reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

a u nas wieje prawie-halny, ani na spacerze nie byliśmy, Daniel marudny bo nie może zasnąć (od 7 spał jakieś 1,5 godziny) i ma problemy ze zrobieniem kupki, nie chce jeść i chyba ma odparzoną szyjkę...

zaraz zbieramy się na urodzinki.

reklama
a u nas pogode po malu trafia szlak !! JA CHCE WIOSNY !!!!!!!!!!!!!!

U nas tez sie skiepscila:wściekła/y:pada descz:wściekła/y:ale na spacerku bylismy:tak:zdazylismy:-)

ja chyba jednak wolalabym przerwe pomiedzy dzieciaczkami ... 2-4 lata to ideal :) mniej to problem ... wiecej to wychowywanie dwojki jedynakow :)

u nas warunkiem staran o drugie dziecko bedzie zakonczenie budowy !!

Ja myslalam podobnie:tak:nie chcialam tak szybko drugiego dziecka no ale wiadomo jak by sie trafilo tro cóz,tez trzeba by bylo wychowac;-)

Mea nie wiesz czemu nie widzę niektórych zdjęć na Liście?
Np od Madziareny, Akożki i Mataki..pisze tylko Załącznik 1343434(te cyferki sobie wymyśliłam:-D) a jak klikam na to to pisze coś po angielsku ale zrozumiałam tyle że mam się skontaktować z administratorem:wściekła/y:
Invalid Załącznik specified. If you followed a valid link, please notify the administrator...to wyskakuje

Ja tez nie widze wszystkich:no:i teraz nie wiem czy to aby od stronki nie zależy.

Moi starsi facecie poszli czyscic rowery a ja z najmlodszym siedze w domku i sie przytulamy :)
Jak pisze cos na kompie to krzyczy na mnie i musze jakies glupoty robic albo calowac stopki - wtedy ma radoche.
Na spacerku juz bylismy - pogoda piekna .
Max od wczoraj wcina marchewke - nie wie co robic zjezykiem i ciagle ja (marchewke) wypycha z buziaka. Tak mniej wiecej jedna na 4 lyzeczki uda mu sie przelknac :)

baaardzo udane... najlepsze ze Lenka grezcznie siedziala cos sobie pod noskiem gadala a Julka wrzeszczala a ona biedna sluchala i co jakis czas podskakiwala jak byl bardziej przerazliwy wrzask... toz to ja mam diabla w domu teraz!
Ahahaha, ale się uśmiałam z Twojej Julci;D Kochana jest;D

kazdy robi jak chce.... :) ja bym chciala miec malenstwa rok po roku:-)
no ale kazdy ma jakies tam swoje sprawy i trzeba to uregulowac by dzialac dalej:-)
jestem ciekawa kiedy podziele sie radosna nowina wam tu:)
Ja bym chciała za 4 lata kolejne, ale na dziś dzień. Mój chce za 2 lata:p Wpadki nie uwzględniam, ale jakby się zdarzyła to bym nie płakała;)

no ale jak wstanie to czasem idzie spac po 6 dalej a czasem buszuje do 7:30 spi do 10:30 wstaje buszuje i spi ciagle... dzis ulga znow juz 3 raz dzis spi a teraz to juz od 3godz:-) pewnie niedlugo na jedzonko wstaje.... boje sie co bedzie pozniej... jedziemy do rodziny i jestem ciekawa jak mala sie bedzie sprawowac.
no to zycze wam milego swietowania dzis kochana:)
Dzięki:) Impreza trwa:) Dużo ludzi. Nie znoszę sprzątania po imprezach;D
Moja śpi od 7 do prawie 10, ale pod warunkiem, że śpię z nią:p

reklama
Do góry