reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

reklama
Mojej też szalenie smakuje ta kaszka. Daję jej 150ml, ale pije do dna i gdyby było więcej kaszki to więcej by wypiła:p Ale jak już pisałam, daję jej tylko raz, przed snem, przed 19

i ja jestem za 1, tylko czemu te fronty są białe? nie mogłyby być takie jak w 2? :baffled:

ehhh, jak zwykle wieczorem dopada mnie głód... mogę nie jeść przez cały dzień... a tak to jem już drugą kolację :sorry2::dry:

A no nie ma rzeczy ani ludzi idealych:-D:-D:-Djak jedno ładne to drugie spiepszy:wściekła/y:mi sie jednak te fronty podobaja tylko ten zlew:dry:

No właśnie, Moja też. Zobaczymy jak dzisiaj będzie. W razie czego spytam pediatry w pon co innego mogę jej dawać.

ona zje 150ml kaszki i jest bardziej glodna niz jak podam 120ml mleka.... a i tak budzi sie o 6 choc nie zawsze chce jesc ale tak sie zaprogramowala ze wstaje o 6:)
dziewczyny czemu Wy na sile chcecie zeby wasze dzieci spaly dluzej? przeciez przyjdzie im to z czasem...

Siema wszystkim!!!
Dziękuję za pozdrowienia!
Luuuzna ja też tęsknię!!!:-(
Lena rośnie jak na drożdzach, ja ściełam włosy. Ogólnie wszystko jest ok:tak:tylko czasu mi brak:tak:
ale często o Was myślę
Daffi-teraz Ty u mnie
Emwu-zazdroszczę wyjazdu do Wenecji
Pozdrawiam Was wszystkie bardzo bardzo mocno:tak:dużo buziaków!!!

reklama
Siema wszystkim!!!
Dziękuję za pozdrowienia!
Luuuzna ja też tęsknię!!!:-(
Lena rośnie jak na drożdzach, ja ściełam włosy. Ogólnie wszystko jest ok:tak:tylko czasu mi brak:tak:
ale często o Was myślę
Daffi-teraz Ty u mnie
Emwu-zazdroszczę wyjazdu do Wenecji
Pozdrawiam Was wszystkie bardzo bardzo mocno:tak:dużo buziaków!!!

JESTEŚ W KOŃCU!! :-) Lata Cię nie było ;-( ucaluj Lenkę i zagladajcie częściej ciotki :-)
BUZIAKI :*

Do góry