reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
Czesc....

Laski co jest z wami???/ przeciez nie da sie poznac nikogo przez neta i lepiej nikogo nie oceniac /
jestesmy tak rozne i po tak roznych przezyciach ... nie mozemy brac wszystkiego do siebie / nigdy niewiemy co kto mial do konca na mysli / czasem niewiemy czy zartowal czy nie ...

Dafi spróbuj nauczyc sie kochana nie brac do siebie wszystkiego dosłownie zobaczysz dystans w zyciu jest barrrdzo potrzebny trzymam kciuki zebys nauczyla sie kochana go nabierac i nie chochodzi tylko o forum przyda Ci sie takze w roznych innych sytuacjach (pisze to do tego ze napisalas ze jestes wrazliwa i ze bierzesz wszystko do siebie )... poprostu spróbuj :)

oj nawet niechce mi sie pisac co u nas jakos niewiem....

ide.... na spacer bo u nas w miare ładnie i do pediatry .....z misiem z tym charczeniem dzis jego !

A jutro ide do dentysty wyrwac zeba ! bo juz i tak niz z niego nie ma ale sie boje bardziej niz porodu hehe:wściekła/y:

czesto jest tak ze dzieci mlodsze siadaja a te starsze nie.. niektore laski sa zazdrosne i pisza to zlosliwie.. jesli Majka sama probuje to mozesz dawac jej 2 palce i niech ciwczy u nas to tak dziala ze 2tyg poznkiej julka juz prawie sama usiadzie.. jeszcze jej troche brakuje... ale podejrzewam ze jak skonczy 4 mce to sama bedzie siedziec.....

napisalam niektore alski.. ania pisala o tym bojakies jej kolezanki na nk jej zle skomentowaly fotysiedzacej Majki... dlatego tak napisalam.. pozatym u mnie w miescie sa dziewczyny zawistne i faworyzujace dzieci.... ja sie nie uwazam za lepsza i mojej corki jest jaka jest... i rozwija sie tez w miare swoich mozliwosci.

Czesc....

Laski co jest z wami???/ przeciez nie da sie poznac nikogo przez neta i lepiej nikogo nie oceniac /
jestesmy tak rozne i po tak roznych przezyciach ... nie mozemy brac wszystkiego do siebie / nigdy niewiemy co kto mial do konca na mysli / czasem niewiemy czy zartowal czy nie ...

Dafi spróbuj nauczyc sie kochana nie brac do siebie wszystkiego dosłownie zobaczysz dystans w zyciu jest barrrdzo potrzebny trzymam kciuki zebys nauczyla sie kochana go nabierac i nie chochodzi tylko o forum przyda Ci sie takze w roznych innych sytuacjach (pisze to do tego ze napisalas ze jestes wrazliwa i ze bierzesz wszystko do siebie )... poprostu spróbuj :)

oj nawet niechce mi sie pisac co u nas jakos niewiem....

ide.... na spacer bo u nas w miare ładnie i do pediatry .....z misiem z tym charczeniem dzis jego !

A jutro ide do dentysty wyrwac zeba ! bo juz i tak niz z niego nie ma ale sie boje bardziej niz porodu hehe:wściekła/y:

wiesz co kochana?? pier********* to forum.. ma juz wy******! co ja jestem??? jakas idiotka ktorej kazde slowo wychwytuje sie i przekształca tak by sprawic przykrosc??? a pozniej to lekcewazenie i wysmiewanie! mam w dupie to! w ogole zaczynam zalwoac ze tu weszlam. zegnam!~mozna jakos usunac konto?? nie chce juz tu byc za dzo nerwow szargam przez zje*ane forum!!!!!!!!!!!!!!
Ja mam dziecko i meza i dla nich chce zyc szczesliwie!

wiesz co kochana?? pier********* to forum.. ma juz wy******! co ja jestem??? jakas idiotka ktorej kazde slowo wychwytuje sie i przekształca tak by sprawic przykrosc??? a pozniej to lekcewazenie i wysmiewanie! mam w dupie to! w ogole zaczynam zalwoac ze tu weszlam. zegnam!~mozna jakos usunac konto?? nie chce juz tu byc za dzo nerwow szargam przez zje*ane forum!!!!!!!!!!!!!!
mam dziecko i meza i dla nich chce zyc szczesliwie!

Boże dziewczyno opanuj się, ona nie miała nic złego na myśli ... weź ze dwa wdechy i spokojnie ...Dafi bo z tobą nie można normalnie porozmawiać, w kazdym kontekście i zdaniu doszukujesz się czegoś negatywnego Matko jedyna .....

Boże dziewczyno opanuj się, ona nie miała nic złego na myśli ... weź ze dwa wdechy i spokojnie ...Dafi bo z tobą nie można normalnie porozmawiać, w kazdym kontekście i zdaniu doszukujesz się czegoś negatywnego Matko jedyna .....

nie chodzi mi o wike... chodzi mi o ciebie w tym momencie zreszta.....
odpowie mi ktos czy wie jak usunac swoj profilna BB.... juz mnei wtedy nie skusi by tu wejsc!!!!!!!!!!!!

nie chodzi mi o wike... chodzi mi o ciebie w tym momencie zreszta.....
odpowie mi ktos czy wie jak usunac swoj profilna BB.... juz mnei wtedy nie skusi by tu wejsc!!!!!!!!!!!!

No tak, to może ja mam odejść a Ty zostań sobieeeeeeee :))) ja tam płakać i kląć z tego powodu nie mam zamiaru :))

reklama
ehh no nie potrzebnie tu rano wchodzilam ...
najlepszy, sposobem jest uciekniecie:-D

ide na spacer... pomartwic sie jak bedzie bolalo wyrwanie zeba :nerd:

ide zajrze do was potem :)

Do góry