reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2009

Jolka ja nie mogę nosić Antośka bo leżeć muszę, niestety kolejną ciążę mam zagrożoną i muszę bardzo się oszczędzać i leżę:-(

Ano widzisz ja jeszcze słabo w temacie :zawstydzona/y: i pewnie trochę potrwa zanim wszystkie się dobrze poznamy i będziemy coś o sobie wiedzieć ;-)
Ja mam nadzieję, że lekarz mi nie zabroni dźwigać, bo nie wiem co bym miała z Maksem zrobić :no:

reklama
Dzień dobry dziewczynki:) miłego dnia, spokojnych mdłości i mieciutkiej poscieli, ja wróciłam do pracki, zaczynam klikac od rana ale najpierw musiałam zajrzec do nas:):tak::tak::tak:

IVI bardzo mi przykro, ale wpadaj do Nas daj znac co słychać, będziemy trzymac kciuki:happy:
Monika śliczne zdięcia ja mam ttylko na komórce po wczorajszj wizycie może uda mi sie jakoś przesłac na kompa:)
Dominika witam serdecznie, obysmy dotrwały do końca :) spokojnych 9:):happy:

Lilijka ja ostatnio buszowałam po ciuszkach, czytałam ze ty tez lubisz, kupiłam kilka ślicznych tunik które będa jak znalazł na wakacje:) a op ciąży nie bedzie mi ich szkoda sie ich pozbyć jak juz bede szczupła :)))):happy:

Ostatnia edycja:
hej dziewczynki

a ja leze jak kloda od wczoraj.
juz wczoraj popoludniu plamienie ustalo, ale brzuch odczuwam,

wstaje tylko do wc - mozna zwariowac .

pozdrawiam

Ostatnia edycja:
cześć

ivi bardzo mi przykro.

maarta więc dbaj o siebię ;-)

karothinka leż plackiem!!!!!

Ale dziś mam roboty, zabrałam się za Oskara pokój- połowę gratów wywaliłam
laugh.gif
laugh.gif
Od razu więcej miejsca
laugh2.gif
A zaraz będę robić kuchnię- pranie już się robi, a na obiadek zrobię placki ziemniaczane ze świeżych ziemniaczków
happy.gif

Dziś mam mega zapał do roboty, ale idzie mi to wolno
laugh2.gif
laugh2.gif
laugh2.gif

Juto mam wizytę- chyba zrobi mi usg? Co? Musi chyba spr, czy to nie ciąża pozamaciczna.

hej dziewczynki

a ja leze jak kloda od wczoraj.
juz wczoraj popoludniu plamienie ustalo, ale brzuch odczuwam,
pozdrawiam

Leż ładnie to wszytsko dla dzidziusia, i to jest najwazniejsze dasz rade, tylko duzo odpoczywaj, ja polezałam 4 dni i wrucułam do pracy ale jakby trzebabyło 4 tygodnie tez bym to zrobiła:) moze sobie cos poczytaj:):-D:-D:-D

Beata jak ja bym teraz wcieła w pracy takie placki ziemniaczane najlepiej z chrzanem i musztarda:) bardzo smakuje mi musztarda:)hmmmm:-D:-D:-D a ty do 15 trza siedzieć:confused2:

A dokładniej to liczne bakterie, związki nitrowe, osad-krwinki białe i osad-krwinki czerwone :baffled: czyli jak na moje to nieciekawie, ale fachowcem nie jestem :no:

reklama
w internecie znajdziesz normy mozesz sobie sprawdzić, a niektórych badań nie robi sie w ciazy bo ponoc bardzo skaczą i nie warto sie denerwowac, al tak czy inaczej najlepiej zeby skontaktować sie z lekarzem,

Do góry