reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

reklama
Jejciu to ja wyrodna matka jestem:szok::szok::szok::szok:
Wczoraj Tomek o 19 wypił 160 mleka sztucznego i ja o 23 chciałam go jeszcze przetrzymać bez cyca:szok::szok::no:
Głupia baba ze mnie:zawstydzona/y:
A potem się dziwię że płacze:baffled:

A jak Filip na butli to ja nie pomogę na te zaparcia bo się nie znam niestety;-)
kazde dzieciątko inaczej je;) mój NIGDY nie wypił 160 ml mleka za jednym posiłkiem... wypija 80, czasem 120 ml - t rekord, więc może z tego powodu tak często się budzi.., a co do zaparc to w środę idę na kolejne sczepienie więc się pediatry zapytam, musimy sie przemęczyc te 2 dni...

Cześć Kobietki witam się popołudniowo
Widzę że przeszła przez forum jakaś burza doczytam potem co i jak.
Ja też się chwalę że mój Michaś samodzielnie zasypia bez noszenia i bujania, myślałam że będę musiała go oduczać a on sam się oduczył chyba że to chwilowe?...

Dafi, Nessi[/B]- nie ma sensu sie kłócic, każda z Nas ma swoje zdanie na temat sadzania jak i innych rzeczy dotyczących rozwoju i wychowania maluszków, jakbyśmy sie we wszystkim zgadzały to to forum byłoby niepotrzebne:tak: wypijcie wirtualnie kielicha na zgodę:) :-D
popieram ...niedomówienia..nieporozumienia..troche emocji i proszę co się porobiło...ech szkoda....mam nadzięję,że jednak nie odejdziecie bo mnie osobiście będzie Was brakować...

Ja też się chwalę że mój Michaś samodzielnie zasypia bez noszenia i bujania, myślałam że będę musiała go oduczać a on sam się oduczył chyba że to chwilowe?...
musisz wierzyc że ta odmiana jest na stałe :-D jak będzesz konsekwentnie odkładała Michałka do łóżeczka bez kołysania to napewno mu tak zostanie ;) ja spałam z Filipkiem prawie przez 2 miesiące, ipewnego dnia odłozyłam go na noc do jego łózeczka i zasnął wciągu 20 min sam, i tak jest do tej pory :)

musisz wierzyc że ta odmiana jest na stałe :-D jak będzesz konsekwentnie odkładała Michałka do łóżeczka bez kołysania to napewno mu tak zostanie ;) ja spałam z Filipkiem prawie przez 2 miesiące, ipewnego dnia odłozyłam go na noc do jego łózeczka i zasnął wciągu 20 min sam, i tak jest do tej pory :)
To fakt trzeba byc konsekwentnym;-)
martus tulę Cię mocno....
dziękuję!

kazde dzieciątko inaczej je;) mój NIGDY nie wypił 160 ml mleka za jednym posiłkiem... wypija 80, czasem 120 ml - t rekord, więc może z tego powodu tak często się budzi.., a co do zaparc to w środę idę na kolejne sczepienie więc się pediatry zapytam, musimy sie przemęczyc te 2 dni...

Ale też Tomek ma już ponad 4 miesiące..i niby na opakowaniu pisze że w tym wieku robić porcje 150 ml:baffled: A ja tak daję wieczorem te mleko żeby nie zapomniał jak się z butli pije..no i w nadziei że pośpo dłuzej:-(
Nawet nie kracz ze to chwilowe:szok:
Tomek zaczął właśnie w dzień samodzielnie zasupiać w łóżeczku...mam nadzieję że tak mu już zostanie:-D
O nocne spanie będziemy się martwić później hi hi:-D

reklama
No i wrocilismy ze spacerku bylismy po drodze u pediatry i to charczenie niewiem co to ale misio zdrowy :) jak ryba wszystko ok :) przebadała i luzik :D

martus wirtualna ale szczera (*) for Kubusia...

nessi a Ty tez idziesz jutro wyrwac zeba?

co do zamieszania na forum najlepsze jest podejscie luuuzne jak luuuzna:-):-D
Ja sie nie wypowiadam ... dziewczyny same powinny dojsc do jakiegos porozumienia ... oby szybko :)

Do góry