reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

znalazlam na stronie 4890!!!!!!!!!!!!!!!!!:-)
hurrrrrrrrrrraaa
oczy mi padaja...mam dosc
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
niektore laski sa zazdrosne i pisza to zlosliwie..

Oj, oj .....a po co ta złośliwość ?
Myślisz Dafi, że dziewczyny nie mają co robić tylko zazdrościć ? Wiesz powiem Ci po sobie, że ja Ci nie zazdroszczę, i cieszę się, że mam leżące dziecko -im dłużej tym mi lepiej .......ja się chcę jeszcze leżącym etapem Michała nacieszyć , jak zacznie siadać to też będę się cieszyć, ale nie mam zamiaru na nim nic wymuszać i nikomu niczego nie zazdroszczę, bo ja nie patrze na innych, nie wypada zresztą tak oceniać ludzi, a Twoja złośliwość jest dla mnie niepojęta i nieuzasadniona.

Pozdrawiam.

My na chrzest mamy już załatwione wszystko (no prawie bo zostaje kwestia jedzenia, ale tym będę się martwić dopiero w tą sobotę), mam ubranie,zapłacone 200 zł, formalnie w kościele załatwione, nauka załatwina, spowiedz była dzisiaj bo wczoraj dał nam mały tak popalić, że się do koscioła wyszykowaliśmy a moja matula krzyczała z okna by wracać.
Dzisiaj zabraliśmy młodego do kościoła - jeny ile on Nas umeczył, ryczał i ryczał ...aż się babcie zleciały i zaczeły go obmacywać :) troszku się uspokoił ...a potem znowu ryk ......chyba diabełki z niego wychodziły podczas mszy, chociaz przez te zęby do Świętych nadal nie należy :)
Ubranko sobie kupiłam na chrzest i buciki toteż jestem ready :)
japlace w dniu chrztu,, a jaka nauka?????? co do spowiedzi to idziemy w piatek bo od rana do wieczra spowaidaja caly dzien!!!!!

Oj, oj .....a po co ta złośliwość ?
Myślisz Dafi, że dziewczyny nie mają co robić tylko zazdrościć ? Wiesz powiem Ci po sobie, że ja Ci nie zazdroszczę, i cieszę się, że mam leżące dziecko -im dłużej tym mi lepiej .......ja się chcę jeszcze leżącym etapem Michała nacieszyć , jak zacznie siadać to też będę się cieszyć, ale nie mam zamiaru na nim nic wymuszać i nikomu niczego nie zazdroszczę, bo ja nie patrze na innych, nie wypada zresztą tak oceniać ludzi, a Twoja złośliwość jest dla mnie niepojęta i nieuzasadniona.

Pozdrawiam.

nie chodzi mi o dziewczyny z forum....
mam kolezanki ktore maja dzieci siut starsze a wiem jakie sa bo ze mna gadaja tak a po katach inaczej a wszystko do mnie i tak dochodzi! takze kochana milo by bylojakbys przeprosila bo nie dopytalas a ocenilas mnei bardzo zle i jest mi przykro!

luuuzna moja mała też jeszcze się w głos nie smieje i zastanawiam się dlaczego ???Wogóle to moje maleństwo ma kiepskie niemowlęctwo hehe najpierw kolki, potem zaparcia (Lactulosum niesamowity wynalazek :) a teraz ząbki ale strasznie mi krzyczy na nie, lekarz mówi, że ida dolne i górne jedynki ale lepiej jakby jeszcze miesiąc wytzrymały :) ogólnie to nie wyobrażam sobie życia bez mojego aniołka i mam powazny problem ... bo już nieługo idę do pracy i miałabym ją zostawić z teściową, czekam tylko aż moja mama zdecyduje (albo lekarz) bo jest na długaśnym już zwolnieniu i raczej nie wróci do pracy ( rencista tak wogóle) to będzie mi z mała i kamien z serca mi spadnie a we wrześniu rodzi moja bratowa (klasyczna wtopa ślub za 2 tyg. :) ) to będzie z dwójką a ja spokojnie popracuję. Dziewczyny ... co te teściowe w sobie mają że nie można im zaufać ???
hehe dobre pytanie!! ja nie mam pojecia ale tez nie wyobrazam sobie jak bede miala Olka z tesciowa zostawic:/

nie chodzi mi o dziewczyny z forum....
mam kolezanki ktore maja dzieci siut starsze a wiem jakie sa bo ze mna gadaja tak a po katach inaczej a wszystko do mnie i tak dochodzi! takze kochana milo by bylojakbys przeprosila bo nie dopytalas a ocenilas mnei bardzo zle i jest mi przykro!

i wiecie co......... w takich chwiach wlasnie mam dosc forum!!!!!!! poprostu dosc..... sa osoby ktore rzuca bolesne slowa niepotrzebnie..sprawia przykrosc a ja ie szukam dodatkowych przykrosi.. wsyatrcza mi te co mam a mam ich nie malo..dobra co ja tu gadam..... mam dosc juz wsztskiego!!!!!!!!!!!!

reklama
Do góry