reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

I ja sprawdzam wodę łokciem, teraz nawet termometru nie kupowałam;-)

Sorki Aga ale nie doczytałam odnośnie tego, że siedziałaś ma łóżku zanim Hania nie zaśnie, ciesze się że poskutkowało, kilka dni i będzie dobrze, zobaczysz. No i ciesze się z postępów Tomka;-) Ja codziennie od 20 mam wolne;-) kładę dzieci spać i luuuuz....:-) codziennie nie mogę doczekać się 20;-);-):-D:-D

A co do chusty to i mój w domu dłużej niz pół godzinki nie wytrzyma;-) ale gwarantuję, że na spacerze i godzinkę spokojnie posiedzi;-) jak dzieci będą większe i zawiążemy je na plecach to dużo wygodniej będzie;-)

Ja Tomka w domu wcale nie noszę ..bo jak się nie domaga to po co mam go uczyć;-)
A co do tego wiązania na plecach:szok::szok::szok:
Dla mnie to jeszcze kosmos...na razie opanowałam tą kieszonkę a i tak jeszcze rękami go podtrzymuję;-)
Ale z czasem pewnie się przyswyczaję:-)

reklama
dziewczyny mam pytanie... po porawej stronie wyswietlaja sie dyskusje grup itp.. powiedzcie mi czy kazdy w to moze wejsc??? bo ja teraz patrze ze wyswietla sie ten moj temat na zamknietym "Linki do aguagu"... ja w grupie jestem wiec moze dlatego moge wejsc,..... ale tak mnie to dziwi czy inni spoza grupy tez to widza i moga na niego wejsc????????skoro zamkniete to nie powinno sie nawet wyswietlac.....

Hej dziewczynki ale pogoda u nas dzis do bani chyba bede siedziala w domu maly dosypia ale zaraz sie pewnie obudzi. Moj szkrab lubi lewa strone tzn w wozku albo jak sie patrzy na karuzelke albo jak go karmie to trzyma glowe prosto ale jak spi to klade go na plecy i zawsze uklada glowe na lewo nawet jak na prawo mu uloze to ja przekreca wiec pol nocy klade go na boku zeby mial glowe na prawo inaczej sie przekreca a wdzien to pieluche podkladam pod glowke no i jak lezy to tez kurcze glowa na lewo bo my jestesmy z jego lewej str zawsze wiec musze go zaczac klasc troche tak zeby mial nas po prawej bo wtedy glowe trzyma ladnie na prawo ale upodobal sobie jednak lewa strone:)

Musze dzis posprzatac w koncu ale mam lenia bo ta pogoda jest depresyjna zaraz sie zbiore i troche ogarne T dzis je na uczelni wiec nie robie obiadu a jutro jade na zakupy dla malego bo jak poprzebieralam jego ciuchy to uzbieralam worek chyba 20 kg ciuchow z ktorych wyrosl ale na gore do schowka schowam moze sie przyda kiedys:)

dziewczyny mam pytanie... po porawej stronie wyswietlaja sie dyskusje grup itp.. powiedzcie mi czy kazdy w to moze wejsc??? bo ja teraz patrze ze wyswietla sie ten moj temat na zamknietym "Linki do aguagu"... ja w grupie jestem wiec moze dlatego moge wejsc,..... ale tak mnie to dziwi czy inni spoza grupy tez to widza i moga na niego wejsc????????skoro zamkniete to nie powinno sie nawet wyswietlac.....

No właśnie:szok: ja weszłam bez problemu do innej grupy, zatem każdy tez może do naszej zaglądać:-( Tam sa nasze dane i nie chce żeby ktoś spoza naszego grona miał dostęp.

dane to malo pwoiedziane..ale sa tam nasze np najciezsze dni z zycia ciezarowek...itp.....
po co ktos ma nam czytac co tam zlego sie dzieje w naszym zyciu...po to jest zamknieta grupa... ja tez wchodze na inne takze jestem w szoku!!!!
temat Mei tez jest z tym planem ich mieszkania...

A My dzisiaj jesteśmy po szczepieniu ... troszku zakwilił jak pielęgniarka wyciągała igłę ale niewiele tego płaczu było, gorzej było z rana jak zakładałam mu czapkę :/ normalnie ryczał jakby go ze skóry obdzierali! ale zawsze pomaga na uspokojenie delikatne dmuchnięcie w buzię :) bo mi się prawie już krztusić z płaczu zaczynał a tak dotarło, że czapa już na głowie, jest, nie zejdzie i trzeba się z tym faktem pogodzić, a raczej zapomnieć o istnieniu czegokolwiek na głowie :)

Po szczepieniu posmarowałam mu nózię maścią arnikową ,leży w łóżeczku i się bawi zabawkami, robił sobie przed chwilą krótką drzemkę i znowu zabawa :) zaraz zmienię mu pampersa , pogadam i albo zaśnie albo do cyca albo-albo znowu drzemka :0 w międzyczasie sprawdzam czółko, :)

Nessi zazdroszczę dziecka bo z tą moją małą małpą idzie cholery dostać. Nie idzie jej przetłumaczyć,że muszę sprzątać a z nią na rękach jest ciężko:-D

reklama
hej laseczki!!
nie bylo mnie ze hhooohoooo
ale po zakopanym pojechalam od mamy a teraz jeste w krk u siostry...
takze nie mamy za ciekawie..;/

mam nadzieje ze wszytskie bobasy zdrowe jak rybki!!!!

u nas narazie wszystko zle;/
mleko mi zaniklo...nerwy...;/

maly ulewa po sztucznym..;/
kupa raz na kilka dni;/
takze lipa..
probowalismy jabluszka ale nie pomaga;/ daje lyzeczke dziennie...
probiotyki przestaly dzialac..chyba sie przyzwyczail....
i pic nie chce..;/

ciagle chce na rekach...placze...wazy 7,5 kg...
ja padam na ryjek..;/

i jeszcze ta aytuacja w domu ze czuje sie jak bezdomna..,..
w czercu konczy sie umowa najmu i wyprowadzam sie do swojego meiszkania z dzieckiem..;/

a teraz ubieram malego i lece do bib;ioteki...
pozdrawiamy was goraco!!!

Do góry