoku !!! Malego zostawilam bratu na moment i wychodze wsiadlam do auta ,jedziemy!!!!!
Podjezdza moj malzonek pod fryzjera lec ,bo masz juz zaplacone rob z wlosami co ci sie podoba - odpoczniesz od malego !

:))))))))
No i poszlam !!!!!! se zrobilam balejaz na lepetynie :) podcielam wlos i zrobilam grzywe !

maz mnie ciagnie do wyra ;) - chyba mu sie podoba ahahhah!

ODPOCZELAM PSYCHICZNIE!Wiecie co ja kocham mego meza na maxa hahahh :) I kocham te jego niespodzianki!

no i do tego radosc nie z tej ziemi ze moje dziecko jest juz zdrowe :) !!!!!!

Lece do Jarka sie potulic !Jutro nadrobie was - znacie mnie zawsze to robie - puszcze spamem troche !
Aśka super niespodzianka a spamuj ile wlezie:))))
No i zarąbiście, że Fifolek już zdrowy.

My dziś byliśmy na szczepieniu i jestem duuuumna z mojego synka. Tylko raz cichutko pisnął przy wkłuciu a zaraz potem walnął uśmiech do pielęgniarki:)))
Teraz na wieczór był marudny(to pewnie po szczepince ale już ok:)))

A tak poza tym to ważymy już 7380 i mamy 70 CM:)

Dolną szóstkę:-( ale i tak dziury nie bedzie bo kolejna ósemka wychodzi więc będzie miała miejsce...
W kazdym razie w tej ciązy potwornie mi się zęby popsuły, ale już wizyty u dentysty zakończone;-)
Ja żadnych dziur nie mam, ale i tak muszę iść de zębola bo wieki tam nie byłam a i tak zapewne on coś wynajdzie;) Tylko żeby mi się tak chciało tam iść jak mi się nie chce..

reklama
Aśka fajny ten Twój Mężuś:) Momentami to aż zazdroszczę, ale nie powinnam bo jak o coś poproszę J to zawsze to mam, nawet jakby miał na głowie stanąć:) Rozpieszcza mnie, ale w inny sposób niż Twój Ciebie. Mój zawsze powtarza, że w tym a tym miejscu dał mi tyle a tyle kasy i mam sobie za to coś kupić jak będę chciała:) A jak jeździ na zakupy bo mój facet też i sam jeździ po zakupy do lodówki itp to zawsze pyta co bym chciała:)

Do góry