W
wika_20
Gość
Sylwik 45 h jednym ciagiem
ps. wiem wiem chodzilo Ci o 4 lub 5 h jednym ciagiem zapewne he;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
haha 45 h to przesada za duzo chipsow pochlaniam nad klawiatura i zacina mi sie przez te spadajace okruszkiSylwik 45 h jednym ciagiem
tyko nutramigen, ani deserków, ani kaszek, ani jabuszek, nic prucz mleczka i cherbatek nie daje małemu...i tez nie mam pojęcia skąd te zaparcia...
nessi a Ty tez idziesz jutro wyrwac zeba?
Mam dosc. Ta klotnia osiagnela takie rozmiary... Wcale nie poszlo o to ze Daffi nie umie przyjac krytyki! Prosze czytajcie uwaznie posty tyle.
OK czekam;-)no i fruzurke tez pokaz bom ciekawaKopciuszku - zdjęcia specjalnie dla Ciebie zrobię jutro
no to gratulacje z okazji samodzielnego zasypiania!Dziewczynki a teraz się ja chwalę
Od 4 dni Kajek śpi u siebie w pokoju w swoim łóżeczku. Sam tam zasypia o 20 i wstaje od 2 dni tylko raz ok. 2.30 (dziś 3.30).
Po cycu kładę do łóżeczka i sobie sam zasypia.
Tzn nie sam ale z maskotką
Myślałam, że będzie strasznie (przecież spał przy cycku od urodzenia.
Nakarmiłam go wycałowaŁam i jak zaczął ziewać poŁożyłam do łóżeczka w oczekiwaniu na ...wrzask a tu weszłam za 10 minut bo było za cicho a on spał i od tego dnia codziennie wygląda to tak samo SZOK SZOK i jeszcze raz SZOK!!!!!
no wlansnie nie nastawiam sie ze bedzie tak juz codziennie,tym bardziej ze dzis po szczepieniach....
Gratki za pierwszą przespaną noc! Tylko się nie zdziw jak to jednorazowy wybryk, u nas tak bylo pare razy przypadkowo i dopiero parenascie dni pozniej zalapal taki rytm :-) Tak czy inaczej trzymam kciuki, zeby tak zostało, bo sen super sprawa!
!
My to dzisiaj na wariata wszystko .
rano kościół i spowiedź,
pojechaliśmy potem na dwa auta oddać jedno do warsztatu,
potem zakupy,
fryzjer,
i nie wiem jak minął ten dzień dosłownie w domu jak w przelocie LOT/u
a zaraz kąpiel trzeba szykować ehh ...
Jak tam Wasze dzieciaczki odczuły zmianę czasu ?
mój się rozregulował , robił mi 4 pobudki ...dlatego dziś kąpię później
dziekuje herbatki daję dosyć sporo, ale słyszałam ze za duzotez nie powinno sie dawać, ciekawa więc jestwem ile jest to optimum dla prawie 3 miesięczneg synka (?)Sorki ze sie wtracam w rozmowy, ale moja Marta tez jest na Nutramigenie i ostatnio nie mogla zrobic kupki to strasznie plakala i musialam jej termometrem pomoc... musisz jej dawac duzo herbatki lub wody bo to mleko jest strasznie tluste i od tego sa te zaparcia..