D
daffodill
Gość
cześć wszystkim
zamknięty stał się otwarty??
no wlasnie tego nie wiemy....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
cześć wszystkim
zamknięty stał się otwarty??
hej laseczki!!
nie bylo mnie ze hhooohoooo
ale po zakopanym pojechalam od mamy a teraz jeste w krk u siostry...
takze nie mamy za ciekawie..;/
mam nadzieje ze wszytskie bobasy zdrowe jak rybki!!!!
u nas narazie wszystko zle;/
mleko mi zaniklo...nerwy...;/
maly ulewa po sztucznym..;/
kupa raz na kilka dni;/
takze lipa..
probowalismy jabluszka ale nie pomaga;/ daje lyzeczke dziennie...
probiotyki przestaly dzialac..chyba sie przyzwyczail....
i pic nie chce..;/
ciagle chce na rekach...placze...wazy 7,5 kg...
ja padam na ryjek..;/
i jeszcze ta aytuacja w domu ze czuje sie jak bezdomna..,..
w czercu konczy sie umowa najmu i wyprowadzam sie do swojego meiszkania z dzieckiem..;/
a teraz ubieram malego i lece do bib;ioteki...
pozdrawiamy was goraco!!!
super wanienka!U nas żadnych nowości.
Przygotowania do ślubu pełną parą, to już za miesiąc z groszami
Od soboty jestem szczęśliwą narzeczoną - no fakt wiadomy już, ale niby mały pierścionek a jak dużo zmienia w życiuUszczęśliwia mega mocno
![]()
Przestałam nad ranem zabierać Martynkę do naszego łóżka i jednak nie odzwyczaiła się od swojegoJakoś z nią w trójkę w łóżku było ciasno. Mamy łóżko 160 na 200, ale J się tak rozwala, Martynka też, że ja mam jakieś 20cm for me
(z nutką przesady
) Masakra;D Tak więc powiedziałam dość;D
Ostatnio zaobserwowałam u siebie małego leniaW sobie, o. Jak kiedyś na bieżąco prasowałam i prałam ubrania tak teraz wszystko zalega.....
Moja mama dziś zaszalała. Kupiła Martynce wanienkę (wcześniej miała taką małą, wyrosła z niej). Zaje..bista ta wanienka, ma termometr na dnie (zresztą wkleję Wam zaraz), kupiła jej też butki takie mięciusie dla niemowląt takie eleganckie, sukienkę, ogrodniczki i maskotkę. Mama ma niezłego hopla na pkt Małej![]()
daffi ja mam niektore z 3-go dzieka...to jest zalamkaahahaah ale sie usmialam... no boskie to jest!!!
i fakt ze ja przy 1szym dziecku mam niektore nawyki co sa napisane przy drugim dziecku... załamałam sie....
kochana kupa raz na kilka dni i ulewaniem sie nie przejmuj bo to normalne! trzymam kciuki zeby sie dobrze ulozylo i szkoda ze mleczko ci zanikahej laseczki!!
kupa raz na kilka dni;/
takze lipa..
i pic nie chce..;/
ja padam na ryjek..;/
w czercu konczy sie umowa najmu i wyprowadzam sie do swojego meiszkania z dzieckiem..;/
hej hej.
to jednak okres. brzuch mnie boli :-( trochę mniej jak przed ciążą ale jednak, miałam cichą nadzieję, że mnie oszczędzi, a tu dupa...
Danielek śpi, tatuś odsypia noc a ja się lenię.
Nie masz za co przepraszać bo ja te "mądrości" stosowałam jak pierwszy raz ją uczyłam samodzielnego zasypiania;-)
Ale teraz mam ten największy problem że wszyscy śpimy w jednej sypialni i nie mogę jej tam wrzeszczącej zostawić bo obudzi mi Tomka i wtedy już całkiem katastrofa będzie!
