reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

laski "chudzielec" jest znowu w ciąży?! po suwaczku tak wynika:-) hihi ale super:)

nie wiem smiac sie czy plakac ...

witam i ja
a ja mam w domu rozpizdziel i mi sie nie chce sprzatac.
odkurze tylko jak max przysnie i tyle.

daffi - ja tez mysle ze moze to ta kaszka. no moga byc jeszcze zabki. dziasla wrazliwe wiec nie chce ciagnac a ze glodna to zla.

ja tez jestem w lesie z robota ... ale jest taka piekna pogoda ze mnei rozleniwia :) maluch byl z babcia na spacerze i spi teraz na werandzie .. szkoda ja brac do domu jak tam ponad 15 stopni jest :)

ja mam zrobione jedno ciasto a teraz drugie i sprzatanie :)

reklama
Witam się i ja:-)
U nas znowu straszna noc :-( Maciek wstał o 3 i doszedł do wniosku, że jest super wyspany :-D zasnął dopiero o 7 :szok: Na szczęście mąż z nim siedział... no nic dzisiaj będzie moja nocna zmiana ;-)

A my wczoraj urządziliśmy sobie "Dzień lenia" ;) POgoda była iście angielska, więc o spacerze można było pomarzyć (tak jak i dzisiaj zresztą;(..)P.w pracy od 9rano do 1szej w nocy..a my w łóżeczku cały dzień urzędowaliśmy, Julek przy cycusiu ..ale był szczęśliwy :):) tylko trochę się przestraszyłam bo jak się oddaliłam w celach zdobycia pożywienia tudzież do wc a Julek zaczął płakać...no i przestraszyłam się,że już nie będzie chciał wracać do siebie...;/ ale spoko :) Dziś nadrabiam porządki,prania itd...
Kupiliśmy większe smoczki..Julek nigdy nie był zwolennikiem smoka ale ten nie zagrzewa miejsca,że tak powiem nawet 3 sekund...NIe chcę Go przyzwyczajać jak nie lubi ale od czasu do czasu fajnie uspokajał,na wyjściach bo w domu za uspokajacz robi cycuś:).Zastanawiam się czy to może być dziedziczne,hehe bo i ja ponoć miałam odruch wymiotny na smokala.
pozdrawiam Was Mamuśĸi :)

witam i ja
a ja mam w domu rozpizdziel i mi sie nie chce sprzatac.
odkurze tylko jak max przysnie i tyle.

daffi - ja tez mysle ze moze to ta kaszka. no moga byc jeszcze zabki. dziasla wrazliwe wiec nie chce ciagnac a ze glodna to zla.

zabki juz dawno mecza moze etraz mocniej...a kaszke jemy juz dawno i dopiero teraz tak sie zaczelo... ale juz znalazlam chyba przyczyne!!!!!!
jakis czas temu wymienilam smoczki na 3m+ i chyba sa zle jeszcze dla niej... bo zakrztuszala sie i zawsze wtedy placz i niechec... niedawno podalam na starym smoczku i zjadla cale mleczko bez zakrztuszenia i jeszcze malo bylo... tylko ten jej humorek pozostal! ciagle cos jej nie pasuje i nie daje mi szansy by to zmienic od razu wrzeszczy moje dziewcze!

nie wiem smiac sie czy plakac ...
ja bym sie cieszyla!!!!!!! bardzo chcialam mic juz drugie staralismy sie z mezem nawet ale dopadl nas kryzys finansowyi dobrze że z naszych staran nic nie wyszlo bo bysmy biede dopiero klepali...alejak tylko sie odbijemy to od razu staramy sie o rodzenstwo dla Julci:-)

Witam się i ja:-)
U nas znowu straszna noc :-( Maciek wstał o 3 i doszedł do wniosku, że jest super wyspany :-D zasnął dopiero o 7 :szok: Na szczęście mąż z nim siedział... no nic dzisiaj będzie moja nocna zmiana ;-)

masz z nim przeboje! moje dziecko tak robilo na pooczatku po urodzeniu dobrze ze ten nawyk jej minal!

A my wczoraj urządziliśmy sobie "Dzień lenia" ;) POgoda była iście angielska, więc o spacerze można było pomarzyć (tak jak i dzisiaj zresztą;(..)P.w pracy od 9rano do 1szej w nocy..a my w łóżeczku cały dzień urzędowaliśmy, Julek przy cycusiu ..ale był szczęśliwy :):) tylko trochę się przestraszyłam bo jak się oddaliłam w celach zdobycia pożywienia tudzież do wc a Julek zaczął płakać...no i przestraszyłam się,że już nie będzie chciał wracać do siebie...;/ ale spoko :) Dziś nadrabiam porządki,prania itd...
Kupiliśmy większe smoczki..Julek nigdy nie był zwolennikiem smoka ale ten nie zagrzewa miejsca,że tak powiem nawet 3 sekund...NIe chcę Go przyzwyczajać jak nie lubi ale od czasu do czasu fajnie uspokajał,na wyjściach bo w domu za uspokajacz robi cycuś:).Zastanawiam się czy to może być dziedziczne,hehe bo i ja ponoć miałam odruch wymiotny na smokala.
pozdrawiam Was Mamuśĸi :)
moze nie lubic smoka.... ja kochalam smoka jak bylam mala ale sa dzieci ktore nawet o tym nie mysla! ale warto sprobowac kilku rodzaji koncowek sa przerozne.... ja mialam kilka roznych i 1 przypasowal nam juz 2dnia po porodzie.... teraz nauczyla sie brac inne ale tamten pierwszy to aniol! bez niego zginelaby!:-)

reklama
ja bym sie cieszyla!!!!!!! bardzo chcialam mic juz drugie staralismy sie z mezem nawet ale dopadl nas kryzys finansowyi dobrze że z naszych staran nic nie wyszlo bo bysmy biede dopiero klepali...alejak tylko sie odbijemy to od razu staramy sie o rodzenstwo dla Julci:-)

ja chyba jednak wolalabym przerwe pomiedzy dzieciaczkami ... 2-4 lata to ideal :) mniej to problem ... wiecej to wychowywanie dwojki jedynakow :)

u nas warunkiem staran o drugie dziecko bedzie zakonczenie budowy !!

Ostatnia edycja:
Do góry