reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

Mea nie wiesz czemu nie widzę niektórych zdjęć na Liście?
Np od Madziareny, Akożki i Mataki..pisze tylko Załącznik 1343434(te cyferki sobie wymyśliłam:-D) a jak klikam na to to pisze coś po angielsku ale zrozumiałam tyle że mam się skontaktować z administratorem:wściekła/y:
Invalid Załącznik specified. If you followed a valid link, please notify the administrator...to wyskakuje

reklama
u mnie nie chodzi o spanie dluzej moja droga... nie czytalas mnie wczesniej widze.. otozmoje dziecko zjadalo 260ml mleka i z tego wzgledu mam podawac kaszke na noc.... a julka wcale po niej nie spi dluzej..... ale mi to nie przeszkadza bo od 21 do 6 rano to jest bardzo dlugo a spi tak od 4tyg zycia!
Pięknie śpi:) Moja jak zasypia o 19 to budzi ok północy, po 4 i o 7;)

Dzien dobry:-)jak tam po nocy dziewczyny?U mnie dzis byla tylko jedna pobudka:-)maly wczoraj przespal prawie caly dzien wiec jestem tymbardziej w szoku:-)no ale za oknem wiosna wiec moze dlatego;-)tez wczoraj bylismy 2 razy na spacerku:tak:
Dzis jak zwykle co sobotnie sprzatanie;-)
My już czekamy na gości bo dziś z tatą odprawiam urodziny:) Mój J piękny torcik mi zrobił:) Ładne robi bo to z wyuczenia cukiernik;) Pracujący obecnie w firmie hehe.

Jeny ..... jestem niedorobiona :/ pół roku temu kupiłam sobie bluzkę ( no wiadomo :D mam nowsze ale...) od pół roku zakładam ją sobie na różne okazje i nikt! ale to nikt! nawet mój ślubny nie powiedział, że łażę z metką pół roku!

Boże co za wstyd ..... ja nie wiem ,że ja nie czułam i jak ja to pranie wieszałam, że nie widziałam metki na agrafkę z tyłu przyczepionej!

ale wstyd :(

No ale chyba zakręcone osoby tak chyba mają .....

Młodemu zrobiłam taki sam numer, ale przy prasowaniu cene odlepiłam :D
Hehehe;D

ja chyba jednak wolalabym przerwe pomiedzy dzieciaczkami ... 2-4 lata to ideal :) mniej to problem ... wiecej to wychowywanie dwojki jedynakow :)

u nas warunkiem staran o drugie dziecko bedzie zakonczenie budowy !!
kazdy robi jak chce.... :) ja bym chciala miec malenstwa rok po roku:-)
no ale kazdy ma jakies tam swoje sprawy i trzeba to uregulowac by dzialac dalej:-)
jestem ciekawa kiedy podziele sie radosna nowina wam tu:)

Pięknie śpi:) Moja jak zasypia o 19 to budzi ok północy, po 4 i o 7;)

no ale jak wstanie to czasem idzie spac po 6 dalej a czasem buszuje do 7:30 spi do 10:30 wstaje buszuje i spi ciagle... dzis ulga znow juz 3 raz dzis spi a teraz to juz od 3godz:-) pewnie niedlugo na jedzonko wstaje.... boje sie co bedzie pozniej... jedziemy do rodziny i jestem ciekawa jak mala sie bedzie sprawowac.
no to zycze wam milego swietowania dzis kochana:)

reklama
kazdy robi jak chce.... :) ja bym chciala miec malenstwa rok po roku:-)
no ale kazdy ma jakies tam swoje sprawy i trzeba to uregulowac by dzialac dalej:-)
jestem ciekawa kiedy podziele sie radosna nowina wam tu:)

jasne ze tak !! jak by wszyscy robili tak samo to by dopiero byla NUDA !!!!

u nas pogoda beznadziejna! pada:/

u nas skiepscilo sie na maksa i tez pada ... mam tylko nadzieje ze jutro bedzie lepiej :)

Do góry