reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

ja swoja to mam pod broda na pozycjie " do swiata " chyba jeszcze troche za wczesnie ale moze sie myle marta sie na tym zna
moja tak lubi byc noszona namietnie ciumka chuste tzn. w takiej poycji jak ty pokazałas

Ułożenie przodem do świata może dziecku zaszkodzić dlatego, że cały ciężar ciała opiera się na kroczu, nóżki zwisają w dół a powinny być w tej pozycji kucznej. Kręgosłup też się nienaturalnie wygina. Ja bym z taką pozycją noszenia poczekała aż dziecko podrośnie;-);-)

reklama
a co do homeopatii to w ciąży nie raz mnie wyleczyły krople do nosa Euphorbium, Osciloccociunum i tabletki na gardło Homeogene 9 :-)

no ja tez tych do nosa uzywałam i L 52 i wydawało mi sie ze mi to wogole nie pomaga:baffled::zawstydzona/y:

no i jeszcze jak do tego obejrzałam uwage na temat homeopatii:blink:
pewnie nastawienie tez robi swoje

kopciuszku on jest z firmy la roche posay ??bo tylko to mi w google wyskakuje

dzieki dziewczyny babcia jeszcze probuje sie usmiechac- dzis złapała mnie za nos i sie usmiechneła
starosc sie Bogu nie udała:no:
cieszmy sie tym co do mamy
a ja mam " słabosc " do starszych ludzi bo mnie od malenkiego do momentu az poszłam do szkoły prababcia chowała
Tak własnie z tej firmy:tak:

cholercia a ja sie jakos do homeopati nie moge przekonac
nie wiem dokonca czemu
ale jakos w to nie wierze
wydaje mi sie ze takie placebo
to moze tylko na dorosłych działac
obym sie nie musiała przekonac

no wlasnie swietnie dziala na dzieci !! moja siostra dzieciakom do 5 roku zycia nie podala antybiotyku !! /dopiero jak poszly do przedszkola ... / a u dzieci efekt placebo nie moze dzialac !!!

Laski wpadam na chwilke tylko po to by poinformowac ze moje dziecko po kontroli !
FILIP ZDROWY !!!!!! Zero zastrzykow ,zero lekow,zero inhalacji ,normalnie juz KONIEC !
Pani doktor go pochwalila mimo ze na jej widok jak sie nachylila nad nim sie rozplakal hahaha !

Ale sie ciesze ! Jeszcze moze troche po zastrzykach marudzic ,ale to ze 2 dni moze byc nie swoj !

Jestem strasznie szczesliwa
A moj humor poprawil tez tel od Jarka "Niunia ubieraj sie "
-co sie dzieje ?
- No ubieraj sie zaraz po Ciebie podjade
sie zebralam w szoku !!! Malego zostawilam bratu na moment i wychodze wsiadlam do auta ,jedziemy!!!!!
Podjezdza moj malzonek pod fryzjera lec ,bo masz juz zaplacone rob z wlosami co ci sie podoba - odpoczniesz od malego !

:))))))))
No i poszlam !!!!!! se zrobilam balejaz na lepetynie :) podcielam wlos i zrobilam grzywe !

maz mnie ciagnie do wyra ;) - chyba mu sie podoba ahahhah!

ODPOCZELAM PSYCHICZNIE!Wiecie co ja kocham mego meza na maxa hahahh :) I kocham te jego niespodzianki!

no i do tego radosc nie z tej ziemi ze moje dziecko jest juz zdrowe :) !!!!!!

Lece do Jarka sie potulic !Jutro nadrobie was - znacie mnie zawsze to robie - puszcze spamem troche !

Laski wpadam na chwilke tylko po to by poinformowac ze moje dziecko po kontroli !
FILIP ZDROWY !!!!!! Zero zastrzykow ,zero lekow,zero inhalacji ,normalnie juz KONIEC !
Pani doktor go pochwalila mimo ze na jej widok jak sie nachylila nad nim sie rozplakal hahaha !

Ale sie ciesze ! Jeszcze moze troche po zastrzykach marudzic ,ale to ze 2 dni moze byc nie swoj !

Jestem strasznie szczesliwa
A moj humor poprawil tez tel od Jarka "Niunia ubieraj sie "
-co sie dzieje ?
- No ubieraj sie zaraz po Ciebie podjade
sie zebralam w szoku !!! Malego zostawilam bratu na moment i wychodze wsiadlam do auta ,jedziemy!!!!!
Podjezdza moj malzonek pod fryzjera lec ,bo masz juz zaplacone rob z wlosami co ci sie podoba - odpoczniesz od malego !

:))))))))
No i poszlam !!!!!! se zrobilam balejaz na lepetynie :) podcielam wlos i zrobilam grzywe !

maz mnie ciagnie do wyra ;) - chyba mu sie podoba ahahhah!

ODPOCZELAM PSYCHICZNIE!Wiecie co ja kocham mego meza na maxa hahahh :) I kocham te jego niespodzianki!

no i do tego radosc nie z tej ziemi ze moje dziecko jest juz zdrowe :) !!!!!!

Lece do Jarka sie potulic !Jutro nadrobie was - znacie mnie zawsze to robie - puszcze spamem troche !
Aśka super niespodzianka a spamuj ile wlezie:))))
No i zarąbiście, że Fifolek już zdrowy.

My dziś byliśmy na szczepieniu i jestem duuuumna z mojego synka. Tylko raz cichutko pisnął przy wkłuciu a zaraz potem walnął uśmiech do pielęgniarki:)))
Teraz na wieczór był marudny(to pewnie po szczepince ale już ok:)))

A tak poza tym to ważymy już 7380 i mamy 70 CM:)

Dolną szóstkę:-( ale i tak dziury nie bedzie bo kolejna ósemka wychodzi więc będzie miała miejsce...
W kazdym razie w tej ciązy potwornie mi się zęby popsuły, ale już wizyty u dentysty zakończone;-)
Ja żadnych dziur nie mam, ale i tak muszę iść de zębola bo wieki tam nie byłam a i tak zapewne on coś wynajdzie;) Tylko żeby mi się tak chciało tam iść jak mi się nie chce..

reklama
Aśka fajny ten Twój Mężuś:) Momentami to aż zazdroszczę, ale nie powinnam bo jak o coś poproszę J to zawsze to mam, nawet jakby miał na głowie stanąć:) Rozpieszcza mnie, ale w inny sposób niż Twój Ciebie. Mój zawsze powtarza, że w tym a tym miejscu dał mi tyle a tyle kasy i mam sobie za to coś kupić jak będę chciała:) A jak jeździ na zakupy bo mój facet też i sam jeździ po zakupy do lodówki itp to zawsze pyta co bym chciała:)

Do góry