reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
Jejciu to ja wyrodna matka jestem:szok::szok::szok::szok:
Wczoraj Tomek o 19 wypił 160 mleka sztucznego i ja o 23 chciałam go jeszcze przetrzymać bez cyca:szok::szok::no:
Głupia baba ze mnie:zawstydzona/y:
A potem się dziwię że płacze:baffled:

A jak Filip na butli to ja nie pomogę na te zaparcia bo się nie znam niestety;-)
kazde dzieciątko inaczej je;) mój NIGDY nie wypił 160 ml mleka za jednym posiłkiem... wypija 80, czasem 120 ml - t rekord, więc może z tego powodu tak często się budzi.., a co do zaparc to w środę idę na kolejne sczepienie więc się pediatry zapytam, musimy sie przemęczyc te 2 dni...

Cześć Kobietki witam się popołudniowo
Widzę że przeszła przez forum jakaś burza doczytam potem co i jak.
Ja też się chwalę że mój Michaś samodzielnie zasypia bez noszenia i bujania, myślałam że będę musiała go oduczać a on sam się oduczył chyba że to chwilowe?...

Dafi, Nessi[/B]- nie ma sensu sie kłócic, każda z Nas ma swoje zdanie na temat sadzania jak i innych rzeczy dotyczących rozwoju i wychowania maluszków, jakbyśmy sie we wszystkim zgadzały to to forum byłoby niepotrzebne:tak: wypijcie wirtualnie kielicha na zgodę:) :-D
popieram ...niedomówienia..nieporozumienia..troche emocji i proszę co się porobiło...ech szkoda....mam nadzięję,że jednak nie odejdziecie bo mnie osobiście będzie Was brakować...

Ja też się chwalę że mój Michaś samodzielnie zasypia bez noszenia i bujania, myślałam że będę musiała go oduczać a on sam się oduczył chyba że to chwilowe?...
musisz wierzyc że ta odmiana jest na stałe :-D jak będzesz konsekwentnie odkładała Michałka do łóżeczka bez kołysania to napewno mu tak zostanie ;) ja spałam z Filipkiem prawie przez 2 miesiące, ipewnego dnia odłozyłam go na noc do jego łózeczka i zasnął wciągu 20 min sam, i tak jest do tej pory :)

musisz wierzyc że ta odmiana jest na stałe :-D jak będzesz konsekwentnie odkładała Michałka do łóżeczka bez kołysania to napewno mu tak zostanie ;) ja spałam z Filipkiem prawie przez 2 miesiące, ipewnego dnia odłozyłam go na noc do jego łózeczka i zasnął wciągu 20 min sam, i tak jest do tej pory :)
To fakt trzeba byc konsekwentnym;-)
martus tulę Cię mocno....
dziękuję!

kazde dzieciątko inaczej je;) mój NIGDY nie wypił 160 ml mleka za jednym posiłkiem... wypija 80, czasem 120 ml - t rekord, więc może z tego powodu tak często się budzi.., a co do zaparc to w środę idę na kolejne sczepienie więc się pediatry zapytam, musimy sie przemęczyc te 2 dni...

Ale też Tomek ma już ponad 4 miesiące..i niby na opakowaniu pisze że w tym wieku robić porcje 150 ml:baffled: A ja tak daję wieczorem te mleko żeby nie zapomniał jak się z butli pije..no i w nadziei że pośpo dłuzej:-(
Nawet nie kracz ze to chwilowe:szok:
Tomek zaczął właśnie w dzień samodzielnie zasupiać w łóżeczku...mam nadzieję że tak mu już zostanie:-D
O nocne spanie będziemy się martwić później hi hi:-D

reklama
No i wrocilismy ze spacerku bylismy po drodze u pediatry i to charczenie niewiem co to ale misio zdrowy :) jak ryba wszystko ok :) przebadała i luzik :D

martus wirtualna ale szczera (*) for Kubusia...

nessi a Ty tez idziesz jutro wyrwac zeba?

co do zamieszania na forum najlepsze jest podejscie luuuzne jak luuuzna:-):-D
Ja sie nie wypowiadam ... dziewczyny same powinny dojsc do jakiegos porozumienia ... oby szybko :)

Do góry