reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

reklama
dziewczyny czemu Wy na sile chcecie zeby wasze dzieci spaly dluzej? przeciez przyjdzie im to z czasem...
Nie na siłę. Ja już przywykłam do 2 pobudek w nocy i mi to nie przeszkadza. Nigdy nie narzekam na wstawanie w nocy do Małej. Pediatra mówiła, że mogę bez problemu wprowadzać kaszki, Mała nigdy nie miała problemów z brzuszkiem, kolkami czy kupkami. Mogę dawać i sprawdzać jak na to zareaguje. Mówiła, że po kaszce dzieci śpią zazwyczaj prawie całą noc, więc dlatego myślałam, że też tak będzie, ale jak nie to nie:) Martynka wstaje co 3,4h, miałam nadzieje, że mooże uda się, że np będzie tylko 1 pobudka w nocy, ale i na to czas przyjdzie;)

Siema wszystkim!!!
Dziękuję za pozdrowienia!
Luuuzna ja też tęsknię!!!:-(
Lena rośnie jak na drożdzach, ja ściełam włosy. Ogólnie wszystko jest ok:tak:tylko czasu mi brak:tak:
ale często o Was myślę
Daffi-teraz Ty u mnie
Emwu-zazdroszczę wyjazdu do Wenecji
Pozdrawiam Was wszystkie bardzo bardzo mocno:tak:dużo buziaków!!!

Fajnie ze sie zjawiłas:-)zagladaj czesciej bo potem may problemy zeby rozpoznac Lenke:-D;-)

Nie na siłę. Ja już przywykłam do 2 pobudek w nocy i mi to nie przeszkadza. Nigdy nie narzekam na wstawanie w nocy do Małej. Pediatra mówiła, że mogę bez problemu wprowadzać kaszki, Mała nigdy nie miała problemów z brzuszkiem, kolkami czy kupkami. Mogę dawać i sprawdzać jak na to zareaguje. Mówiła, że po kaszce dzieci śpią zazwyczaj prawie całą noc, więc dlatego myślałam, że też tak będzie, ale jak nie to nie:) Martynka wstaje co 3,4h, miałam nadzieje, że mooże uda się, że np będzie tylko 1 pobudka w nocy, ale i na to czas przyjdzie;)
ja dalam olkowi kleik, razem z mleczkiem :)

Georgina czy mi się wydawało czy ostatnio pisałaś że masz zaklepany egzamin na prawko? Kiedy? I gdzie zdajesz?

Georgina czy mi się wydawało czy ostatnio pisałaś że masz zaklepany egzamin na prawko? Kiedy? I gdzie zdajesz?
Tychy, 29.03;P Brrr na samą myśl. Teraz się krótko czeka. Zapisywałam się 12ego a gdyby nie to, że chciałam później egzamin to już miałabym egzam za sobą.

Mojej też szalenie smakuje ta kaszka. Daję jej 150ml, ale pije do dna i gdyby było więcej kaszki to więcej by wypiła:p Ale jak już pisałam, daję jej tylko raz, przed snem, przed 19

ja tez tylko przedsnem i to o 21 i zaraz malenka wtey zasypia... czasem prosi o wiecej to musze jeszcze podac wody i jakos to idzie ale w ciagu dnia mam z nia szał!

dziewczyny czemu Wy na sile chcecie zeby wasze dzieci spaly dluzej? przeciez przyjdzie im to z czasem...

u mnie nie chodzi o spanie dluzej moja droga... nie czytalas mnie wczesniej widze.. otozmoje dziecko zjadalo 260ml mleka i z tego wzgledu mam podawac kaszke na noc.... a julka wcale po niej nie spi dluzej..... ale mi to nie przeszkadza bo od 21 do 6 rano to jest bardzo dlugo a spi tak od 4tyg zycia!

reklama
Siema wszystkim!!!
Dziękuję za pozdrowienia!
Luuuzna ja też tęsknię!!!:-(
Lena rośnie jak na drożdzach, ja ściełam włosy. Ogólnie wszystko jest ok:tak:tylko czasu mi brak:tak:
ale często o Was myślę
Daffi-teraz Ty u mnie
Emwu-zazdroszczę wyjazdu do Wenecji
Pozdrawiam Was wszystkie bardzo bardzo mocno:tak:dużo buziaków!!!

oczywiscie:-) mezowi juz zapowiedzialam ze bedzie musial nas zawiezc do was i przywiezc:-)

Do góry