reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

Kopciuszku ja mam prosbe... kiedys wyslalals linki z bluzkami... debatowalysmy nad tym ktora lepiej by w nich wqygladala.... mozesz sprobowac sobie przypomniec o co mi chodzi?? bo ja tam szukalam jeszcze inne bluzki od tej osoby czy sklepu i upatrzalam taka jedna ale po formacie kompa nie mam zadnej zakladki w przegladarce...:( zapomnialam gdzies sobie zapisac...:-(

Zapewne chodzilo ci o ta
PROMOCJA KESI BLUZECZKA Z WIĄZANYM GOLFIKIEM (895181783) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
ale jestem padnięta... mam dość, wszystko mnie boli :-( marzę o długiej gorącej kąpieli i przespanej nocy (ale na marzeniach się zapewne skończy).
przyszedł dziś bujaczek, Daniel narazie nie jest do niego przekonany ale myślę, że się przyzwyczai. cały czas mu furczy w nosku i źle mu oddychać momentami, już nie wiem co mam robić - psikam mu wodą morską, smaruję maścią majerankową pod noskiem a i tak nie jestem w stanie ściągnąć wszystkiego fridą. jak można jeszcze mu rozrzedzić katarek?
też majerankiem ale naparem;-) zagotuj w garnku wodę i wrzuć majeranek, potrzymaj Małego nad parą kilka minut, naprawdę doskonale rozrzedza wydzielinkę w nosku;-)
wlasnie zrobil zielono czarna i twarda;/

nic jutro jade do lekarza i na usg brzuszka...
bo sie juz martwie 3 dni ulewa...i zwraca okolo polowy porcji..je malo bo po 130ml...;/

Mea sprobuje...ale nie wiem czy u mine to jest..widzialam nan h.a. a to chyba nie to samo??

FDAFF dzwonilam wczoraj powiedziala mi zebym, nie dawala jablka i przestala dopajac...ze to od dopajania...idiotka..nic zadzwonie wieczorem jeszcze do wujka...
To faktycznie lepiej do lekarza iśc.
Mea- świetna ta chusta tylko... hm... Lidka za Chiny luidowe brzuszkiem do mamusi siedzieć nie będzie. Da się toto zawiązać tak żeby bobas patrzył przed siebie?
Ja dziś mam jakiegoś doła- nic się nie chce, nie podobam się sobie, waga pokazała więce3j niż wczoraj a na dodatek coś mi odbiło żeby wyparzyć Lidkowe grzechotki- wrzuciłam do gara i zapomniałam. W efekcie sąś do niczego a najgorsze że powyginała się też ta ulubiona mojej córci i kicha...
Oprócz tehgo toto młode drze się bez powodu a jutro jedziemy do teśców na święta.... Ale mam nasdzeje że będzie jak u Asi-jutro wstanę z zapałem do pracy i w dobrym humorze
Potwierdzam:tak: Mea super:-):-):-)

Co do wiązania to Lajtway w chuście nie wiążemy dziecka pleckami do nas:no: Ortopeda mi mówił że to zła pozycja do trzymania dziecka:-(

A ja jestem po taksańskiej masakrze piłą mechaniczną a tak dokłądniej to po wizycie u dentysty, zęba mi wyrywał:no::no::no: koszmarrr:wściekła/y::wściekła/y: bolało, na dodatek ząb się wykruszył więc musiał go wydłubywać, nikomu tego nie życzę!!!

witam
u mnie urwanie głowy babcia jest w szpitalu
jezdze codziennie popołudniu z siostra zeby ja troche podkarmic wymasowac i zmieniec pozycje
bo juz jest niechodzaca i jak tak dalej pojdzie bedzie miec odlezyny
wczoraj jeszcze z łozka spadła ach i wyglada jakby z oswięcimia wrociła skora i kosci
generalnie wybiera sie juz powolutku do Bozi:-(

Mamo Stacha zdrowka dla chopakow i dla ciebie
Lajtway dla Milenki [*]

