reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

Przepraszam,zle przeczytalam:tak:

Nikt tu nie jest twoim wrogiem:no:za mocne slowo uzylas:tak:i nikt cie z tad nie wygania:no:sama piszesz ze masz dosc i nie bedziesz pisala.
I teraz napisalas to dla ciebie jest wazny i wyruzniony,a reszta to co...

bo te osoby zazwyczaj mnie dobrze rozumieja.... nie doszukuja sie we mnie zadnych zlych intencji..

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
My to dzisiaj na wariata wszystko .
rano kościół i spowiedź,
pojechaliśmy potem na dwa auta oddać jedno do warsztatu,
potem zakupy,
fryzjer,

i nie wiem jak minął ten dzień :) dosłownie w domu jak w przelocie LOT/u
a zaraz kąpiel trzeba szykować ehh ...

Jak tam Wasze dzieciaczki odczuły zmianę czasu ?
mój się rozregulował , robił mi 4 pobudki ...dlatego dziś kąpię później :)
mój w ogóle niee:) ale my nie mamy żadnych stałych pór...;P i tak nam odpowiada:) ale cii więcej Wam nie bede opowiadać bo to by się Wam raczej nie spodobało

czesto jest tak ze dzieci mlodsze siadaja a te starsze nie.. niektore laski sa zazdrosne i pisza to zlosliwie.. jesli Majka sama probuje to mozesz dawac jej 2 palce i niech ciwczy u nas to tak dziala ze 2tyg poznkiej julka juz prawie sama usiadzie.. jeszcze jej troche brakuje... ale podejrzewam ze jak skonczy 4 mce to sama bedzie siedziec.....

to co pogrubilam Nessi i Kopciuszku przeczytajcie jeszcze raz... napisalam ze mlodsze siadaja a te starsze nie... czy Michaś lub Patryczek sa starsze od Julki zebym kierowala swojego posta do was??? NIE!!! teraz naprawde widac kto sie doszukuje byle glupoty by mnie jakos skrytykowac... a ja tu napisalam o starszych dzieciach nie o mlodszych takze nie rozumiem dlaczego napisalyscie ze to napsialam z aluzja do was????

A ja wróciłam od fryzjera (jeny pół roku nie byłam!), czuję się dowartościowana i zwyczajowo piękna ;) fryzura dopełni mój skromny wygląd na chrzciny ... ;)
Ale co zastałam po powrocie od fryzjera po 3 godzinach!
Mąż to mi płakał prawie tak samo jak mały a jak wchodziłam do klatki to już wiedziałam ,że jest coś na rzeczy! Biedak (mąż) się tak spocił zajmowaniem małym, że stwierdził tylko ''teraz rozumiem co masz na myśli mówiąc: zmęczona''No, ba! on nie tylko był zmeczony, on był padnięty i wystraszony gorzej jak dziecko, bo mały tak mu się darł, że już miał go ubierać i lecieć szukać mnie po fryzjerach! a czemu płakał ?
bo był głodny ,
a czemu był głodny ?
bo nie chciał butli od męża |:)

hehe dobre,musisz Chłopaków częściej zostawiać samych :) praktyka czyni mistrza;)

mój w ogóle niee:) ale my nie mamy żadnych stałych pór...;P i tak nam odpowiada:) ale cii więcej Wam nie bede opowiadać bo to by się Wam raczej nie spodobało
hehe, z tego co pamiętam to pono kładziesz spac swojego synka;) ja zreszta tez, 22-23 to dla mnie dobra pora , zreszta każda prowadzi inny tryb życia, najważniejsze że mama i dziecko sa szczęśliwi ;)

Dagmar to straszne, co napisałaś :szok: ale matki takie bywają. Nawet nie matki - mam taką kumpele co obsmaruje wszystkie matki z osiedla, chociaż sama nie ma dziecka, juz krytykuje innych - mnie zresztą też :) Ale ja tam się nie daje :)) Nic zresztą nie wie o wychowywaniu dziecka :p Zawsze podpiera się chrzesniaczką (ciut starszą od naszych bąbli). Ale ja i tak robię co chcę i jak mi podpowiada serce i sumienie :D wy też tak róbcie..

No masz rację miałam podobnie z osobą która nawet dzieci nie miała- "ja bym tetry używała":-D

Mój tez wczoraj mi zasnął pieknie :)) po butli był buziak, dobranoc, smok i misiu (a raczej cała rzesza misiów :-D). Pokręcił się, pokręcil, ale zasnął przy nowej melodii karuzeli :)) nie myslałam, że uspi go karuzela :-D

brawo!!!

reklama
Ja juz powiedzialamze nie ma sie o co gniewac,przeciez kazdy moze napisac co mysli,nie z kazda bedziemy sie zgadzac

no tak ale kochana czuje sie zle z tym ze zarzucono mi ze kieruje to do was jak ja w ogole tego nie mialam na mysli... jestesmy tu razem jak rodzina a ja mam was obrazac i dyskryminowac? niby dlaczego?
no prosze....

Do góry