reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

mam nadzieje ze szpital was ominie... juz lepsze te zastrzyki..oby tylko pomogly to zawsze dla dobra dziecka... ze tez takie male kruszynki musza sie tak meczyc...ehhh nie sprawiedliwe!!! moja jeszcze ma katarek ale u nas (odpukac) kazdy katar konczy sie tylko katarem... raz tylko mielismy zapelenie dróg moczowych i mam nadzieje ze juz wiecej nie wroci to do nas! teraz kwestia uporania sie z wysypka i wsio:-) wam tez sie ulozy i wierze ze to nie zapalenie pluc.

Ja też staram się w to wierzyć...
Ciężko mają takie maluszki

reklama
Dziś pojadę do drugiego pediatry.
Nie wiadomo czy to zapalenie płuc. Ale kaszle ma katar i są zmiany osłuchowe, kóre rozwinęły się w mniej niż dobę. Wiem bo byłam we wtorek po południu i wczoraj rano. We wtorek czysto było
U nas bylo identycznie w 1 dzien sie to rozwinelo i nie mial goraczki tylko korek i zolto zielone gile. Pobyt u nas 35 zl kosztowal a musialam tam 7 dni byc porazka ale co zrobic oby nigdy wiecej .

a mi sie wczoraj usneło o 20 i obudził mnie maz przed pierwsza
ale sobie pospałam
zaraz znów wskoczyłam do wyrka i młoda dopiero przed 3 mnie obudziła
spała prawie 8 h

kopciuszku ,marta nie chodziło mi o zaden podział
jak widac temat sie przyjał zwłaszcza u mam butelkowych
mozecie tego nie rozumiec z wiadomych wzgledów
nikt z grudnia i tak nie uciekł
a za pare miesiecy jak nasze dzieci w wiekszosci beda jadły stałe posiłki
to ten niby "podział" zniknie
a dieta naszych malenst to wydawało mi sie ze jest to bardziej o urozmaiceniu jej
oczywiscie nie musicie sie ze mna zgadzac i to jest normalne
z gory przepraszam jakl kogos uraziłam
na ale po to jest forum zeby wymieniac sie pogladami

palus zdrowka dla maluszka
To łądnei nockę przespała;-)
Co do watku to ja się nie gniewam, pisałam o dublowaniu tematów, bo został założony watek cyckowych mam, po co, skoro wcześniej taki wątek był a nikt na nim nie pisał... ;-);-);-)

Dziś pojadę do drugiego pediatry.
Nie wiadomo czy to zapalenie płuc. Ale kaszle ma katar i są zmiany osłuchowe, kóre rozwinęły się w mniej niż dobę. Wiem bo byłam we wtorek po południu i wczoraj rano. We wtorek czysto było
I dobrze, idź, nie ch inny lekarz go osłucha a my forumowe ciotki będziemy trzymać mocno kciuki:tak:

Ale to płaciłaś za łóżko i jedzenie czy co? Czy tylko, że byłaś
Placilam za lozko i 3 posilki bylam z malym w jednym pokoju i wszystko robilam ja sama pielegniarki tylko mi sol dawaly teraz to pryszcz ale wtedy jak nie umialam sie jeszcze nim zajmowac bo w sumie caly czas byl wczesniej w szpitalu to brakowalo mi pomocy zwlaszcza jak sie dusil albo jak mialam go wykapac to sie balam no ale dalam rade:)Bez posilkow jak ja nie mialam mozliwosci wyjsc nigdzie a T byl w morzu to bym tam z glodu umarla hehe

Placilam za lozko i 3 posilki bylam z malym w jednym pokoju i wszystko robilam ja sama pielegniarki tylko mi sol dawaly teraz to pryszcz ale wtedy jak nie umialam sie jeszcze nim zajmowac bo w sumie caly czas byl wczesniej w szpitalu to brakowalo mi pomocy zwlaszcza jak sie dusil albo jak mialam go wykapac to sie balam no ale dalam rade:)Bez posilkow jak ja nie mialam mozliwosci wyjsc nigdzie a T byl w morzu to bym tam z glodu umarla hehe
No tak:))))
Hm już mam takiego stracha, że szok. Dobrze, że chociaż śpi, tzn wypoczywa

NO pewnie ze dobrze to sie regeneruje organizm i nie meczy bedzie dobrze nasze maluchy sa juz silne moj mial 10 dni i dal rade bidulek a to ze sa zmiany osluchowe to nie znaczy ze musza byc na pluckach!!!

reklama
Pauluś mam nadzieję, że się obejdzie bez szpitala. trzymamy kciuki z Danielkiem!
u nas odpukać jeszcze nic takiego nie było, nawet ani razu fridy nie użyłam, ale wodę morską stosuję codziennie po 4-5 razy. tyle co przez tydzień dostawał eurespal ale sądzę że obeszłoby się bez niego (miał czerwone gardełko i jeść nie chciał - ale myślę, że to raczej z jego wrzasków podczas kolek a nie z jakiegoś zapalenia).

Do góry