reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
nie chodzi mi o dziewczyny z forum....
mam kolezanki ktore maja dzieci siut starsze a wiem jakie sa bo ze mna gadaja tak a po katach inaczej a wszystko do mnie i tak dochodzi! takze kochana milo by bylojakbys przeprosila bo nie dopytalas a ocenilas mnei bardzo zle i jest mi przykro!

Hmm, wiesz nie wypowiadałam się jak była dyskusja w albumie, mimo, że mnie aż korciło .... a jeśli źle odczytałam Twój kontekst to widocznie tak napisałaś i tak odczytałam bo z tego co dobrze pamiętam dziewczyn też nie przeprosiłaś za swoje fochy (mam na myśli Kopciuszka I Martuś),

więc nie czytaj postow od osób które Cie obrazają kochana ;)

to forum to ostatnie miejsce gdzie chciałabym sie kłócić albo cos.. mam dosyc wlasnych powazniejszych problemow niz przejmowanie sie tym co inni o mnie mówią ;)

ale to bylo niechcacy i dlatego mnie poruszylo bo ja nei chce nikomu spraawic przykrosci wy na forum jestescie inne bynajmniej caly czas takie wrazenie mam...... i bolito jak ktos tak napisze a wiem ze do niego tego nie kierowalam i nie chcialam go skrzywdzic.

a ja jestem wrazliwa i wszystko biore sobie do bani!!!!!!

i wiecie co......... w takich chwiach wlasnie mam dosc forum!!!!!!! poprostu dosc..... sa osoby ktore rzuca bolesne slowa niepotrzebnie..sprawia przykrosc a ja ie szukam dodatkowych przykrosi.. wsyatrcza mi te co mam a mam ich nie malo..dobra co ja tu gadam..... mam dosc juz wsztskiego!!!!!!!!!!!!

Daffi, nikt Cię nie obraża ja wyrażam swoje zdanie na podstawie tego co piszesz, ja na Twoim miejscu nie brałabym wszystkiego tak do siebie bo zaraz znowu się obrazisz. A obrażanie Ciebie nie leży w moim zachowaniu ...

Hmm, wiesz nie wypowiadałam się jak była dyskusja w albumie, mimo, że mnie aż korciło .... a jeśli źle odczytałam Twój kontekst to widocznie tak napisałaś i tak odczytałam bo z tego co dobrze pamiętam dziewczyn też nie przeprosiłaś za swoje fochy (mam na myśli Kopciuszka I Martuś),

za jakie fochy?? przybliz mi... odnosniesiadania? z marta zesmy sobie wyjasnily na priv i marty w ogole w to nie mieszalam zreszta my wiemy..a z kopciuszkiem same sie dogadalysmy jakos ona o nicnienalega pozatym ja mialam swoje zdanie i ona swoje.. ona uwaza nie sadzac a ja uwazam sadzac i wszystko. jesli wam tu przeszkadzam to spoko.

widocznie nie umiem pisac na forum!!!

za jakie fochy?? przybliz mi... odnosniesiadania? z marta zesmy sobie wyjasnily na priv i marty w ogole w to nie mieszalam zreszta my wiemy..a z kopciuszkiem same sie dogadalysmy jakos ona o nicnienalega pozatym ja mialam swoje zdanie i ona swoje.. ona uwaza nie sadzac a ja uwazam sadzac i wszystko. jesli wam tu przeszkadzam to spoko.

Ja już nic nie mówię, bo to jak walenie głową w mur ehh ...

reklama
Do góry