no wlasnie to tym bardziej...I tak z Daffi nie możemy narzekać, bo nasze dzieciaczki śpią długo :-)
ja spadam spac dobranoc
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no wlasnie to tym bardziej...I tak z Daffi nie możemy narzekać, bo nasze dzieciaczki śpią długo :-)
Nie na siłę. Ja już przywykłam do 2 pobudek w nocy i mi to nie przeszkadza. Nigdy nie narzekam na wstawanie w nocy do Małej. Pediatra mówiła, że mogę bez problemu wprowadzać kaszki, Mała nigdy nie miała problemów z brzuszkiem, kolkami czy kupkami. Mogę dawać i sprawdzać jak na to zareaguje. Mówiła, że po kaszce dzieci śpią zazwyczaj prawie całą noc, więc dlatego myślałam, że też tak będzie, ale jak nie to nie Martynka wstaje co 3,4h, miałam nadzieje, że mooże uda się, że np będzie tylko 1 pobudka w nocy, ale i na to czas przyjdziedziewczyny czemu Wy na sile chcecie zeby wasze dzieci spaly dluzej? przeciez przyjdzie im to z czasem...
Siema wszystkim!!!
Dziękuję za pozdrowienia!
Luuuzna ja też tęsknię!!!:-(
Lena rośnie jak na drożdzach, ja ściełam włosy. Ogólnie wszystko jest oktylko czasu mi brak
ale często o Was myślę
Daffi-teraz Ty u mnie
Emwu-zazdroszczę wyjazdu do Wenecji
Pozdrawiam Was wszystkie bardzo bardzo mocnodużo buziaków!!!
ja dalam olkowi kleik, razem z mleczkiemNie na siłę. Ja już przywykłam do 2 pobudek w nocy i mi to nie przeszkadza. Nigdy nie narzekam na wstawanie w nocy do Małej. Pediatra mówiła, że mogę bez problemu wprowadzać kaszki, Mała nigdy nie miała problemów z brzuszkiem, kolkami czy kupkami. Mogę dawać i sprawdzać jak na to zareaguje. Mówiła, że po kaszce dzieci śpią zazwyczaj prawie całą noc, więc dlatego myślałam, że też tak będzie, ale jak nie to nie Martynka wstaje co 3,4h, miałam nadzieje, że mooże uda się, że np będzie tylko 1 pobudka w nocy, ale i na to czas przyjdzie
Tychy, 29.03;P Brrr na samą myśl. Teraz się krótko czeka. Zapisywałam się 12ego a gdyby nie to, że chciałam później egzamin to już miałabym egzam za sobą.Georgina czy mi się wydawało czy ostatnio pisałaś że masz zaklepany egzamin na prawko? Kiedy? I gdzie zdajesz?
Mojej też szalenie smakuje ta kaszka. Daję jej 150ml, ale pije do dna i gdyby było więcej kaszki to więcej by wypiła Ale jak już pisałam, daję jej tylko raz, przed snem, przed 19
dziewczyny czemu Wy na sile chcecie zeby wasze dzieci spaly dluzej? przeciez przyjdzie im to z czasem...
I tak z Daffi nie możemy narzekać, bo nasze dzieciaczki śpią długo :-)
Siema wszystkim!!!
Dziękuję za pozdrowienia!
Luuuzna ja też tęsknię!!!:-(
Lena rośnie jak na drożdzach, ja ściełam włosy. Ogólnie wszystko jest oktylko czasu mi brak
ale często o Was myślę
Daffi-teraz Ty u mnie
Emwu-zazdroszczę wyjazdu do Wenecji
Pozdrawiam Was wszystkie bardzo bardzo mocnodużo buziaków!!!