reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

A u nas pogoda dzis superrr chyba najcieplej w calej Polsce z tego co wiem i byliśmy na dłuuugim spacerku :)

Widze ze chudzielec w ciazy znow no to chudzielec gratulacje spokojnych 9 miesiecy :-) a moze juz i mniej niewiem suwaka nie widzialam jeszcze ;-)

Ja to bym sie załamała:confused: a jakby sie jeszcze okazalo potem na usg ze blizniaki to juz calkiem:baffled:

a teraz pada u nas tez i jutro chyba tez ma padac:confused:

Dafi moj niunio tez jakis n iespokojny m,oze dopadl ich 3 miesiac skok rozwojowy :baffled:

Nessi jak moglas sie nie zczaic ?? pol roku ;) :-D

mama franciszka zapraszamy :-)mozesz napisac cos wiecej o sobie ;) hehe

reklama
Witajcie :) my po spacerku- bylismy u moich rodziców ale Filipek dziś jakiś markotny, chyba udziela się mu nasz nastrój..., lokatorzy oznajmili nam że w nastepnym miesiącu wyprowadzają się, a to dla nas oznacza duże kłopoty finansowe... mam nadzieję, że szybko znaleziemy kogoś na ich miejsce, no ale nie oszukujmy się- w miesiąc chyba to jest niemożliwe..eh...co za życie..., no ale mam nadzieję że jakoś to będzie, zawsze można w ostateczności licyc na rodziców:)

zabki juz dawno mecza moze etraz mocniej...a kaszke jemy juz dawno i dopiero teraz tak sie zaczelo... ale juz znalazlam chyba przyczyne!!!!!!
jakis czas temu wymienilam smoczki na 3m+ i chyba sa zle jeszcze dla niej... bo zakrztuszala sie i zawsze wtedy placz i niechec... niedawno podalam na starym smoczku i zjadla cale mleczko bez zakrztuszenia i jeszcze malo bylo... tylko ten jej humorek pozostal! ciagle cos jej nie pasuje i nie daje mi szansy by to zmienic od razu wrzeszczy moje dziewcze!
dafii- ten smok to bardzo prawdopodobna przyczyna! miałam to samo, kupiłam butelke aventa zapakowaną razem ze smokiem, mówie babce ze to ma być butelka dla niemowlaka, ; no ale po 2 dniach widze że leci z tego smoka strumieniem, i moja siostra wyciąga smoka a ta napisane ze to od 3 miesiąca smoczek, no wkurzyłam się masakrycznie!!!

czesc laseczki... cicho tu strasznie!!!!! jak zawsze w weekend... u nas ciezka noc.... az zapowiedzialam mojemu ze musi sobie tak zmainy ustawiac zeby choc raz na tydzien przejac nocny dyzur nad mala,,,, bpo juz dzis moja cierpliwosc dobiegla konca,.....nie spie od 3 w nocy-abo jak kto woli rano... wiec zaraz zmykam do lozka,,,, moje dziecie juz spi....'

co do chudzielca,,,, nie bardzo ja kojarze.... czyzby zaszla w ciaze w niewielkkim odstepie czasu??? gratuluje odwagi!!!

aaaaaaaaaa i wiadomosc dnia..... dzwoni do mnie moja mama i pyta..."czy ty jestes w ciazy??" postaqwilam oczy ...:szok:. ze co ?:szok: ja? dopiero przeciez urodzilam!!!!!!! :-D

ale sie wyjasnilo.... bylam ostatnio u gina i widziala mnie jedna laska ode mnie ze wsi.... rozmawialam z taka babka ze mnie tabletki zawiodly i dlatego musialam przyjsc( mowa byla o dawnych czasach) a ta co???? stwierdzila ze ta wypowiedz jest jednoznaczna z tym ze w ciazy jestem!!!!!!!!!!! no paranoja jakas!!!!!!!!!!!!:-):-):-)

Mataka no ja też nie wiem co to za Chudzielec:-D:-D:-D
Gdzieś mi coś tam się kojarzy ale Daffi nie zauważyła chyba mojego pytania i dalej nie wiem czy ona była u nas:tak:

A ja wieczór miałam spokojny bo A poszedł usypiać małego..i skubaniec od niego wypił mleko z butelki:wściekła/y:
Ciekawe jaka będzie noc:szok::szok::szok:
Ale jak znów zrobi sobie przerwę to znów się nie będę przejmować i obudzę A!!! Jutro ma wolne!

Dziewczyny jest możliwe żeby mojemu Tomkowi szła najpierw górna dwójka????:szok:
Oprócz tego że straszliwie się ślini, wszystko pcha do dziubka, bardzo źle spi to dziś zauważyłam biały punkcik w miejscu tej dwójki...nie kreseczkę tylko bardziej kropkę:sorry2:
Ech..powinnam pamiętać jak wychodzą ząbki..ale Hania miała podręcznikowo kolejność!

Anoola gratulacje!
Widziałam na NK że już po ślubie..dawaj zdjęcia!

my już po urodzinach...
Daniel dał taki koncert że wykąpałam go w 5 minut :no: czemu moje dziecko nie śpi w dzień? wieczorem jest taki padnięty, że wszystko jest "leeeee".

zmykam się pouczyć.

Ostatnia edycja:
reklama
cos wiecej o nas...:) Mieszkamy w Dabrowie Gorniczej. Franciszek urodzil sie przez planowane cesarskie ciecie, bo zdecydowal sie nie fikac glowka w dol, wazyl 4080 g i mierzyl sobie 57cm. Na dzien dzisiejszy wazy 5950 g, a ile mierzy nie wiem...nosi ubranka w rozmiarze 68. Jest dzieckiem piersiowym, przy ktorym ja na szczescie moge jesc praktycznie wszystko. Przez pierwsze 2 miesiace mial lekkie problemy brzuszkowe, ale juz wszystko jest ok poza tym, ze ciagle ulewa. To taki mega skrocony opis:), reszta wyjdzie pewnie w trakcie "forumowania";]

Do góry