reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

Dzien dobry:-)jak tam po nocy dziewczyny?U mnie dzis byla tylko jedna pobudka:-)maly wczoraj przespal prawie caly dzien wiec jestem tymbardziej w szoku:-)no ale za oknem wiosna wiec moze dlatego;-)tez wczoraj bylismy 2 razy na spacerku:tak:
Dzis jak zwykle co sobotnie sprzatanie;-)

reklama
Witam sie i ja .. mnie tez czeka sprzatanie bo jutro mem mase gosci ... do tego musze upiec do konca ciasto troche mnie czeka roboty....

no i moje dziecko spalo dzis lepiej ... a moze ja sie mniej denerwowalam i dlatego ... nie wazne :) grunt ze wszyscy zadowoleni :)

Dzien dobry:-)jak tam po nocy dziewczyny?U mnie dzis byla tylko jedna pobudka:-)maly wczoraj przespal prawie caly dzien wiec jestem tymbardziej w szoku:-)no ale za oknem wiosna wiec moze dlatego;-)tez wczoraj bylismy 2 razy na spacerku:tak:
Dzis jak zwykle co sobotnie sprzatanie;-)

u nas pobudka byla o 6 rano... po calej nocy przespanej w lozeczku... czasem zdarzalo m sie zasnac z nia na lozku i przeniesc do lozeczka lub na odwrot..a wczoraj jak o 21 zansela w lozeczku tak spala do rana..... my juz posprzatalysmy...ale znow zaczyna sie szajba Julki! na sama mysl ze znow mnie to czeka plakac mi sie chce.... mam znow cyrk z jedzeniem... ostatni raz jadla o 6 rano teraz placze i chce jesc a jak jej daje mleko to pociagnie raz i pluje, wrzeszcy,wykreca sie i prezy!!! ciesze sie ze maz dzis do 15 w pracy i mnie troche odciazy bo naprawde chwilami padam na twarz!!!!

Jak na Naszą nockę to całkiem całkiem z jednym tylko ALE.
Po kąpieli czyli ok. 19:00 poszło dziecię spać do 01:00 (bosko!), potem wstał o 4:00 (nieźle!) a potem zaraz o 5:00 (dupa!) ......:/ i to jest to ALE- własnie

Jeny ..... jestem niedorobiona :/ pół roku temu kupiłam sobie bluzkę ( no wiadomo :D mam nowsze ale...) od pół roku zakładam ją sobie na różne okazje i nikt! ale to nikt! nawet mój ślubny nie powiedział, że łażę z metką pół roku!

Boże co za wstyd ..... ja nie wiem ,że ja nie czułam i jak ja to pranie wieszałam, że nie widziałam metki na agrafkę z tyłu przyczepionej!

ale wstyd :(

No ale chyba zakręcone osoby tak chyba mają .....

Młodemu zrobiłam taki sam numer, ale przy prasowaniu cene odlepiłam :D

u nas pobudka byla o 6 rano... po calej nocy przespanej w lozeczku... czasem zdarzalo m sie zasnac z nia na lozku i przeniesc do lozeczka lub na odwrot..a wczoraj jak o 21 zansela w lozeczku tak spala do rana..... my juz posprzatalysmy...ale znow zaczyna sie szajba Julki! na sama mysl ze znow mnie to czeka plakac mi sie chce.... mam znow cyrk z jedzeniem... ostatni raz jadla o 6 rano teraz placze i chce jesc a jak jej daje mleko to pociagnie raz i pluje, wrzeszcy,wykreca sie i prezy!!! ciesze sie ze maz dzis do 15 w pracy i mnie troche odciazy bo naprawde chwilami padam na twarz!!!!

Moze zabki?Albo brzuszek boli?

Jeny ..... jestem niedorobiona :/ pół roku temu kupiłam sobie bluzkę ( no wiadomo :D mam nowsze ale...) od pół roku zakładam ją sobie na różne okazje i nikt! ale to nikt! nawet mój ślubny nie powiedział, że łażę z metką pół roku!

Boże co za wstyd ..... ja nie wiem ,że ja nie czułam i jak ja to pranie wieszałam, że nie widziałam metki na agrafkę z tyłu przyczepionej!

ale wstyd :(

No ale chyba zakręcone osoby tak chyba mają .....

Młodemu zrobiłam taki sam numer, ale przy prasowaniu cene odlepiłam :D

No to teraz mozesz wstawic na allegro i sprzedac za nowa:-D:-D:-D

my już też posprzątane, teraz gotujemy obiadek, później spacerek a wieczorem na 5 urodziny do kuzynki Danielka idziemy.
nocka nierewelacyjna, dwie pobudki i o 4 nad ranem nie chciał już spać... ale ostatecznie obudził się o 7.

reklama
Tychy, 29.03;P Brrr na samą myśl. Teraz się krótko czeka. Zapisywałam się 12ego a gdyby nie to, że chciałam później egzamin to już miałabym egzam za sobą.

Będę trzymała kciuki:tak: Jak ci się uda..w co oczywiście wierzę to może w końcu i ja się zmobilizuję:tak:
A nie orientujesz się przypadkiem czy w Jastrzębiu też są tak szybko egzaminy?

A my dziś mamy straszną noc za sobą:no:
Jak o północy się obudził to nie spał do 2!!!
Już myślałam że go uduszę:confused2:
Dobrze że A się nim zajął!
A potem znów o 6..niby chciał spać ale coś mu nie pasowało!

Daffi a Chudzielec to od nas czy z innego miesiąca? Bo coś mi dzwoni ale nie wiem gdzie:-D

Do góry