reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

brrrrrrrrr kiedy sie ten okres skonczy??? to juz tydzien a ja mniejszej ilosci tego czegos nie zauwazam.... musze do gin pojsc bo koncze jeszcze azalie ale jak wiadomo cyc w odstawke juz prawie calkiem poszedl wiec niech mi cos innego da..........

zauwazylyscie??? ja na bb o tej godzinie!!!!!!!!szok!!!!!!!! ale mje dziecie jak nigdy spi o tej porze,,, i to juz blisko 2 h.... to dobrze przynajmniej marudzic nie bedzie,,,, znow jej sie cos przestawilo i tylko na rekach chce byc,, i tylko u mnie!!!!!!!

poklocilam sie z moim J.... nosz on jest do cholery ojcem a ja od poczatku nie przespalam pod rzad wiecej jak 2 godz,,,, jego nawet ryk malej nie rusza.... wiec sie zkurzylam i powiedzialam ze skoro juz karmie butelka to jedno karmienie on musi przejac no i choc jedna noc w tyg cala..... bo PADAM!!!

juz zaczelam miec braki cierpliwosci,,,, i wstyd sie przyznac ale wczoraj jak mala ryczala juz z godzine bo tylko rece i rece_ a probowalam ja przetzymac po kolejenej probie nia potrzasnelam,,,,nie mocno-fakt uspokoila sie od razu ale ja mam nadal wyrzuty sumienia ... bo jak ja moglam.....

bosz wariuje.... wygladam jak wieloryb,,, nie wysypiam sie ,,, mpja wizyta u fryzjera to klapa.... i jeszcze te chrzciny w poniedzialek.... i tluumy gosci.... nie wytzrymam

reklama
Ja dziś wszystko ładnie posprzątałam w domu, z Małą się wybawiłam i mi usnęła, więc mam chwilę na neta, ale wnerwiłam się na J i mi humor się zjeeeebał. On to mnie czasem tak wkurza, że zaraz mam myśli po cholerę z nim jestem. Ale to tylko emocje bo mi potem te głupie myśli mijają..

Ja dziś wszystko ładnie posprzątałam w domu, z Małą się wybawiłam i mi usnęła, więc mam chwilę na neta, ale wnerwiłam się na J i mi humor się zjeeeebał. On to mnie czasem tak wkurza, że zaraz mam myśli po cholerę z nim jestem. Ale to tylko emocje bo mi potem te głupie myśli mijają..
skąd ja to znam:-D:-D:-D
po ślubie będzie jeszcze gorzej:tak::-)ale da się żyć:happy2:

brrrrrrrrr kiedy sie ten okres skonczy??? to juz tydzien a ja mniejszej ilosci tego czegos nie zauwazam.... musze do gin pojsc bo koncze jeszcze azalie ale jak wiadomo cyc w odstawke juz prawie calkiem poszedl wiec niech mi cos innego da..........

zauwazylyscie??? ja na bb o tej godzinie!!!!!!!!szok!!!!!!!! ale mje dziecie jak nigdy spi o tej porze,,, i to juz blisko 2 h.... to dobrze przynajmniej marudzic nie bedzie,,,, znow jej sie cos przestawilo i tylko na rekach chce byc,, i tylko u mnie!!!!!!!

poklocilam sie z moim J.... nosz on jest do cholery ojcem a ja od poczatku nie przespalam pod rzad wiecej jak 2 godz,,,, jego nawet ryk malej nie rusza.... wiec sie zkurzylam i powiedzialam ze skoro juz karmie butelka to jedno karmienie on musi przejac no i choc jedna noc w tyg cala..... bo PADAM!!!

juz zaczelam miec braki cierpliwosci,,,, i wstyd sie przyznac ale wczoraj jak mala ryczala juz z godzine bo tylko rece i rece_ a probowalam ja przetzymac po kolejenej probie nia potrzasnelam,,,,nie mocno-fakt uspokoila sie od razu ale ja mam nadal wyrzuty sumienia ... bo jak ja moglam.....

bosz wariuje.... wygladam jak wieloryb,,, nie wysypiam sie ,,, mpja wizyta u fryzjera to klapa.... i jeszcze te chrzciny w poniedzialek.... i tluumy gosci.... nie wytzrymam
ja na początku musiałam podkłady gin nosić bo tak się lało i to po 3 tyg
co do karmienia to masz rację-ja zrobiłam to samo:tak:
też czasami brak mi cierpliwości-wtedy krzyczę sama do siebie i płaczę-to raczej normalne
spęd rodzinny mam w niedziele więc też rozumiem-już jestem chora:szok:

Musze dzis posprzatac w koncu ale mam lenia bo ta pogoda jest depresyjna zaraz sie zbiore i troche ogarne T dzis je na uczelni wiec nie robie obiadu a jutro jade na zakupy dla malego bo jak poprzebieralam jego ciuchy to uzbieralam worek chyba 20 kg ciuchow z ktorych wyrosl ale na gore do schowka schowam moze sie przyda kiedys:)

ja tez mam dzis mega lenia ... nic mi sie nie chce ...

ale opanowalam juz wiazanie elastycznej chusty ... jak agatka wstanie to wyprobuje i zobaczymy czy sie jej bedzie podobalo :)

Witam się deszczowo!!!!
Mega Leń doszedł i do mnie- po prostu masakra!!!Wszystko przekładam na jutro, na jutro aż w końcu zastaną mnie święta a jak daleko w lesie!!
Kurna ja już dwa tyg nie karmię, Yaz czeka aby go zacząć brac tylko @ brak, poseksiłabym się ale bez tabletek to mi się nie chce za bardzo....

Witam się deszczowo!!!!
Mega Leń doszedł i do mnie- po prostu masakra!!!Wszystko przekładam na jutro, na jutro aż w końcu zastaną mnie święta a jak daleko w lesie!!
Kurna ja już dwa tyg nie karmię, Yaz czeka aby go zacząć brac tylko @ brak, poseksiłabym się ale bez tabletek to mi się nie chce za bardzo....

ja zaplanowalam na jutro pieczenie a w sobote masy do ciasta ... wiecej w tym roku nie robie bo pierwszy dzien swiat w krakowie a drugi u mamy :)

reklama
Witam się deszczowo!!!!

ahha ja tez mam lenia ledwo umylam naczynia..... a zaarz serial moj leci... pozniej obiad trzeba robic ehhhh nie chce mi sie...
a ja wlasnie jestem po @:-)
dzis na pewno cos bedzie:-)
co do miesiaczki to ja po zaprzestaniu karmienia po 3 tyg dostalam..

Do góry