reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
Cheri ale najgorsze jest to że ISTNIEJĄ laski z takimi figurami:-(
Ja to bym sobie musiała bombkę kupić żeby zakryć brzuch:-D:-D:-D

A tak wogóle to myśmy dziś świntuszyli z mężem na kanapie w salonie bo jakimś cudem się złożyło że dzieci spały o tej samej porze:-D:-D:-D
Czułam się jak nastolatka bojąc się że nakryje nas mama;-)

A niestety wieczorne zasypianie Tomka nie było już takie wspaniałe:no:
Ale tak łatwo się nie poddam...ryczał chyba z pół godziny ale w końcu zasnął sam:baffled:
Dobrze że A ma na 18 bo on po 5 min ryku wymięka i leci brać synusia na ręce:-D:-D:-D

mea 100 ml malo ? jeju to ja mojemu musze czesciej próbowac podawac bo on prawie nic nie pije :confused: czasem z 10 ml ale on w sumie osttanio duzo spi wstanie i odrazu mleka chce wczesniej wypij cherbatki i dopiero mleko ale juz rozkminił ze to co innego i placze mamo dawaj mleka he no ale nasze szkarby na modyfi wiec powinny pic duzo.... no nic bedziemy próbowac...dalej...

nessi a ja jutro na 17.30 wiec bedziesz miala lepiej bo Ci opowiem jak było :-D chyba ze juz mialas ja pierwszy raz wszystkie zeby zdrowe tylko ten jeden szlak trafil dobrze ze z tyłu gdzies na dole ale w przyszlosci zrobie odbudowe ponoc 300 zl :confused: ale sie boje :sorry2::sorry2::sorry2:tak samo jak porodu :nerd:

Mi fioletowy lub czarny....ewentualnie moski:tak:
Ech mieć taką figurę:baffled:

Oj nie przesadzaj,pieknie wygladasz:tak:

Czarna :) + ten wisior co ona go tam ma :))

No jasne,ten wisior to pewnie drozszy jest od tej bluzki:-D:-D:-D

dobrze ze z fifim juz lepiej :)
jałc jak mi sie podobaja ... trudno mi wybrac kolor ... ale ja w zyciu nie bede miala takiej figury zeby w taka tunike sie ubrac ...

Wcale nie trzeba byc takim super pieknym do tej tuniki:-D
A kolor tez ciezko mi wybrac:tak:wacham sie nad gołebim,koralowym:tak:zielonego koloru nie lubie,czarnego tez nie bardzo,bialej nie chce,rózowej ani czerwonej tez nie,fioletowe ciemne mam dwie...:-D:-D:-Dteraz powiedzcie ktora bedzie z tych dwoch fajniejsza:-D
I podoba mi sie jeszcze ta
NOWOŚĆ TUNIKA BOMBKA Z BUFKAMI DEKOLT HIT (0149) (967323641) - Aukcje internetowe Allegro

nessi a ja jutro na 17.30 wiec bedziesz miala lepiej bo Ci opowiem jak było :-D chyba ze juz mialas ja pierwszy raz wszystkie zeby zdrowe tylko ten jeden szlak trafil dobrze ze z tyłu gdzies na dole ale w przyszlosci zrobie odbudowe ponoc 300 zl :confused: ale sie boje :sorry2::sorry2::sorry2:tak samo jak porodu :nerd:

Oj mam doświadczenia! oj mam! i wolę rodzić jak dawać się rwać :D - sobie rwać! ;)

ta...,jasne;) laska jestes że HO:)!

Z jakiejś tam strony laskę można w 1 % u mnie znaleźć, ale już z góry mówię, że nie z przodu! :) może mam ''giry'' jakiej laski :D

Kopciuszku- ło to! NOWOŚĆ TUNIKA BOMBKA Z BUFKAMI DEKOLT HIT (0149) (967323641) - Aukcje internetowe Allegro ładne jest, uwadatnia walory jak kto jakieś ma, ja mam ale póki karmię :D potem pozostaną mi tylko zdjęcia i wspomnienia :D a w taką tunikę to sobie będe mogła nawtykać skarpetek w cyckonosza :D

reklama
czesc dziewczynki,,,jakos nie mam czasu sie odezwac... w poniedzialek chrzcimy mala wiec ostatnie dni ciagle cos zalatwiamy.... jeszcze musimuy meeega zakupy zrobic bo u nas najblizsza rodzina liczy sobie 25osob!!!!!!!!!!!! z czego ode mnie bedzie tylko 7..... moj maz ma strasznie liczna rodizne........bosz,,,jak ja to wytrzymam,,, nie lubie takiich spedow,,,bo rodzina mojego J jest strasznie glosna...oni nie mowia tylko wrecz krzycza,,, zawsze po takim spotkaniu glowa mi peka...

no i mala nie lubi tak z rak do rak wedrowac..... wiec pewnie nerwowa bedzie,,,,i o sen bedzie w2 tych wrzaskach trudno..... ogolnie moje dziecie nie potrzebuje grobowej ciszy do spania ale wrzaski raczej jej nie zadowola.............masakra sie szykuje,,,,,,,,,,,buuuuuuuu

Do góry