Pauluś89
Grudzień 2009
Mam dosc. Ta klotnia osiagnela takie rozmiary... Wcale nie poszlo o to ze Daffi nie umie przyjac krytyki! Prosze czytajcie uwaznie posty tyle.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tyko nutramigen, ani deserków, ani kaszek, ani jabuszek, nic prucz mleczka i cherbatek nie daje małemu...i tez nie mam pojęcia skąd te zaparcia...a może dostaje deserki juz?
kazde dzieciątko inaczej je mój NIGDY nie wypił 160 ml mleka za jednym posiłkiem... wypija 80, czasem 120 ml - t rekord, więc może z tego powodu tak często się budzi.., a co do zaparc to w środę idę na kolejne sczepienie więc się pediatry zapytam, musimy sie przemęczyc te 2 dni...Jejciu to ja wyrodna matka jestem
Wczoraj Tomek o 19 wypił 160 mleka sztucznego i ja o 23 chciałam go jeszcze przetrzymać bez cyca
Głupia baba ze mnie
A potem się dziwię że płacze
A jak Filip na butli to ja nie pomogę na te zaparcia bo się nie znam niestety;-)
popieram ...niedomówienia..nieporozumienia..troche emocji i proszę co się porobiło...ech szkoda....mam nadzięję,że jednak nie odejdziecie bo mnie osobiście będzie Was brakować...Dafi, Nessi[/B]- nie ma sensu sie kłócic, każda z Nas ma swoje zdanie na temat sadzania jak i innych rzeczy dotyczących rozwoju i wychowania maluszków, jakbyśmy sie we wszystkim zgadzały to to forum byłoby niepotrzebne wypijcie wirtualnie kielicha na zgodę
musisz wierzyc że ta odmiana jest na stałe jak będzesz konsekwentnie odkładała Michałka do łóżeczka bez kołysania to napewno mu tak zostanie ja spałam z Filipkiem prawie przez 2 miesiące, ipewnego dnia odłozyłam go na noc do jego łózeczka i zasnął wciągu 20 min sam, i tak jest do tej poryCześć Kobietki witam się popołudniowo
Widzę że przeszła przez forum jakaś burza doczytam potem co i jak.
Ja też się chwalę że mój Michaś samodzielnie zasypia bez noszenia i bujania, myślałam że będę musiała go oduczać a on sam się oduczył chyba że to chwilowe?...
To fakt trzeba byc konsekwentnym;-)musisz wierzyc że ta odmiana jest na stałe jak będzesz konsekwentnie odkładała Michałka do łóżeczka bez kołysania to napewno mu tak zostanie ja spałam z Filipkiem prawie przez 2 miesiące, ipewnego dnia odłozyłam go na noc do jego łózeczka i zasnął wciągu 20 min sam, i tak jest do tej pory
dziękuję!martus tulę Cię mocno....
kazde dzieciątko inaczej je mój NIGDY nie wypił 160 ml mleka za jednym posiłkiem... wypija 80, czasem 120 ml - t rekord, więc może z tego powodu tak często się budzi.., a co do zaparc to w środę idę na kolejne sczepienie więc się pediatry zapytam, musimy sie przemęczyc te 2 dni...
Nawet nie kracz ze to chwiloweCześć Kobietki witam się popołudniowo
Widzę że przeszła przez forum jakaś burza doczytam potem co i jak.
Ja też się chwalę że mój Michaś samodzielnie zasypia bez noszenia i bujania, myślałam że będę musiała go oduczać a on sam się oduczył chyba że to chwilowe?...