reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

Dzien dobry:-)jak tam po nocy dziewczyny?U mnie dzis byla tylko jedna pobudka:-)maly wczoraj przespal prawie caly dzien wiec jestem tymbardziej w szoku:-)no ale za oknem wiosna wiec moze dlatego;-)tez wczoraj bylismy 2 razy na spacerku:tak:
Dzis jak zwykle co sobotnie sprzatanie;-)

reklama
Witam sie i ja .. mnie tez czeka sprzatanie bo jutro mem mase gosci ... do tego musze upiec do konca ciasto troche mnie czeka roboty....

no i moje dziecko spalo dzis lepiej ... a moze ja sie mniej denerwowalam i dlatego ... nie wazne :) grunt ze wszyscy zadowoleni :)

Dzien dobry:-)jak tam po nocy dziewczyny?U mnie dzis byla tylko jedna pobudka:-)maly wczoraj przespal prawie caly dzien wiec jestem tymbardziej w szoku:-)no ale za oknem wiosna wiec moze dlatego;-)tez wczoraj bylismy 2 razy na spacerku:tak:
Dzis jak zwykle co sobotnie sprzatanie;-)

u nas pobudka byla o 6 rano... po calej nocy przespanej w lozeczku... czasem zdarzalo m sie zasnac z nia na lozku i przeniesc do lozeczka lub na odwrot..a wczoraj jak o 21 zansela w lozeczku tak spala do rana..... my juz posprzatalysmy...ale znow zaczyna sie szajba Julki! na sama mysl ze znow mnie to czeka plakac mi sie chce.... mam znow cyrk z jedzeniem... ostatni raz jadla o 6 rano teraz placze i chce jesc a jak jej daje mleko to pociagnie raz i pluje, wrzeszcy,wykreca sie i prezy!!! ciesze sie ze maz dzis do 15 w pracy i mnie troche odciazy bo naprawde chwilami padam na twarz!!!!

Jak na Naszą nockę to całkiem całkiem z jednym tylko ALE.
Po kąpieli czyli ok. 19:00 poszło dziecię spać do 01:00 (bosko!), potem wstał o 4:00 (nieźle!) a potem zaraz o 5:00 (dupa!) ......:/ i to jest to ALE- własnie

Jeny ..... jestem niedorobiona :/ pół roku temu kupiłam sobie bluzkę ( no wiadomo :D mam nowsze ale...) od pół roku zakładam ją sobie na różne okazje i nikt! ale to nikt! nawet mój ślubny nie powiedział, że łażę z metką pół roku!

Boże co za wstyd ..... ja nie wiem ,że ja nie czułam i jak ja to pranie wieszałam, że nie widziałam metki na agrafkę z tyłu przyczepionej!

ale wstyd :(

No ale chyba zakręcone osoby tak chyba mają .....

Młodemu zrobiłam taki sam numer, ale przy prasowaniu cene odlepiłam :D

u nas pobudka byla o 6 rano... po calej nocy przespanej w lozeczku... czasem zdarzalo m sie zasnac z nia na lozku i przeniesc do lozeczka lub na odwrot..a wczoraj jak o 21 zansela w lozeczku tak spala do rana..... my juz posprzatalysmy...ale znow zaczyna sie szajba Julki! na sama mysl ze znow mnie to czeka plakac mi sie chce.... mam znow cyrk z jedzeniem... ostatni raz jadla o 6 rano teraz placze i chce jesc a jak jej daje mleko to pociagnie raz i pluje, wrzeszcy,wykreca sie i prezy!!! ciesze sie ze maz dzis do 15 w pracy i mnie troche odciazy bo naprawde chwilami padam na twarz!!!!

Moze zabki?Albo brzuszek boli?

Jeny ..... jestem niedorobiona :/ pół roku temu kupiłam sobie bluzkę ( no wiadomo :D mam nowsze ale...) od pół roku zakładam ją sobie na różne okazje i nikt! ale to nikt! nawet mój ślubny nie powiedział, że łażę z metką pół roku!

Boże co za wstyd ..... ja nie wiem ,że ja nie czułam i jak ja to pranie wieszałam, że nie widziałam metki na agrafkę z tyłu przyczepionej!

ale wstyd :(

No ale chyba zakręcone osoby tak chyba mają .....

Młodemu zrobiłam taki sam numer, ale przy prasowaniu cene odlepiłam :D

No to teraz mozesz wstawic na allegro i sprzedac za nowa:-D:-D:-D

my już też posprzątane, teraz gotujemy obiadek, później spacerek a wieczorem na 5 urodziny do kuzynki Danielka idziemy.
nocka nierewelacyjna, dwie pobudki i o 4 nad ranem nie chciał już spać... ale ostatecznie obudził się o 7.

reklama
Tychy, 29.03;P Brrr na samą myśl. Teraz się krótko czeka. Zapisywałam się 12ego a gdyby nie to, że chciałam później egzamin to już miałabym egzam za sobą.

Będę trzymała kciuki:tak: Jak ci się uda..w co oczywiście wierzę to może w końcu i ja się zmobilizuję:tak:
A nie orientujesz się przypadkiem czy w Jastrzębiu też są tak szybko egzaminy?

A my dziś mamy straszną noc za sobą:no:
Jak o północy się obudził to nie spał do 2!!!
Już myślałam że go uduszę:confused2:
Dobrze że A się nim zajął!
A potem znów o 6..niby chciał spać ale coś mu nie pasowało!

Daffi a Chudzielec to od nas czy z innego miesiąca? Bo coś mi dzwoni ale nie wiem gdzie:-D

Do góry