reklama
jolka111
mamy czerwcowe 2007 Entuzjast(k)a
aparatka normy mam podane na wyniku, podałam tylko to co się w normie nie mieści
Beata a może potrafisz jakoś precyzyjniej zinterpretować ten wynik? byłabym wdzięczna jakby ktoś kto umie mi go zinterpretował
Ja od 22lat mam nawracające zapalenia, więc jak coś jest nie tak to od razu wiem, ale dokładnie zinterpertować nie potrafię
Na 15 idę do lekarza żeby oficjalnie potwierdzić lub wykluczyć ciąże, bo teraz to nie wiem co mam robić
Beata a może potrafisz jakoś precyzyjniej zinterpretować ten wynik? byłabym wdzięczna jakby ktoś kto umie mi go zinterpretował
Ja od 22lat mam nawracające zapalenia, więc jak coś jest nie tak to od razu wiem, ale dokładnie zinterpertować nie potrafię
Na 15 idę do lekarza żeby oficjalnie potwierdzić lub wykluczyć ciąże, bo teraz to nie wiem co mam robić
Witam wszystkie dziewczyny!:-)
Wczoraj moj lekarz potwierdzil ciążę, na badaniu pokazala sie fasolka Termin na 22 grudnia- świątecznie-hehe. Zobaczymy co będzie dalej... :-) Mam nadzieję ze za bardzo nie utyję bo ślub 6 czerwca, a sukienka juz w listopadzie 2008 zamawiana
Pozdrawiam wszystkie Mamy obecne i przyszłe.
Wczoraj moj lekarz potwierdzil ciążę, na badaniu pokazala sie fasolka Termin na 22 grudnia- świątecznie-hehe. Zobaczymy co będzie dalej... :-) Mam nadzieję ze za bardzo nie utyję bo ślub 6 czerwca, a sukienka juz w listopadzie 2008 zamawiana
Pozdrawiam wszystkie Mamy obecne i przyszłe.
aparatka82
Zaangażowana w BB
Madziafka witamy, witamy przyszła mame, byle do grudnia spokojnie i bez mdłościP
gloria3pl
Słoneczna Mama Majowa
Witam wszystkie Grudnioweczki i gratuluje przyszlym mamom!:-)
Ja mam termin na 1 grudnia, ciesze sie ogromnie!
To nasza druga dzidzia, mamy juz corcie Isabelle,ktora w maju bedzie miala roczek,wiec mala roznica miedzy dzieciaczkami
Troche o sobie - mieszkamy w Australii, dokladnie w Alice Springs, moj NM jest Irlandczykiem, jestesmy tu juz prawie dwa lata.
Ja mam termin na 1 grudnia, ciesze sie ogromnie!
To nasza druga dzidzia, mamy juz corcie Isabelle,ktora w maju bedzie miala roczek,wiec mala roznica miedzy dzieciaczkami
Troche o sobie - mieszkamy w Australii, dokladnie w Alice Springs, moj NM jest Irlandczykiem, jestesmy tu juz prawie dwa lata.
Dzień dobry Mamusie :-) ja wciąż biegam i pracę załatwiam, a w domu bałagan, że hej.
mnie też by się taki zapał przydał.Ale dziś mam roboty, zabrałam się za Oskara pokój- połowę gratów wywaliłamOd razu więcej miejscaA zaraz będę robić kuchnię- pranie już się robi, a na obiadek zrobię placki ziemniaczane ze świeżych ziemniaczków
Dziś mam mega zapał do roboty, ale idzie mi to wolno.
Wygląda na zapalenie, a robiłaś posiew? Jeśli nie, to zrób koniecznie, będzie wiadomo czym Cię leczyć.A dokładniej to liczne bakterie, związki nitrowe, osad-krwinki białe i osad-krwinki czerwone czyli jak na moje to nieciekawie, ale fachowcem nie jestem
To prawie tak jak u mnie. Na początku będzie ciężko, ale później będą się trzymać razem. :-)
Ja mam termin na 1 grudnia, ciesze się ogromnie!
To nasza druga dzidzia, mamy już córcię Isabelle,która w maju będzie miała roczek,wiec mała różnica miedzy dzieciaczkami
aparatka82
Zaangażowana w BB
oj jak mnie spanie łamie w pracy ale do 15 juz niedaleko, coś bym zjadła ale nie wiem co, ehhh
stoneczka mi tez by sie przydało troche wiecej energi:/
stoneczka mi tez by sie przydało troche wiecej energi:/
mezatka
Moja coreczka Kasia :)
WITAJCIE KOBIETKI
Chcialabym sie do was dolaczycOd tygodnia wiem, ze jestem w ciazy. Aktualnie jest 5 tydz. Staralismy sie z mezem od wrzesnia. Aktualnie mieszkam w Szkocji. Od grudnia 2008 udzielalam sie na forum ''Staraczki 2008'' a potem na ''Staraniach-watpliwosciach'', gdzie poznalam wspaniale dziewczyny, na ktore zawsze moglam liczyc. Mam nadzieje, ze i z wami bedzie super;-)reklama
mezatka
Moja coreczka Kasia :)
Dziewczyny mam od razu do was pytanko: Mam od czasu do czasu takie uplawy koloru mleczno-zoltawego, czy to normalne? I czasem zaboli mnie w dole brzucha- uczucie troche podobne jak mialam okres, trwajace ok 1min. Czy ktoras z was spotkala sie z czyms takim?Niestety mieszkam w UK a tu pierwsze USG robi sie kolo 12 tyg ciazy, wiec juz sama ta sytuacja sie martwie czy wszystko bedzie oki.:-( Na dodatek mam angine i lekarz przepisal mi antybiotyk o nazwie Amoxicillin 500mg, ktory prawdopodobnie jest bezpieczny. Czy zna ktoras z was ten lek? Z gory dziekuje za odpowiedz;-)Pozdrawiam...