reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

reklama
Witam! Jestem mamą Łucji urodzonej w 11.12.2009r.. Już od dawna was podczytuję, ale jakoś niebyło okazji się odezwać.... czy również mogę dołączyć do wszej "rodzinki"?

my już po urodzinach...
Daniel dał taki koncert że wykąpałam go w 5 minut :no: czemu moje dziecko nie śpi w dzień? wieczorem jest taki padnięty, że wszystko jest "leeeee".

zmykam się pouczyć.
Anoola - gratulacje!

a próbowałas położyć go w wózku na balkonie albo przy otwartym oknie ? u mnie to w 95% zdaje egzamin ;) wtedy mam Filipka na 2 godzinki "z głowy" i moge posprzątać albo popisac z Wami :)

cos wiecej o nas...:) Mieszkamy w Dabrowie Gorniczej. Franciszek urodzil sie przez planowane cesarskie ciecie, bo zdecydowal sie nie fikac glowka w dol, wazyl 4080 g i mierzyl sobie 57cm. Na dzien dzisiejszy wazy 5950 g, a ile mierzy nie wiem...nosi ubranka w rozmiarze 68. Jest dzieckiem piersiowym, przy ktorym ja na szczescie moge jesc praktycznie wszystko. Przez pierwsze 2 miesiace mial lekkie problemy brzuszkowe, ale juz wszystko jest ok poza tym, ze ciagle ulewa. To taki mega skrocony opis:), reszta wyjdzie pewnie w trakcie "forumowania";]
witam Cię serdecznie wśród nas :)

Witamy:-)

ANOOLA GRATUKUJE!!!

AGA wiesz co ojej ciorce najpierw wyszly obie dwójki ale na dole:tak:tylko ze ona miala pierwsze zabki dopiero na roczek.

Hania miała pierwszy ząbek jak miała 4 miesiące i 12 dni...więc Tomek teoretycznie też może mieć tak prędko...no ale zaczynać od górnej dwójki?!:szok:
Jeżeli nic się z TYM nie zmieni to 30 idziemy na kolejne szczepienie to podpytam lekarza
Witam! Jestem mamą Łucji urodzonej w 11.12.2009r.. Już od dawna was podczytuję, ale jakoś niebyło okazji się odezwać.... czy również mogę dołączyć do wszej "rodzinki"?
:
Witamy:-):tak:

A ja zbieram się już spać choć pewnie jak zwykle nie będę umiała zasnąć do pierwszego karmienia:no:
A jak znów zrobi sobie przerwę to go chyba uduszę:zawstydzona/y::-(
Boziu...w dzień to ja mogę wszystko wytrzymać ale w nocy do niczego się nie nadaję:no:
Może nawet wstać o 6 rano..nawet o 5..byle w nocy zjadł i spał:no:
Buuu wredna matka ze mnie................

Dziewczyny, ja sie tak zastanawiam kiedy moge dokonac przesiadki z zimowego kombinezonu w wiosenna kurtke.....?Mam na mysli dziecie oczywiscie:) W sumie u nas dzisiaj bylo 14 stopni i naprawde cieplutko.....jedyny mankament to wiatr, ale w momentach, gdy tego wiatru nie bylo to upal normalnie. Mnie w polarze bylo goraco, maz na spacerze z Frankiem po drodze sie rozbieral (mimo iz byl w wiosennej kurtce). Mam problem z tym ubieraniem, bo boje sie zeby malego nie przegrzac to raz, a dwa, ze on nie bardzo lubi sie pakowac w kombinezonisko a i przebywanie w nim jest dla niego srednia przyjemnoscia...w koncu w gondoli jest szczelnie osloniety, mozna przykryc kocykiem jakby co....jak myslicie, jak jeszcze pare dni bedzie takie ciepelko, to moznaby juz zaczac myslec o zamianie kombinezonu na powiedzmy ciepla bluze+ wiosenna kurteczke, rajtuzki i dajmy na to sztruksy, jeansy czy po prostu dresiki?

reklama
Ja już woziłam Tomka bez kombinezonu..jak niedawno było tak ciepło!
Bardziej zaszkodzimy przegrzewając...a tak jak napisałaś..w gondoli jest osłonięty od wiatru!

Do góry