D
daffodill
Gość
Ja już nic nie mówię, bo to jak walenie głową w mur ehh ...
no widzisz... i przeczytaj to co napisalas 5 razy i powiedz co mam o sobie pomyslec jak ktos mi wlasnie tak napisal!!!!!!!!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja już nic nie mówię, bo to jak walenie głową w mur ehh ...
no widzisz... i przeczytaj to co napisalas 5 razy i powiedz co mam o sobie pomyslec jak ktos mi wlasnie tak napisal!!!!!!!!!!
czesto jest tak ze dzieci mlodsze siadaja a te starsze nie.. niektore laski sa zazdrosne i pisza to zlosliwie.. jesli Majka sama probuje to mozesz dawac jej 2 palce i niech ciwczy u nas to tak dziala ze 2tyg poznkiej julka juz prawie sama usiadzie.. jeszcze jej troche brakuje... ale podejrzewam ze jak skonczy 4 mce to sama bedzie siedziec.....
A jutro ide do dentysty wyrwac zeba ! bo juz i tak niz z niego nie ma ale sie boje bardziej niz porodu hehe![]()
Czesc....
Laski co jest z wami???/ przeciez nie da sie poznac nikogo przez neta i lepiej nikogo nie oceniac /
jestesmy tak rozne i po tak roznych przezyciach ... nie mozemy brac wszystkiego do siebie / nigdy niewiemy co kto mial do konca na mysli / czasem niewiemy czy zartowal czy nie ...
Dafi spróbuj nauczyc sie kochana nie brac do siebie wszystkiego dosłownie zobaczysz dystans w zyciu jest barrrdzo potrzebny trzymam kciuki zebys nauczyla sie kochana go nabierac i nie chochodzi tylko o forum przyda Ci sie takze w roznych innych sytuacjach (pisze to do tego ze napisalas ze jestes wrazliwa i ze bierzesz wszystko do siebie )... poprostu spróbuj
oj nawet niechce mi sie pisac co u nas jakos niewiem....
ide.... na spacer bo u nas w miare ładnie i do pediatry .....z misiem z tym charczeniem dzis jego !
A jutro ide do dentysty wyrwac zeba ! bo juz i tak niz z niego nie ma ale sie boje bardziej niz porodu hehe![]()
wiesz co kochana?? pier********* to forum.. ma juz wy******! co ja jestem??? jakas idiotka ktorej kazde slowo wychwytuje sie i przekształca tak by sprawic przykrosc??? a pozniej to lekcewazenie i wysmiewanie! mam w dupie to! w ogole zaczynam zalwoac ze tu weszlam. zegnam!~mozna jakos usunac konto?? nie chce juz tu byc za dzo nerwow szargam przez zje*ane forum!!!!!!!!!!!!!!
mam dziecko i meza i dla nich chce zyc szczesliwie!
Boże dziewczyno opanuj się, ona nie miała nic złego na myśli ... weź ze dwa wdechy i spokojnie ...Dafi bo z tobą nie można normalnie porozmawiać, w kazdym kontekście i zdaniu doszukujesz się czegoś negatywnego Matko jedyna .....
nie chodzi mi o wike... chodzi mi o ciebie w tym momencie zreszta.....
odpowie mi ktos czy wie jak usunac swoj profilna BB.... juz mnei wtedy nie skusi by tu wejsc!!!!!!!!!!!!