emwu76
Fanka BB :)
Frankowa momo - nie zraz sie bos ty nowa i jeszcze zle odbierzesz nasze krytyki. My tu czasem na siebie krzyczymy za odmienne metodyDziewczyny, ja sie tak zastanawiam kiedy moge dokonac przesiadki z zimowego kombinezonu w wiosenna kurtke.....?Mam na mysli dziecie oczywiscie W sumie u nas dzisiaj bylo 14 stopni i naprawde cieplutko.....jedyny mankament to wiatr, ale w momentach, gdy tego wiatru nie bylo to upal normalnie. Mnie w polarze bylo goraco, maz na spacerze z Frankiem po drodze sie rozbieral (mimo iz byl w wiosennej kurtce). Mam problem z tym ubieraniem, bo boje sie zeby malego nie przegrzac to raz, a dwa, ze on nie bardzo lubi sie pakowac w kombinezonisko a i przebywanie w nim jest dla niego srednia przyjemnoscia...w koncu w gondoli jest szczelnie osloniety, mozna przykryc kocykiem jakby co....jak myslicie, jak jeszcze pare dni bedzie takie ciepelko, to moznaby juz zaczac myslec o zamianie kombinezonu na powiedzmy ciepla bluze+ wiosenna kurteczke, rajtuzki i dajmy na to sztruksy, jeansy czy po prostu dresiki?
Jak dla mnie to piszesz ze obawiasz sie o przegrzanie a w takie temperatury kombinezon?? nu nu nu!!!!!!!
Moj Max nawet jak bylo 10 stopni to tak jak gonia - body, bluzeczka cienka , bluza z kapturem, dzinsy bez zadnych rajstopek i do gondoli. Ani capki ani rekawiczek. Nakryty kocykiem tylko. Wyciagam go po godzinnym spacerku a on cieplutki jak ie wiem co. Wyobraz sobei ze sama jestes na jego miejscu. Gdybys szla w bluzie i narzucila koc na plecy i do tego uciadla na jakim przytulnym lerzaku oslonieta od slonca - Czy byloby Ci zimno?
A teraz wyobraz sobie sama siebie w tych samych warunkach a jeszcze w rajtuzach i kombinezonie w czapie na glowie - toz to sie ugotowac mozna
Wskakujcie w ta wiosenna kurtke i wiecej odwagi.
Choc tak wlasciwie - to jesli juz swojego maluszka przyzwyczailas do takiego opatulania to zrob to stopniowo. Jednego dnia zrzuc mu czape i kombinezon ale ubierz mu body z dlugim rekawem, bluzeczke z dlugim rekawem, ciepla bluze i zakryj kocem.zostaw rajstopki i spodnie.
Nastepnego dnia wywal rajstopki i zmien body na krotki rekawek .
o Max jest tak samo zahartowany i nawet kataru jeszcze nie mial. My ciagle latamy od auta do sklepu, ze sklepu na spacr, znow do pomieszczenia i jakos go jeszcze nic nie przewialo.Powiem szczerze że moja córcia w kombinezonie to była zaledwie parę razy a jak jest tak jak dziś (słoneczko, 14 stopni) jest ubrana w cienkie body, skarpetki, cienkie spodnie i bluza z kapturem, nakryta cienkim kocykiem i jest jej cieplutko, nie jest przegrzana, nie marznie, gondola też odpowiednio chroni nasze dzieciaczki, więc uważam przy tak pięknej pogodzie szkoda pakować dzieciątko w kombinezon :-) Opieram się na mojej córci, ale ona nieznosi jak jest jej zbyt ciepło, więc wolę żeby odrobinę zmarzła niż miała się złościć.
zaiast najszczesliwszy .. to byl najgorszy dzien w moim zyciu...
mam dosyc ...!!
gdyby nie to ze mam Maje nie wiem co by ze mną było.. a tak leze obok niej i wyje jak bóbr...
czym ja zawinilam ze mnie takie cos spotyka? ;(
mój małzonek pod koniec imprezy najpierw mnie uderzyl .. pozniej rzucil mną o podłoge..;(
czemu ja sie zgodzilam na ten ślub ? ;(
i czemu ja tak cholernie go kocham ;(..
Aniu - matko boska - a co sie stalo ????????
Boze jedyny - to ja Ci tak dobrze zyczylam.
Aniu - posluchaj mamy - moze jeszcze nie jest za pozno!!!!!!!!!!!!
Zatanow sie
i nie gniewaj sie na nas ale my go juz chyba tez nie zaakceptujemy.
Pamietaj jednak ze cokolwiek zdecydujesz my tu z Toba jestesmy tak dlugo jak trzeba bedzie - az zmadrzejesz..........
On nie jest tego wart
Wyzal sie teraz i napisz c i jak i co masz zamiar zrobic - i zrob to puk jstes w szoku , zla, wsiekla i zdesperowana bo jak Ci przejdzie to znow mu wybaczysz......
Do czasu.
Jak masz ochote to pusc m jutro sygnal a ja do Ciebe zadzwone - to tak jakbys miala ochote sie wygadac. Nie bede prawila moralow.
Numer masz w zamknietym.....