A przenieść jej nie mam na razie gdzie..i nie chcę bo wg mnie to za prędko...nowy braciszek zostaje w sypialni a ona idzie do innego pokoju
Dziś z nią rozmawiałam cały dzień!!! A i tak jak tylko położyłam ją do łóżeczka i tylko wspomniałam że wyjdę zaczęła ryczeć
Ale znalazłam inną metodę...położyłam ją do łóżka a ja siadłam na swoim i czekałam aż zaśnie!
Stopniowo będę opuszczać sypialnię...może to podziała
Sory że wam tak truję o Hani ale martwię się o tego mojego większego bąbelka:-(
Nessi może nie będzie tak źle..Dagmar dobrze napisała!
Hania też miała..jak to określiła pani doktor..lekkie AZS i smarowałam ją do 1,5 roku emolium i na razie mamy spokój!
A z tą dietą..no przecież ty znikniesz jak będziesz tak jeść jak kiedyśJa bym też się poddała i przeszła na butlę
Akasiam trzymamy kciuki żeby wszystko było dobrze i życzę wytrwałości w ćwiczeniach..pewnie ci ciężko słuchać płaczu
Mea
Wiązanie chusty - podwójny krzyż | wideo
Wrzuta.pl - 20090809-112149
Wrzuta.pl - 20090809-105258
Chusty Elastyczne w dziale Produkty (strona informacyjna Polekont)
dziewczyny mam pytanie... po porawej stronie wyswietlaja sie dyskusje grup itp.. powiedzcie mi czy kazdy w to moze wejsc??? bo ja teraz patrze ze wyswietla sie ten moj temat na zamknietym "Linki do aguagu"... ja w grupie jestem wiec moze dlatego moge wejsc,..... ale tak mnie to dziwi czy inni spoza grupy tez to widza i moga na niego wejsc????????skoro zamkniete to nie powinno sie nawet wyswietlac.....
A My dzisiaj jesteśmy po szczepieniu ... troszku zakwilił jak pielęgniarka wyciągała igłę ale niewiele tego płaczu było, gorzej było z rana jak zakładałam mu czapkę :/ normalnie ryczał jakby go ze skóry obdzierali! ale zawsze pomaga na uspokojenie delikatne dmuchnięcie w buziębo mi się prawie już krztusić z płaczu zaczynał a tak dotarło, że czapa już na głowie, jest, nie zejdzie i trzeba się z tym faktem pogodzić, a raczej zapomnieć o istnieniu czegokolwiek na głowie
Po szczepieniu posmarowałam mu nózię maścią arnikową ,leży w łóżeczku i się bawi zabawkami, robił sobie przed chwilą krótką drzemkę i znowu zabawazaraz zmienię mu pampersa , pogadam i albo zaśnie albo do cyca albo-albo znowu drzemka :0 w międzyczasie sprawdzam czółko,
![]()
hej laseczki!!
kupa raz na kilka dni;/
takze lipa..
i pic nie chce..;/
ja padam na ryjek..;/
super wanienka!
daffi ja mam niektore z 3-go dzieka...to jest zalamkahehe
kochana kupa raz na kilka dni i ulewaniem sie nie przejmuj bo to normalne! trzymam kciuki zeby sie dobrze ulozylo i szkoda ze mleczko ci zanika
a ja sie witam!
DZIS KONCZYMY 3 MIECIACE!!!!!!!!!!!!!!
u nas pogoda wiosenna wiec niedlugo spadamy na spacerek
dziewczyny, co do azs, ja nie wiem co malemu jest ma na czole takie krostki caly czas, i pediatra kazala mi robic pranie w platkach ydlanych, w gazecie przeczytalam zae jak kaza praz w platkach to dziecko ma stan zapalny skory, ale te krostki jednego dnia sa czerwone a drugiego wogole ich nie widac:/ i sie martwie bo nie wiem co jest grane:/
i do tego czasem kluja mnie jajniki, bardziej prawy szczegolnie pod koniec dnia, moj K. twierdzi ze jajniki wrazacja do pracy po ciazy aale ja czuje ze cos jest nie tak....![]()