D
daffodill
Gość
Może Moja Mała załapie, że po kaszce śpi się dłużej? Lecę na Czerwonego Kapturka przed kominek
moja po kaszce wcale nie spi dluzej ;(
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Może Moja Mała załapie, że po kaszce śpi się dłużej? Lecę na Czerwonego Kapturka przed kominek
No właśnie, Moja też. Zobaczymy jak dzisiaj będzie. W razie czego spytam pediatry w pon co innego mogę jej dawać.moja po kaszce wcale nie spi dluzej po kaszce;(
No właśnie, Moja też. Zobaczymy jak dzisiaj będzie. W razie czego spytam pediatry w pon co innego mogę jej dawać.
i ja jestem za 1, tylko czemu te fronty są białe? nie mogłyby być takie jak w 2?
ehhh, jak zwykle wieczorem dopada mnie głód... mogę nie jeść przez cały dzień... a tak to jem już drugą kolację
No właśnie, Moja też. Zobaczymy jak dzisiaj będzie. W razie czego spytam pediatry w pon co innego mogę jej dawać.
dziewczyny czemu Wy na sile chcecie zeby wasze dzieci spaly dluzej? przeciez przyjdzie im to z czasem...ona zje 150ml kaszki i jest bardziej glodna niz jak podam 120ml mleka.... a i tak budzi sie o 6 choc nie zawsze chce jesc ale tak sie zaprogramowala ze wstaje o 6
I tak z Daffi nie możemy narzekać, bo nasze dzieciaczki śpią długo :-)dziewczyny czemu Wy na sile chcecie zeby wasze dzieci spaly dluzej? przeciez przyjdzie im to z czasem...
Siema wszystkim!!!
Dziękuję za pozdrowienia!
Luuuzna ja też tęsknię!!!:-(
Lena rośnie jak na drożdzach, ja ściełam włosy. Ogólnie wszystko jest oktylko czasu mi brak
ale często o Was myślę
Daffi-teraz Ty u mnie
Emwu-zazdroszczę wyjazdu do Wenecji
Pozdrawiam Was wszystkie bardzo bardzo mocnodużo buziaków!!!