Kopciuszku przypomnij mi jak sie nazywa ten krem na N co patrysiowi kupiłas
Mea fajnie wygladacie z agatka przy tym twoim duzym biuscie to agatka ta daleko od ciebie ja swoja to mam pod broda na pozycjie " do swiata " chyba jeszcze troche za wczesnie ale moze sie myle marta sie na tym zna
moja tak lubi byc noszona namietnie ciumka chuste tzn. w takiej poycji jak ty pokazałas

ale jestem padnięta... mam dość, wszystko mnie boli :-( marzę o długiej gorącej kąpieli i przespanej nocy (ale na marzeniach się zapewne skończy).
przyszedł dziś bujaczek, Daniel narazie nie jest do niego przekonany ale myślę, że się przyzwyczai. cały czas mu furczy w nosku i źle mu oddychać momentami, już nie wiem co mam robić - psikam mu wodą morską, smaruję maścią majerankową pod noskiem a i tak nie jestem w stanie ściągnąć wszystkiego fridą. jak można jeszcze mu rozrzedzić katarek?

ja rozrzedzam homeopatami ... ale nie powiem ci ktory z tych 2 co mam jest na rozrzedzanie katarku ... moze poszukaj w okolicy lekarza homeopaty !! ja uwazam ze to jeden z lepszych sposobow leczenia takich kaszlo/katarkow !!!

Cherie po trzezcim miesiacu mozesz mu troche uzyc Nasivin soft
marta wspolczuje ja sie łudze ze mi to same wypadna jak przyjdzie czas mnie na szczescie ciaza oszczedziła a tak bardzo chciała leczyc zeby bo miałam czas
a ktorego ci rwali:baffled:

Cherie po trzezcim miesiacu mozesz mu troche uzyc Nasivin soft
marta wspolczuje ja sie łudze ze mi to same wypadna jak przyjdzie czas mnie na szczescie ciaza oszczedziła a tak bardzo chciała leczyc zeby bo miałam czas
a ktorego ci rwali:baffled:
Dolną szóstkę:-( ale i tak dziury nie bedzie bo kolejna ósemka wychodzi więc będzie miała miejsce...
W kazdym razie w tej ciązy potwornie mi się zęby popsuły, ale już wizyty u dentysty zakończone;-)

witam
jezdze codziennie popołudniu z siostra zeby ja troche podkarmic wymasowac i zmieniec pozycje
wczoraj jeszcze z łozka spadła ach i wyglada jakby z oswięcimia wrociła skora i kosci
Dobrze, że Babcia ma takie cudowne wnuczki:tak:

ja rozrzedzam homeopatami ... ale nie powiem ci ktory z tych 2 co mam jest na rozrzedzanie katarku ... moze poszukaj w okolicy lekarza homeopaty !! ja uwazam ze to jeden z lepszych sposobow leczenia takich kaszlo/katarkow !!!
cholercia a ja sie jakos do homeopati nie moge przekonac
nie wiem dokonca czemu
ale jakos w to nie wierze
wydaje mi sie ze takie placebo
to moze tylko na dorosłych działac
obym sie nie musiała przekonac

Mea fajnie wygladacie z agatka przy tym twoim duzym biuscie to agatka ta daleko od ciebie ja swoja to mam pod broda na pozycjie " do swiata " chyba jeszcze troche za wczesnie ale moze sie myle marta sie na tym zna
moja tak lubi byc noszona namietnie ciumka chuste tzn. w takiej poycji jak ty pokazałas

no wlasnie sie zastanawialam ze to ze jest daleko to chyba nie za fajnie ... ale zobaczymy ... narazie wkladam ja na chwile niech sie przyzwyczaja ... moze sie jej spodoba ... gorzej jak potem bedzie chciala byc ciagle na rekach ...

reklama
też majerankiem ale naparem;-) zagotuj w garnku wodę i wrzuć majeranek, potrzymaj Małego nad parą kilka minut, naprawdę doskonale rozrzedza wydzielinkę w nosku;-)

To faktycznie lepiej do lekarza iśc.

Potwierdzam:tak: Mea super:-):-):-)

Co do wiązania to Lajtway w chuście nie wiążemy dziecka pleckami do nas:no: Ortopeda mi mówił że to zła pozycja do trzymania dziecka:-(

A ja jestem po taksańskiej masakrze piłą mechaniczną a tak dokłądniej to po wizycie u dentysty, zęba mi wyrywał:no::no::no: koszmarrr:wściekła/y::wściekła/y: bolało, na dodatek ząb się wykruszył więc musiał go wydłubywać, nikomu tego nie życzę!!!

Ojojoj:-(nie zazdroszcze:no:szczerze powiem nawet nie wiem co to znaczy:no:

witam
Kopciuszku przypomnij mi jak sie nazywa ten krem na N co patrysiowi kupiłas

Kochana czasami lepiej jak Bozia zabierze do siebie...najgorsze jest patrzec na bliskich w cierpieniu:-(

A ten kremik do buziuni to Nutritic.

Do góry