reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
Mojej też szalenie smakuje ta kaszka. Daję jej 150ml, ale pije do dna i gdyby było więcej kaszki to więcej by wypiła:p Ale jak już pisałam, daję jej tylko raz, przed snem, przed 19

i ja jestem za 1, tylko czemu te fronty są białe? nie mogłyby być takie jak w 2? :baffled:

ehhh, jak zwykle wieczorem dopada mnie głód... mogę nie jeść przez cały dzień... a tak to jem już drugą kolację :sorry2::dry:

A no nie ma rzeczy ani ludzi idealych:-D:-D:-Djak jedno ładne to drugie spiepszy:wściekła/y:mi sie jednak te fronty podobaja tylko ten zlew:dry:

No właśnie, Moja też. Zobaczymy jak dzisiaj będzie. W razie czego spytam pediatry w pon co innego mogę jej dawać.

ona zje 150ml kaszki i jest bardziej glodna niz jak podam 120ml mleka.... a i tak budzi sie o 6 choc nie zawsze chce jesc ale tak sie zaprogramowala ze wstaje o 6:)
dziewczyny czemu Wy na sile chcecie zeby wasze dzieci spaly dluzej? przeciez przyjdzie im to z czasem...

Siema wszystkim!!!
Dziękuję za pozdrowienia!
Luuuzna ja też tęsknię!!!:-(
Lena rośnie jak na drożdzach, ja ściełam włosy. Ogólnie wszystko jest ok:tak:tylko czasu mi brak:tak:
ale często o Was myślę
Daffi-teraz Ty u mnie
Emwu-zazdroszczę wyjazdu do Wenecji
Pozdrawiam Was wszystkie bardzo bardzo mocno:tak:dużo buziaków!!!

reklama
Siema wszystkim!!!
Dziękuję za pozdrowienia!
Luuuzna ja też tęsknię!!!:-(
Lena rośnie jak na drożdzach, ja ściełam włosy. Ogólnie wszystko jest ok:tak:tylko czasu mi brak:tak:
ale często o Was myślę
Daffi-teraz Ty u mnie
Emwu-zazdroszczę wyjazdu do Wenecji
Pozdrawiam Was wszystkie bardzo bardzo mocno:tak:dużo buziaków!!!

JESTEŚ W KOŃCU!! :-) Lata Cię nie było ;-( ucaluj Lenkę i zagladajcie częściej ciotki :-)
BUZIAKI :*

Do góry